0 oy
138 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
Merhaba kızlar daha öncede de post açtım uyuzluk tedavisi görüyoruz diye cuma günü tum dolabımı bosalattim çocuklarımın kıyafetleri de dahil yikanamiyacak kıyafetleri poşete koyup karanlık yerde tutuyorum diğer kalan tum kıyafetleri de renkli ve siyahları 60 derecede beyazları 90 derecede yıkadım yıkamaya da devam ediyorum tüm yikadilarimi utuledim de ama artık yetişemiyorum 2 çocuğum var kıyafetleri yüksek derecede yıkayıp ütülemesem olur mu acaba Ay ne çok uzattım ya :)) iştee siz anladınız beni 

6 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
Ütülersen daha iyi olur tabiki ama yüksek derecede yıkanınca geçiyo zaten 
(701 puan) tarafından
Ayrı evede çıkamıyonz her halde tatlı dilden de kavgadan da anlamıyolar o zaman geriye sadece dediğim şeyi yapmak geliyo ama odanda git hapı döv yakalanma dikkat et sonra daha beter olaylar çirkinleşmesin aklına başka bir şey gelen varsa da yazsın bnm daha bişi gelmiyor
(809 puan) tarafından
Öyle insanlara var ya ev değil ülke ayrılır arkadaş küserse küssünler çokta umrumda yani bence gereken tepkı konmamış
(63 puan) tarafından
Evin tek erkek oglu olduğu için ilk bir oturduk şimdi de kiralar çok yüksek cesaret edemiyoruz giderseniz perişan olursunuz aç kalırsınız geri gelseniz kabul etmicez sizi diyorlar
(63 puan) tarafından
Rezillik çıkmasın diye hep sustum yuttum tamam bosver dedim şimdi önünü tutamıyorum
(18,458 puan) tarafından
Valla bilmem bacım işin zor.
-Reklam-
0 oy
(10,971 puan) tarafından
ütü bir kat daha üstünden gider ama yüksek derecede gider diye düşünüyorum. biraz da havalandır tamam
(63 puan) tarafından
Evimiz müstakil binanın altında seriyorum hep
0 oy
(930 puan) tarafından
Olur cnm. Poşete koymama da gerek yok. 6 ay 60 derecede çalıştır makinayi
(63 puan) tarafından
Evdeki herkes düzenli kullanmıyor ilac kaynanam gorumcem kayinpederimle yaşıyorum maalesef sadece ben çocuklar kullanıyoruz ilac onlar kaşınmıyor ama biz kasiniyoruz
0 oy
(1,991 puan) tarafından
İki yıldan fazladır bu illet ile mücadele ettik delirmek uzereydim. Ziver diye bi ilaç bin TL gibi bı fiyatı vardı sadece o çare olup geçirdi şuan okadar artmış ki salgın devlet bu ilacı artık karşılıyor. Kimseye ilaç önermem ama cidden tüm yöntemleri denedik olmadı bu hapı araştırın derim
(63 puan) tarafından
Emzirdigim için kullanabilr miyim ki
(1,991 puan) tarafından
3 yaşında ki bebegime bile verdim malesef iki yıldır çektik başka çözümü yoktu bizim için
(63 puan) tarafından
15 yas alti çocuklar için önerilmiyor doktor verebilirsiniz dedi mi
0 oy
(16,898 puan) tarafından
3 gün ağzı kapalı bir poşette varsa balkonda bekletilmeli. Yoksa yisek derecede yıkanmalı.
(63 puan) tarafından
Karanlık bi odada bekletin dediler bize
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Evet yapilmali malesef. Ben giymediklerime bile yapmistim :)
(63 puan) tarafından
Nasıl kurtuldunuz acaba
(3,853 puan) tarafından
Giydigim giymedigim tum giysileri yikadim ve utuledim, montlari da yikananlari yikadim digerlerini kuru temizlemeye verdim posette sakladiktan sonra. Halilarimi ve koltuklarimi yikattim. Nevresimlerde kullanmadigim olsa bile yikadim utuledim. Sert zeminleri de camasir sulu sicak suyla temizledim. Bu arada bende yoktu esimde vardi ama ben ve oglum dahil ilac surduk. Esimle ben wilkinson pomad ogluma da yasina uygun ilac surduk. 3 gun hic yikanmadan surduk. Cok kotu bi 3 gundu malesef. 3 gun boyunca da tek bi oda kullandik. 10 15 gun surdu yikanip paklanmak ama tamamen gecti ve bi daha tekrarlamadi.
(63 puan) tarafından
Keşke benim.de öyle bi imkanım olsaydı ama maalesef eşimin ailesiyle yaşıyoruz onlar ilac kullanmayı kabul etmiyorlar ben 1 haftadır Çamaşır suyu içmiş gibi hissediyorum kendimi onlarda.tik yok bisi yapmıyorlar ilac kullanmiyorlar
(3,853 puan) tarafından
Onlarda varsa devam edebilir malesef ..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
29 Aralık 2023 Moda kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

403,607 soru

12,092,304 cevap