0 oy
43 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba ben gebe değilim ama adetim geçti bugün 31. Gün olmadım 3  gündür aşırı adet sancısı ve baskısı var olacak gibi ara ara akıntı oluyor normal akıntım test yaptım evde ilk yaptığım test de hemen anında silik çizgi çıktı kendini belli etti sonra 3 tane daha yaptım çıkmadı ilk test bozuktu belli ki 

Demek istediğim gebelik olsa da adet sancısı olur mu bu kadar aşırı kasik ağrısı yok adet sancısı ve olacak gibi sürekli 

4 Cevaplar

0 oy
(4,121 puan) tarafından
Olur canim adet sancisi gibi olur. Ben adet olucam sanmistim oyle belirtiler vardı ama hamileymisim
(22 puan) tarafından
Ama benim kasik ağrısı herhangi bişey yok sadece küçük karnım çok ağrıyor adet sancısı sürekli var çıkmıyor ağrı sadece ara ara kesiliyor bir ara yine başlıyor çok şiddetli tam olacam diyorum pet takıyorum hemen ve biz korunduk birde
(4,121 puan) tarafından
Yani iki belirti de birbirine cok benziyo. Verebiliyorsan kan ver icin rahat eder. Olmadi iyi bi test daha alabilirsin. Veya erken gebelik testi filan
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Akıntılar hangi renk süt kesiği gibi akıntılar olacak 
(22 puan) tarafından
Süt kesiği değil normal akıntı sarımsı gibi ama sarımsı değil farklı renk
0 oy
(483 puan) tarafından
kızçocuklarında kasık erkek çocuklarındada bel ağrısı oluyor ilk 2 ay öyle derler bendede oldu kızımda karın kasık oglumdada feci bi bel agrim vardi 
0 oy
(279 puan) tarafından
Evet adet sancısı oluyor benim gebeligimde her adet donemimde sancim oldu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 57 göst.
0 oy