0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından

Şimdi buraya resim atacağım sizce bu seti alsam mı, bana çok pahalı geldi sizce nasıl yada trendyoldan uyguna varmı güzel bir seri varmı bildiğiniz, oğlum 19 aylık Mart ayında 2 yaşina gircek sizin fikirleriniz nedir 

image

14 Cevaplar

0 oy
(356 puan) tarafından
Bizde de bu tür düğmeli ses çıkaran kitaplar var ve kızım bayılıyor. Fiyatı çok da pahalı gelmedi. Ama 2.elden de bakabilirsiniz. Aynı yayınevi olması şart değil zaten. 
(382 puan) tarafından
Aa bak düğmeli ses çıkaran iyiymiş daha çabuk öğrenir siz nerden almıştınız ses çıkaran kitabı bende bakayım araştirim ona göre alcam
(356 puan) tarafından
Attığınız fotoğrafların hepsinde hoparlör işareti var tepede, hepsi sesli. Onları alabilirsiniz. Benim aldıklarım yurtdışnda olduğum için yabancı basım. Ama aynı mantık ve amaç da kitaplar.
(356 puan) tarafından
Hatta sesli kitap örneği attınız diye fiyatı normal geldi yazdım. :)
(382 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim çok sağol alacağım :)
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Kız tanesi 90 lira üstelik 3 al 2 öde var, daha ne olsun :) bu yayınevini bilmiyorum ama kesinlikle gerekli görüyorum ben. Üstüne bir kıyafet eksik al, oyuncak alma, ama faydası dokunacak bir set için kıy bence paraya. 
(382 puan) tarafından
Fiyatları normal bu zamanda ama çalışmadığım için bu kadar pahalı geldi bana ama alicam oğlum öğrensin artık:)  oyuncak almam zaten  bir sürü oyuncak var hoc oynamıyor  tencere tava oynuyor mutfakda oyuncak yerine öğretici şeyler almayı tercih ediyorum, bı tek bu sette sebzeler yok onu ayrı seriden alsam fark etmez dimi
(758 puan) tarafından
O zaman haklısın canım, ama inan başka birşeyden kısabilirsin. Ya da biraz araştırıp evde kendin yapabilirsin. Sebzeler yokmuş ya mesela, çık pazara göster anlat hepsini. Pazarcı izin verirse dokundurt hatta :D Hangi seri olduğu hiç fark etmez canım :) resimlerine bak, yaşına uygun olsun yeter. Bu arada Amazon a bir bak derim trendyolda 85 lira olan kitap orada 29 liraydı.
(382 puan) tarafından
Evdeki sebzelerw bakıyor mesela tamam cnm bakarm ben teşekkürler Amazon güvenli sitemi hiç alişveriş yapmadım ordanda
(758 puan) tarafından
Aa valla komisyon alsam bu kadar savunurum :D güvenilir canım benim aldığım bir kitabın bir sayfası yırtık gelmişti. Sadece Twitterdan tweet atmıştım oradan ulaştılar bana istersem hasarın bedelini ödeyeceklerini istersem yeni kitap göndereceklerini söylediler. Kargoyla uğraşmamak için ben bedelini istemiştim. O gün yattı.
Pazarda çok daha çeşit olur canım onun için dedim.
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Bu kitapları 1 yaş için 2 yaş için trendyolda daha eğitici olanlar var tavsiye ederim 
(382 puan) tarafından
Tamam cnm bende alırım saol başka ne tür şeyler alabailirim sen aldinmi öğrenmesi için
(1,415 puan) tarafından
Canım bunların içinde çok şey var bi sette 5 tane kitap bi sette 3 tane kitap ve coook şeyler var yani sıkılmadan oynayacaginiz şeyler şimdide el boyasi aldım birlikte tablo yapicaz anı kalması için ve değişiklik için aldım benim kızımda 3 yaşında onun kitaplar bitti 3 yaş etkinlik kitabı alicam sana attigimdan
(382 puan) tarafından
Ne güzel tabikide yapın kizinizla beraber bende alacagm inşallah cnm bakdimda cırt cırt kitabindakileri 2 yaşındaki çocuk nasıl anlayacak ki acaba
(1,415 puan) tarafından
Cırt cırt kitabı o kadar eğlenceli ki çokta güzel cozuyorlar
(382 puan) tarafından
Denemekte fayda var çok yardımcı oldun saol cnm
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Benim oğlum 4 aylık ev kitap dolu aşırı ilgisini çekiyor kesinlikle tavsiye ederim bol bol alın. Bunların fiyatı da bence çok uygun 180 liraya 3 kitap çok iyi kampanya tabi herkesin kendine göre bir bütçesi var size en yakın kütüphaneye üye olup oradan kitap alabilirsiniz 
(382 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşina gircek ben daha yeni alacağım bayadir araştırıyordum fırsat olmadı çocuğun ihtiyaçlarına daha çok  önem verdim alicam ama güzel bildiginiz seri varmı
(1,016 puan) tarafından
TÜBİTAK'in dergisine üye olabilirsiniz hem çok ucuz hem içeriği çok güzel. Büyük sorular kitabim tarzı kitaplar güzel ve dikkat çekici. Bir de sincap kitap var tak çıkar bulurum seni kitapları çok hoş ve güzel oyalıyor
(382 puan) tarafından
Tamam ben bi ara bakayım araştırmam lazm.once
0 oy
(3,223 puan) tarafından
Ben bime gelenlerden alıyorum kızım baya şey öğrendi bence fiyatida uygun almalısın 
(382 puan) tarafından
Evet bende uygun fiyatlı bakiyorum çok pahalı almak istemem bakarm bende bimi takip ediyorum ama hiç görmedim
(3,223 puan) tarafından
Çok geliyor kız bime hemde uygun fiyatlı her yaş için geliyor normal boyama kitaplarını da alıyorum küçük obje kitapları gelirdi onlarida alırdım şimdi biymalar etkinlikler alıyorum hem
(382 puan) tarafından
Bugün nimdeydim görmedim takip edeyim ozaman bende
(3,223 puan) tarafından
Takip et canım sürekli geliyor
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Fiyat uygun bence  yükselen zekanın kitapları var onlarda eğitici güzel kitaplar bakabilirsin
(382 puan) tarafından
Teşekkür ederim hemen araştırıp alcam
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Ben bundan aldım cırt cırtlı kızım çok sevdi 

image

(382 puan) tarafından
Araştırıp alacağım çok teşekkür ederim de 2 yasnda cocuk nasıl yapacak ki bu etkinliği gostersem hemen anlarmi acaba yada bı süre sonramı kafasına yerleşir ilk çocuğum olduğu için soruyorum
(1,025 puan) tarafından
Kızımla 26 aylıkken aldık. Hemen öğrendi. Bebekler cok zeki oluyorlar ilkinde yardımcı olursan yapar:)
(382 puan) tarafından
Yardımcı olurum cnm öğrenir zaten fena zekiler bizden bile :) alırım çok saol
0 oy
(226 puan) tarafından
Bu hangi site bende almayı düşünüyorum 
(382 puan) tarafından
E bebek internet sitesi uygulamada var bende alıcam araştırıyorum karar vercem inşallah
0 oy
(18,452 puan) tarafından
İstersen kart şeklinde olanlar var. Onlardan al. Daha çok şey tanımis olur. Daha uyguna gelir. 
(382 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm herkesden bir fikir alıyorum dediğini dikkate alicam
0 oy
(184 puan) tarafından
Ben baktım canım düğmeli değil qr kod ile seslere ulaşıyorsunuz birde küçük el kitabı gibi bilgin olsun 
(382 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm saol
(184 puan) tarafından
Ne demek canım
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Pahali miii :)) kizim 11 aylik. Daha şimdiden kitap masrafimiz dort bes bin oldu. Feda olsun o ayri. Bi kitabi alinca diger serisini almadan yapamıyorum. Takıntı oldu :) gunde en az uc dört kitap okuruz 
(382 puan) tarafından
Ben daha yeni alcam çocuğuma ya hiç kitapta okumadım deneme yapmisdin okudum durmuyor anlamıyor sıkılıyor gidiyor iceri
(4,121 puan) tarafından
Canim o aliskin olmadigi icin. Her gun okursan alisir. Bi de kitaplik aldim ben kizima. Bu yaslarda kalin oluyo zaten sayfalari. Bazen oturur kendi bakar. Ben okurken her zaman takip etmese de ses tonum dikkatini çekince o da ayni sesi cikarmaya calisir. Suan sadece kitap sayfalarini yemeye calisiyoruz o sorunumuz var ama senin oglun biraz daha buyuk. Daha eglenceli olur. Canlandirma filan yaparsin.
(382 puan) tarafından
Saol cnm benm boşanma durumunda olduğum sıkıntı stres vardı  pek kitap konusunu ayarlayamaidm yoksa yapicakdim alisrdi ama artk yapcam
(4,121 puan) tarafından
Rabbim evladina da sana da güzel yazılar yazsin canim
(382 puan) tarafından
Amin cnm sağol teşekkür ederim
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Ebebekte biraz daha pahali oluyo. Mesela ben oradaki kitaplara bakarim. Begendiklerimi internette arar alirim. Bazi yerlerde 84 tlydi baktim simdi. Bi de bebeklik diye bi site var. Bazi kitaplar olmayabiliyo ama cogu yere gore daha ucuz oluyo oraya da bak. 
(382 puan) tarafından
Ben trendyoldan başka bir siteden hiç bişey almam güvenmiyorum evet e bebek pahalı zaten
(4,121 puan) tarafından
Söylediğim siteden iki kez alisveris yaptim bı sorun yasamadim. Yoksa ben de buyuk sitelerden alisveris yaparım. Ya da esim arastirir siteyi oyle alirim.
0 oy
(50,769 puan) tarafından
eğitim seti al canim link bulup atayım 
(382 puan) tarafından
Tamam cnm saol bekliyorum link
(50,769 puan) tarafından
kızıma almıştı kuzenim cok guzel bulamadim yarin resmini cekip aratirim
(382 puan) tarafından
Tamam sıkıntı olmaz bulamadiysan
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Bunları bilmiyorum ama çocuk akademi ve yükselen zeka cidden işinde çok iyi bende alıyorum sürekli 1 ay olmadı alalı çocuk akademiden aldım yükselen zeka alıyordum hep 
(382 puan) tarafından
Dediklerinin hangi kitabından aldığın görsel atar msn karar vercem ona göre snrada alcam
(14,636 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaşında canım cocuk akademi diye yazıyorsun Google veya trendyola uygun yaş aralığındaki etkinlik kitaplarına bakabilirsin aunı şekilde yükselen zeka da aynı siteleri de güvenilir
(382 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 218 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
3 Kasım 2024 Aile kategorisinde elfkrt (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 26 göst.