0 oy
187 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (127 puan) tarafından
Kızlar bişeyler aldım ama gelir mi acaba dolandırılır mıyım bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(5,717 puan) tarafından
temu yurtdisinda inanilmaz alisveris yapilan bir siteymis oyle kiytirik bisey degil yani.
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Geliyor canım benim goeumcemde hep yapar arada bizde alırız sadece biraz geç geliyor oda normal yani 
(460 puan) tarafından
Canım gümrük vergisi vs diyolar varmı böyle bir şey ,sadece odemedeki tutari tekmi ödüyoruz,bende sipariş vercemde gümrük vs dediler hep yeltenmedim
(100 puan) tarafından
Evet canım gümrük vergisi var malesef bide baya artti 1000 TL'lik siparise 400 TL falan kesiyolar en son öyleydi
(8,984 puan) tarafından
Şuan 700
(100 puan) tarafından
Oooooooo şakamı kizz
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Gelir bir gelmesin önceden gümrüğe takılırdı suan1.90 TL kısıtlama gelmiş okadarlik alışveriş yapabiliyorsun oyuzden takılma olmuyor binsikinti çıksa da para iadesi yapılıyor Benimki şuan kargoda bende ilk defa sipariş verdim
0 oy
(55 puan) tarafından
Bn yaptım geliyor. Ama sanal kartla alışveriş yaptım. Şuan çok vergi çıktı o yüzden alamıyorum maalesef 
0 oy
(2,223 puan) tarafından
Ben yapiyorm canm dolandirici faln degil icn rahat olsn hatta gelen urunlerde begnmedgn yada gorsele uygun degilse iade istiyorsn urunu senden almiyorlar ama para iadesi yapiyorlar.birde gec gelme durumu var ama oda kargoya bagli mesela bikere mengylw geldi 1ayi buldu cok gec geldi bikerede arasla geldi oda 15gun surmedi mesela oyuzden erken yada gec gelmesi kargoya bagli
(460 puan) tarafından
Canım gümrük vs vergi oluyormu yoksa ücret ödeme kısmındaki odemeyimi tek yapiyoruz
(2,223 puan) tarafından
Odeme kisminda gumruk vergisi aliniyor zaten canm  baska kargo parasida dahil hicbirsey odemiyorsn direk eline ulasiyor.zaten 1088tllik alisveris yapabiliyorsn canm bunun 500kusuru gumruk vergisi cikiyor.hepsinjde odeme kismindw bir aliyor
(460 puan) tarafından
Heee limit var yani bin kusur gibi
(2,223 puan) tarafından
Evet canm 1088tlyi gecemiyorsn

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy