0 oy
824 göst.
Diğer kategorisinde (2,635 puan) tarafından
Sinirlerim.cok bozuldu ya neyden nefret edersen burnunun dibinde biter ya o hesapppp

Rutubet gibi kötü su kokusu sinmiş çamaşır dan midem bulanır tiksinirim gerçekten ve sırf bu.yuxden kurutma aldık asla bekletmeden anında kurutmaya atmaya calisirum ki o 15 dk içinde bile kokuyor gibi geliyor bana. Geceye kaldı çamaşır kurutmaya attım yattık sabah kalktım çıkartmak.icin gittim ki Makine durmuş çamaşırlar.icinde kokmuuuusssssssssss

Ay kafayı yicem delirerek yazıyorum buraya ya. Normal yıkasam da çıkmıyor kokusu kıyafetten ağlamak istiyorum çok moralim bozuldu bir sürü kıyafetim Çöp mu oldu simdi cinnet geçireceğim ya 

30 Cevaplar

+26 oy
(2,133 puan) tarafından
Abartı bence tkrr yıka 
(12,045 puan) tarafından
Ahaha 6 kisi diyince diyorum Allah Allah ne diyo :D sobra anladimki artilayanlar
(2,133 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
26 kişi yarın senin ıslak kokulu kıyafetlerini giynip evine gezmeye gelicez habshshs
(2,635 puan) tarafından
Buyrun başım üstüne widjsjsj
(200 puan) tarafından
28 le geceyi kapatıyorum hahajsjjs abartmada zirve yapmışsın kardeş
(2,133 puan) tarafından
Hahaha bu bir ilk yorum + Sina tutuldum :)))
-Reklam-
+10 oy
(640 puan) tarafından
E biz ne yapalım şimdi çöpe atmak istiyorsan at biz mi kokuttuk çamaşırlarını bende ciddi ciddi okuyorum birşey olmuş sandım abartmayi nasilda seviyorsunuz 
(1,537 puan) tarafından
Ahahah kız sen niye bu kadar sinirleniyon shahs
(2,635 puan) tarafından
Kafanızı kullanın biraz neden yazmış olabilirim sence ? Bi tane kadasi çalışan cikar da bi öneri verebilir mi acaba diye
(1,024 puan) tarafından
Kaavi siz söylüyoruz işte yumuşatıcı koy bingo kırmızı çok güzel kokuyo al ondan koy yıkansın
(2,635 puan) tarafından
O yorumları dikkate alıyorum deneyeceğim insaallah
+9 oy
(122,377 puan) tarafından
psikolojik destek tavsiye ederim
+8 oy
(1,024 puan) tarafından
Bide bayıl istersen Feriha:) kız abartma yumuşatıcı koy tekrar yıka ne olacak sanki 
+6 oy
(3,455 puan) tarafından

