Bu kahveyi kullanan varmi kilo vermek icin dün elime ulaştı bir fincan içtim çok enerji verdi bana moral yüksek tutuyo tek sıkıntı uykusuzluk yaptı geceden beri uykuya dalıp uyandım kac defa
Bu tur ürünler sağlığa zarar veriyor 😥
Evet gerçekten zarar veriyor postu ben actım ama kullandıktan sonra asırı rahatsız oldum carpıntı yaptı uykusuzluk hersey yaptı kilo da veremedim bıraktım
Geçmiş olsun ❤️🩹
Onun yerine sağlıklı beslenme ile gayet kilo verebilirsin, kendini tehlikeye atma 🙏
Evet zaten sonra az yiyerek düzeni hareket ederek kilo verdim suan 22 haftalık hamileyim ona gore 1 kilo bile almadım herseyi az yemek ve hareketle düzenli yuruyus ve su ile biter 1 ayda 4 kilo vermişim 4 ay once suan dediğim gibi 22 haftalık hamileyim ona gore bir kilo bile almadım
Sağlıkla kavuştursun 🙏
Amin insallah Allah razı olsun:))
Cnm wallah uykusuzluk yaptı ellerim titredi değişik oldum ya aşırı enerji oldugum icin gece uykum gelmiyordu carpıntı fln da yaptı bir ay kdr kullandım aynı kiloda kaldım kilo fln veremedim bende kullanmayı bıraktım evet iştah kesiyor enerji veriyor ama uyku kaçırıp carpıntı yapınca korktum kalbim gup gup atmaya başladı bıraktım
İyi yapmışsın cnm çok geçmiş olsun bnde full_x kullanmayı düşünüyorum ama bilemiyorum ya
Sagol cnm ama iyi gelmiyorsa hemen bırak sağlığımızdan önemli degil hic bişi :))
Aynen öyle yapicam daha almadım alayım inşallah işe yarar ya
İnşallah cnm :))
Merhabalar kahve nasıl oldu sizde bı etkisini gördünüz mü acaba bende almayı düşünüyorum
1,501,499 soru
24,517,631 cevap
359,306 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın