0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
Öksürüyor burnu akıyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben vermiştim 1 çay kaşığı şükür bir sorun olmadı ama genede bir doktora götür ayı küçük ilerlemesin
(30 puan) tarafından
Götürdüm bi şey yapmadı burnunu açın sürekli dedi bi de bitkisel bir ilaç verdi fiyatı çok fazlaydı onun yerine böyle yapayım dedim
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından
Soğuk algınlığımızda götürmüştüm 9 aylıktı yani ek gıdaya çoktan geçmiştik ıhlamuru sorduğumda verme dedi
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Hayir, bitkilerin alerjen riski var. Ayrica 1 kasik bi ise yaramaz zaten. Doktora goturup ilac yazdirman lazim.
(30 puan) tarafından
Gittim doktora ciğerlere gecmediği için ve çok küçük olduğu için antibiyotik vermedi.
0 oy
(2,292 puan) tarafından
Hayır fizyolojik serumla burnunu temizleyin, ve buhar makinesi ile buhar yapın. 
(30 puan) tarafından
Yapıyorum, aynı.
(2,292 puan) tarafından
Boş buharmı yapıyorsunuz?
0 oy
(13,637 puan) tarafından
Hayır tabi ki. Çocuk daha çok küçük neye alerjisi var onu bile kestiremezsin. Burnunu aç sık sık
(30 puan) tarafından
Açıyorum canım günde 3 4 kez
0 oy
tarafından
Kendin düzenli olarak bal sarımsak limon kürü yapıp ye bebeğe sütten geçsin. Fayda eder biznillah
0 oy
tarafından
çay falan verilmez bol bol burnunu temizle. hırıltısı varsa ılık zeytinyağı sürebilirsin sırtına ve göğsüne 
0 oy
(10,568 puan) tarafından
Ben 6 ay olana kadar su bile vermedim. Bence verme bitki çayları bol bol emzir burnunu temizle sık sık 
0 oy
(2,643 puan) tarafından
1 çay kaşığı zaten ne ise yarayacak bol bol emzir bir de sarimsagi minik minik doğrayıp bal limonla karıştır yut doğal antibiyotik. Benim oğlum böyle çok hızlı toparladi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
17 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 126 göst.
0 oy
8 cevap 176 göst.
7 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgeylani (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 298 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,926 soru

23,657,231 cevap

308,781 kullanıcı

...