+2 oy
677 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Oğlum 1.5 yaşında onla o kadar ilgileniyorum ama bir türlü konuşamıyor.sabahta teyzem geldi şunun çocuğu böyle bunun çocuğu böyle (hepsi öğretmen). Sen ilgilenmiyosun filan dedi. Bende akşama kadar etkinlik yapıyorum ama konuşmuyor napim dedim kalbini kirmayim diye. Annemde onlar öğretmen ya çocukla daha çok ilgileniyor diyolar. Bende atanamadim. O kadar kırıldım ki teyzemin çocuğu yok kalbi kırılmasın diye sustum ama dedim ki herşey para olmuş. Devletten para alıyorsan öğretmesin  yoksa anamın gözünde bile öğretmen değilim. Ağlamamak için zor duruyorum. 

33 Cevaplar

+1 oy
(2,161 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah çocuğun konuşup konuşmaması ile öğretmenliğin ne ilgisi varmış her öğretmenin çocuğu hemencik konuşuyormuş mu acaba nereden biliyorlarmış :) benim kızım da 1 buçuk yaşında. Kelimeleri çıkarmaya çalışıyor ama ikili cümlesi yok mesela henüz öyle. Her şeyin zamanı var. Sen üzme kendini. Ayrıyeten atanmamış olabilirsin ama bal gibi de öğretmensin. O okulu bitirdiysen oralarda dirsek çürüttüysen kimse bunu inkar edemez ❤️
(58 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel bakan güzel görüyor  işte ❤️
-Reklam-
+1 oy
(304 puan) tarafından
Öğretmenin çocukları daha mı zeki oluyormuş:) 
(58 puan) tarafından
Aklıma gelseydi şak diye söyleseydim keske
(304 puan) tarafından
Bunu düşünenler de bir öğretmen mesela diğerini küçümseyen öğretmenler hemde inşallah çocuğumla denk gelip eğitimi böyle insanlar dan öğrenmez çocuğum sizi tenzih ediyorum
+1 oy
(2,490 puan) tarafından
Bizde de durum ayni
+1 oy
(2,294 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında hâlâ net bir konuşması yok. Benim onunla ilgilenmediğim anlamına mı geliyor. Hiç takmayın, her bebek bir değil. Hiçte görüşüp sıkmayın canınızı
(58 puan) tarafından
Haklısınız ❤️
+1 oy
(50 puan) tarafından
Teyzn seni kıskanıyor mu ya da çok mu cahil acaba!!!!
(58 puan) tarafından
Teyzem yaşlı ve hayatı boyunca çok zorluk görmüş ondan dolayı beyni sulanmış gibi dediğim dedik çaldığım düdük kiskanmaktan ziyade muhalefet olmak ama çocuğu olmadığı için cevap veremedim
+1 oy
(4,120 puan) tarafından
Odevler projeler tezler profesörlerin docentlerin karşısında ders anlatmalar sabaha kadar ders çalışmalar ki kpss tarafina hic girmiyorum gelsin iki mahalle karisi gelsin kara cahil gelsin nerde en alakasiz gereksiz beceriksiz insan var sana lolo yapma hakkını bulsun. Hadsizliklerinin farkinda degiller boyleleri. Bende de var ordan biliyorum
(58 puan) tarafından
Okulu bitircem diye üç sene yaz okulu yaptım yüküm hafiflesinde kpss calisiyim diye olmayınca olmuyor ama işte keşke çocuğumla vurmasalar
+1 oy
(11,414 puan) tarafından
Aynı bacım.atanamadik diye sayilmiyoruz.
(58 puan) tarafından
Allah başka yerlerden yüzümüzü güldürsün ne diyelim ❤️
+1 oy
tarafından
Benim bebemde 1.5 yaşında net konuşamıyor bı imk kelime anca söyler takma boşver 
(58 puan) tarafından
Haklısınız❤️
+1 oy
(1,284 puan) tarafından
1 buçuk yaşındaki çocuk konuşmayabilir bu çok normal. Bireysel farklılıklardan bihaberler belli. Benim oğlum da bebekliĝinde bile hiç susmazdı hep heceleyip dururdu bu çocuk çok erken konusur derken epey de gecikti sonra konuşmaya başladığında ise hiç bebek gibi konuşmadı telaffuzu harfleri yetişkin gibiydi. Birden açılır hiç belli olmaz 
(58 puan) tarafından
İnşallah ❤️
0 oy
(712 puan) tarafından
Cnm boşver ya takma emin ol yalnız degilsin. Bnm annemlerde akrabalarda aynı şeyi yapıyor. Cahiller laf anlamaz incelik bilmez yol yordam yok halden anlamazlar. O yüzden salla gitsin tatlı canını üzme.
(58 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Canım zaten bir buçuk yaş konuşmak için çok erken. Ne yapsın çocuk şakırdasın mı. Her çocuğun yapısı farklı oluyor benim kızım 2 yaş yeni yeni konuşmaya başladı
0 oy
(200 puan) tarafından
Seni kiskaniyo gibi geldi bana. Cocugu olmadigini demişsin. Haset insan laf sokar.her cocuk farklı kimileri 2 yasinda konuşur kimileri 4 .bide onu ne alakadar eder
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Karı koca öğretmen olup çocukları TV'den telefon dan otizmli olmuş insanları tanıyorum çalışıyoruz eve gelince çocuğa harcayacak enerji kalmadığından TV ye bıraktık dedi 

Bence senin çocuğun çok şanslı çalışmadığın yanında olduğun için sağlıklı olsun geç konuşsun 
(58 puan) tarafından
Bende bunun için mutluyum her anında yanındayim şükür

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 129 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 111 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 274 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,558 puan) tarafından soruldu

403,525 soru

12,089,508 cevap

36,380 kullanıcı

...