Kusura bakma ama aşırı derecede abartıyorsun suanda 

+6 oy
(766 puan) tarafından
Aynen çöp at.
+4 oy
(4,894 puan) tarafından
Geceden sabaha çamaşır kokmaz ya. Bence sen çamaşır makinanın içini temizlemeye çalış. Kokunun asıl sebebi o olabilir
(2,635 puan) tarafından
Kurutmaya attım çamaşır makinesine degil
tarafından
Kız bizde de geceden kalirsa kokuyor ama ben biraz deterjan biraz yumuşatıcı atıp kısa süreye veriyorum çıkartıp hemen asıyorum koku geçiyor. Tabii bunlar niye kokuyor diye cinnet geçirmiyorum :D
+4 oy
(1,399 puan) tarafından
ALLAH başka dert vermesin 
+3 oy
(1,537 puan) tarafından
Kuzu tamam da önce durulama yaptır sonra ekstra su ile yıka tekrar. Kokmaz. 
(2,635 puan) tarafından
Deterjanı suda bekletiyorum şu an insaallah gecer
(1,537 puan) tarafından
Geçer kuzu. Dediklerimide yap fazla suyla yıkanmadığı için  kokuyor hemen çamaşırlar
(2,635 puan) tarafından
Nirmal çamaşır yıkanırken deterjan gözünden 5 lt su eklesek nasıl olir acaba
(1,537 puan) tarafından
Öylede olur
(5,987 puan) tarafından
Yumustacii güzel olur
+3 oy
(1,455 puan) tarafından
Kokuyorsa tekrar yola niye çöp olsun
+3 oy
(13,430 puan) tarafından
Dert ararken ben çöpe at giyilmez bidaha asla 
+3 oy
(2,188 puan) tarafından
Canm bazi insanlarin takintilari vardir seninki gibi o takintilara tahammul edemezler asla.seni anliyorm caresi var yumusatici koy detrnan bolumunede yumusayici bolumunede bisi olmaz gider kokusu leke olmadgi surece.ama cevap verirkende sakin ol derim cok fevri yaziyorsn.ve arkadslarin dedigi gibj aslinda sorunu degilde cevaplari abartiyorsn
+2 oy
(50,769 puan) tarafından
iki üç kez yika yumusatici koy
+1 oy
(5,668 puan) tarafından

niye cop olsun canim sacmalama:) yika yarim saatlik kisa programda vernelli suda dönsun koku gider . at kurutmaya . kurutma topum var benim uc tane. onlara lavanta kokusu damlatiyorum birer damla. kurutmada koku olmasin diye 

(2,635 puan) tarafından
Ya böyle nemlendikce pis pis kokar ya öyle olunca dayanamıyorum yanına yaklasamiyorum çok moralim bozuldu aynılarını yerine koyayım desen bir çuval para kolay mı kazanılıyor sanki millet de abartmissin diyor
+1 oy
(16,898 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun acın büyükmüş gerçekten 
0 oy
(1,034 puan) tarafından
E yumusatici koymuyor musun?
0 oy
(18,444 puan) tarafından
Kız yok ben de bazen unuturum makinede. Yumuşatıcı koyup tekrar yıka. Sonra kurutunca geçiyor koku. Islakken koku gelse de kuruyunca geçer. İstersen sererek kurut. Kurutma makinem yok. Onda nasıl olur bilemedigim için öyle dedim. Bı de kurutma makinesine lavanta yağı falan dokuuolar sanırım bir iki damla güzel koksun diye. Bı de bazı polyester kıyafetlerden o koku gecmiyor ıslakken.  Kuruyunca geçiyor ancak. Kumaşın cinsiyle de alakalı bir şey 
(2,635 puan) tarafından
Yumuşatıcı kullanmayali yıllar oldu ya evde de yok ben de deterjanı suya koydum bekletiyorum insaallah dediğiniz gibi olur ya
(18,444 puan) tarafından
Olmadı aliver bı yumuşatıcı. Bir seferden bişey olmaz. Ya da samimi olduğun komsun varsa bı fincan isteyiver
(2,635 puan) tarafından
Aynen canım haklısın insaallah çözüm olur teşekkür ederim
0 oy
(701 puan) tarafından
Yumuşatıcıyla tekrardan yıka bnde çok unuturum.Yumoşun giysi spreyi var bide onu da kullanırım 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Durulama yap yumuşatıcı ekle 
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Of haftalardır ben de banyodan aynı kokuyu alıyorum deliricem seni çok iyi anlıyorum. Eşim o kadar kokmuyor diyor ama bilmiyorum. Uzun yıkamada yumuşatıcıyla yıka. Kurutma makinesi kullanmıyorum ama bir dene
(2,635 puan) tarafından
Ya iste o kokuyu alan bilir Ya Allah im tiksiniyorum gervekten

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 590 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 268 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (975 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (266 puan) tarafından soruldu

403,526 soru

12,089,520 cevap

36,380 kullanıcı

...