0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından
Sorum yukarda kaldırıp silersiniz?

18 Cevaplar

+2 oy
(10,828 puan) tarafından
Kiz siz delimisiniz hergun hergun hali kilimle ugrasiyosaniz yemek cayi kim yapiyo coluk cocuk koca yok mu bacim sizde valla ayda bi kere kaldiririm ben o zamanda cam perde kapi ortuler hep sudan gecer dolap icleri temizlenir duzenlenir yerlestiririm bunu ayda bi kere yaparim haftada 1 ya da 2 kere da normal toprlarim supurur gorunen yerleri dilerim dolaplarin kapaklarini distan silerim bsnyo wc tamam cok bile gunluk olarak girgir yapiyorum ben gorunen yerleri de elimle siliyorum max 1 saat sürüyor o da geri kalsn gun brnim cocugumla oynarim kocamla vskit geciririm sevdigi yemekleri yaparim oturur bi kahve keyfi yaparak hepdimi gec 2 sayfa fazla kuran okusam daha fayda halilari kabre goturmucem valla o kadar yapamam ki ayds bi kere kaldirdigimda bile tertemiz oluyo
(3,285 puan) tarafından
Valla bisiler yazarimda kimseyle uğraşacak vaktim yok gerçekten saçma sapan yüklenirler şimdi
(10,828 puan) tarafından
Yuklenecek ne var bacim burdan kimse benim evime gelmiyo zaten içinde yasayan brnim digerlerine de halt yemek duser kimse kusura bakmasin ayrica evime her gelendd tertemiz masaallah hic cocuklu ev gibi degil diyo demekki yaptigim temizlik kafi geliyo
(3,285 puan) tarafından
♥️♥️♥️
(2,262 puan) tarafından
Artıladım haklısın valla :)
(10,828 puan) tarafından
Her arti bi opucuk saydim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben haftada 1 kaldırıp temizliyorum 
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Hafta 1 yeterlidir bana göre 
0 oy
(475 puan) tarafından
Haftada bir kere halıları kaldırıyorum 
0 oy
(2,884 puan) tarafından
Ben her fırsatta yapıyorum evde 2 tane yürüyen kırıntı var :D mecburum yani
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Hafta da 1 kere yapıyorum 
0 oy
(811 puan) tarafından
Cocukluyuz sonuçta ayda bir yada 15 günde bir kaldırıyorum diğer türlü normal haftada bir temizlik 
0 oy
(687 puan) tarafından
Bir tek şapşal benim herhalde her gün süpürüp kaldırıyorum siliyorum tüm her yeri sonra halıları tekrar seriyorum. Güneşli günlerde Bu sayı 2'ye çıkıyor çünkü toz gözüme göründükçe sabah da süpürüp siliyorum akşam da
0 oy
(13,365 puan) tarafından
Valla kızım izin verse 2 güne 1 kaldirirm önceden her supurdugumde mutlaka kaldırırdım 
0 oy
(11,659 puan) tarafından
Her gün.kiz siz öyle yapmiyormusunuz
0 oy
(377 puan) tarafından
Yıkamadan yıkamaya onunla bide uğraşamam çünkü
(3,285 puan) tarafından
+++++++++
0 oy
(793 puan) tarafından
Hafta bir temizlik yapınca kaldırıp silerim hepsinin altını 
0 oy
(974 puan) tarafından
Haftada bazen 5 gunde 1
0 oy
(1,471 puan) tarafından
15 günde anca canım akşama kadar anam ağlıyor zaten evde
0 oy
(817 puan) tarafından
Oturma odamın halısı çok büyük bi kısmı koltuğun altında o yüzden onu 2 haftaya bir kaldırıyorum koridor mutfak vs onları hergün belki 2 güne bir kaldırıp süpürüp geri seriyorum 
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Valla akşam çorabımin tekini bulamıyorum yorgun düşüyorum hiç ay hafta hesaplamadim bakdim kararmis  rengi beyazları  kirlenince kaldırıyorum altını silip yenisini seriyorum elimden gelen budur 
0 oy
(943 puan) tarafından
Hamile olmadan önce haftada 2 defa yapıyordum. 
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Haftada bir kez bazen iki kez kaldırıyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 317 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
27 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 679 göst.
5 Haziran 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,531 cevap

36,579 kullanıcı

...