0 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Merhaba kızlar birkaç gün sonra kızımın doğum günü kızım şuan bulunduğumuz durumun pek farkında olmadığı için sürekli kutlayalım doğum günümü evi süsle falan diyor benim bunun için ne maddi ne manevi hiç gücüm yok ve kimsemde yok sizde ne yapmalıyım kızımı kırmadan bunu ona nasıl anlatmalıyım bir kek alıp üstüne mum koyup doğum gününü kutlasam küsermi bilmiyorum çok düşünüyorum kızlar herşeyi çok kafama takmaktan hasta oldum 

17 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Yani yazmayayım yazmayaym diyorum ama illa yazdırıyorsun. Kadın orada sana kargo yollamak istiyor yetişmez diye red edip iban yolluyorsun. Şu uygulamadan bir tane Allah'ın kulu evine gelsin her şeyin yalan olduğu ortaya çıkacaktır 

Daha geçen hafta sana un yağ şeker yollamadılar mı buradan?

Yeter artık! Kendin için değilse bile çocukların için yeter.
-Reklam-
+3 oy
(758 puan) tarafından
Canım kızının eline boyaları kalemleri ne varsa ver çiçek çizdir. Bunları kesip duvara yapıştır. Kartondan balonlar çiz, süsler yap. Pastayı kendin yap zaten. Al sana mis gibi süsleme :) 
tarafından
Teşekkür ederim
+2 oy
(4,558 puan) tarafından
En güzeli bı kek yapıp üzerine mum bir kaç tane de balon bnce çok sevinecktir
tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim
+1 oy
(988 puan) tarafından
Eda canım benim duvara ya da özele yazabilirsen kızının yaşını ne sevdiğini adres yazarsan ben süs yollayayim canım benim gönlü kiirlmasin
tarafından
Allah razı olsun ama mesaj atamıyorum size
(2,133 puan) tarafından
Allah razı olsun sizin gibi insanlardan cnm
tarafından
Siz bana yazarmisin acaba
(988 puan) tarafından
Duvarına yazdım canim
tarafından
Teşekkür ederim canım
+1 oy
(933 puan) tarafından
Sanirim sizin yapmaya isteğiniz yok her şeye gücüm yok gücüm yok yazmissiniz.bu çocuk elbet aç yaşamıyor veya siz eve mutlaka alışveriş yapıyorsunuz bir haftada alacağınız başka bir şeyden kısıp çocuğa 2 parça süs bir kek malzemesi alırsınız en kotu ıslak kek yaparsınız.sonucta evde birşeyler pişiyor demi onun yerine o gün kek pişer . Anne dediğin cocugu için imkan yaratmali gücüm yok deyip kenara çekilmekle olmaz 
0 oy
(10,947 puan) tarafından
aman aman süslemeye gerek yok. biraz balon, eb yapımı bir kek üstüne mum miss gibi olur
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Bime 20 liraya 10 lu balon geldi iki paket alsan kendin kek yapsan borcam pastasi var yaparsin iki uc tane mum koyarsin ustune ailecek kutlarsin 
tarafından
Kimsem yokki canım iki çocuğumla ben varım ailem falan yokki
(5,077 puan) tarafından
Cekirdek aile olarak kutlarsiniz canim
(5,077 puan) tarafından
Mahallede komsunuz yok mu canim arkadasları falan cagir onlarida
tarafından
Var ama maddi durumum iyi deil pasta falan için ondan canım
0 oy
(5,987 puan) tarafından
Ne zaman dogum günü 
tarafından
29 Ekim'de canım
0 oy
(159 puan) tarafından
Evde kendin yap pastanın 2 de balon koy üzülecek ne var herkes imkanlar doğrultusunda mutlu olmayı öğrenmeli 
tarafından
Haklısın ama çocuklar anlamıyor işte canım malesef
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Kac yasında kızınız 
tarafından
5 Yaşında canım
(9,526 puan) tarafından
Allah bagıslasın sen elinden geldiğini yap sanırım mutlu olur :)  ben herkesi cagırıp kutladım ama yine memnun olmadı cokta guzel hediyeleri geldi ama olmadı. Ve 32 haftalık mı ne hamıleydım dusun ikramı süsü pozu derken kutladım ama memnun olmadı sen samımı ol belkı senın yavrun anlar
tarafından
İsallah canım
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Canım evden yapabilirsin iki süs atarsın adını yazarsın ikide balonla suslersin al sana doğum günü illa süs organizasyonlarla olmuyor kızıma hiç pastaneden pasta almadık hep evde ben yapıyorum biraz balon biraz kartonlardan çiçekler filan iki renkleniyor ortalık tamamdır 
tarafından
Haklısın canim
0 oy
(243 puan) tarafından
Biraz balon alıp duvara yapıştır yerlere koy kek yap mum koy bitti doğum günü kutlu olsun
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(219 puan) tarafından
1 hafta önce çocuklarımın doğum günüydü ikisininde 3 gün var arasında beraber kutlarız dedik ama evdeki hesap çarşıya uymadı tabi kızım 1 oğlum 3 yaşına girdi seneye diyelim artık kızım küçük ama oğluma 1 ay öncesinden pasta alicaz baban sana supriz yapicak demiştim her gün sordu durdu en sonda 100 tlye uğur böcekli pastalar var ondan aldı eşim öyle kutladık lendi aramizda
tarafından
Ne güzel yapmışsın canım
0 oy
(686 puan) tarafından

Balon en az maliyetli süs karton al o da öyle yazı yaz pankart gibi doğum günün kutlu olsun canım kizim gibi.

Ev de pandispanya yap krem şanti sur ustune süsleme yap masaya güzel bir örtü varsa malzemen poğaça kurabiye yap bitti gitti <3

tarafından
Teşekkür ederim sadece bu yazdıklarını bile yapmaya maddi ve manevi gücüm hiç yok malesef
(686 puan) tarafından
Anladım ,Allah kolaylık versin
0 oy
(143 puan) tarafından
Evde aç mı duruyorsun eşin ailen annen fn  yok mu 5 yaşındaki kizniz evde ne yiyor yok yok diyorsunuz
(143 puan) tarafından
Anldm hayat bu ama annen baban eşin nerde
tarafından
Ayrildik zaten doğru düzgün calismiodu kumar iddia oynuodu annem bakıma muhtaç köyde yengem abim üç cocuguyla yaşıyor yanlarına gitmek istedim kavga çıkardı yengem kabul etmedi
(143 puan) tarafından
Anldm üzgünüm çocuğun var mi bebek Bi kaç tane var eşya gönderebilirim
tarafından
Kızım 5 oğlum 2bucuk yaşında
(143 puan) tarafından
Anldm benimkler çok küçük 3 6 aylık
0 oy
(50,769 puan) tarafından
bir kek birkaç tane ee balon al gönlu olsun
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,835 puan) tarafından

image

minik bir pasta 2 3 balon ile bu şekilde halledebilirsin fazla tutmaz canım bence hiç açıklama kırılmasın yavrum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
8 cevap 605 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde Annembanadoymaz (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 784 göst.
0 oy
11 cevap 256 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Balbalkiz99 (22 puan) tarafından soruldu

403,538 soru