0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (96 puan) tarafından

Bu kahveyi kullanan varmi kilo vermek icin dün elime ulaştı bir fincan içtim çok enerji verdi bana moral yüksek tutuyo tek sıkıntı uykusuzluk yaptı geceden beri uykuya dalıp uyandım kac defa

image

5 Cevaplar

+1 oy
(15,539 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Diğer

Bu tur ürünler sağlığa zarar veriyor 😥

önce (96 puan) tarafından

Evet gerçekten zarar veriyor postu ben actım ama  kullandıktan sonra asırı rahatsız oldum carpıntı yaptı uykusuzluk hersey yaptı kilo da veremedim bıraktım 

önce (15,539 puan) tarafından

Geçmiş olsun ❤️‍🩹 

Onun yerine sağlıklı beslenme ile gayet kilo verebilirsin, kendini tehlikeye atma 🙏

Evet zaten sonra az yiyerek düzeni hareket ederek kilo verdim suan 22 haftalık hamileyim ona gore 1 kilo bile almadım herseyi az yemek  ve hareketle düzenli yuruyus ve su ile  biter 1 ayda 4 kilo vermişim 4 ay once suan dediğim gibi 22 haftalık hamileyim ona gore bir kilo bile almadım 

önce (15,539 puan) tarafından

Sağlıkla kavuştursun 🙏

Amin insallah Allah razı olsun:))

-Reklam-
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Canım ben bir ara Ford 5 kullanmıştım ölüyordum o yüzden bir daha kullanmadım kahve falan çok zararlı bunlar başlarda iyi geliyor sonra kötü etkiler etmeye başlıyor bence kullanma 
(96 puan) tarafından
He anladım.cnm çok geçmiş olsun ben hergun kullanmam. Ya baktım yan etkisi.oluyo 2 günde bir 3 günde bir bünyem.alisisin 63 kiloyum zaten 4 bes kilo versem iyi.spor ve diyetle de desetekycm inşallah kısa sürede veririm
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Kahve yi bilmiyorum   ztn  tek kahve ile kiloda verilmez yediklerini  değiştirmen lazim  aralıklı besinler tüketip aralikli oruc yapsan dha iyi etki olur onun yanında kullanırsan kahve öyle dha iyi olur ama hiç bilmiyorum  bu kahveyi 
(96 puan) tarafından
Oyle çok kilom yok 63 kiloyum 4..beş kilo versem iyi olur da bakalım niyet ettim kilo insallaj başarırım  yediklerime de dikkat edecem.tabi sporla vs inşallah gider
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Bende Brown tea aldım üç gündür kullanıyorum baya iştah kesiyo tatlı yemek bile aklıma gelmiyor şimdilik iyi bakalım inşallah kilo verebilirim

Cnm wallah uykusuzluk yaptı ellerim titredi değişik oldum ya aşırı enerji oldugum icin gece uykum gelmiyordu carpıntı fln da yaptı bir ay kdr kullandım aynı kiloda kaldım kilo fln  veremedim bende kullanmayı bıraktım evet iştah kesiyor enerji veriyor ama uyku kaçırıp carpıntı yapınca korktum kalbim gup gup atmaya başladı bıraktım 

önce (184 puan) tarafından

İyi yapmışsın cnm çok geçmiş olsun bnde full_x kullanmayı düşünüyorum ama bilemiyorum ya 

Sagol cnm ama iyi gelmiyorsa hemen bırak sağlığımızdan önemli degil hic bişi  :))

önce (184 puan) tarafından

Aynen öyle yapicam daha almadım alayım inşallah işe yarar ya 

İnşallah cnm :))

0 oy
(184 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Diğer

Merhabalar kahve nasıl oldu sizde bı etkisini gördünüz mü acaba bende almayı düşünüyorum 

Cnm wallah uykusuzluk yaptı ellerim titredi değişik oldum ya aşırı enerji oldugum icin gece uykum gelmiyordu carpıntı fln da yaptı bir ay kdr kullandım aynı kiloda kaldım kilo fln  veremedim bende kullanmayı bıraktım evet iştah kesiyor enerji veriyor ama uyku kaçırıp carpıntı yapınca korktum kalbim gup gup atmaya başladı bıraktım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
5 Kasım 2025 Diğer kategorisinde 22hanimin biri11 (1,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
+1 oy
3 cevap 373 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,501,499 soru

24,517,631 cevap

359,306 kullanıcı

...