0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (197 puan) tarafından
Kizim 34 gunluk acayip uykusuz  memede uyuyor besikte uyaniyor gün boyu pes etmeden bu islemi yapiyoz alti temis karni tok gazini da cikariyor ama neden uyumuyor gecede ayni dinlenemedigim icon sutum cok azaldi

7 Cevaplar

0 oy
(6,520 puan) tarafından

Bol su iç. 

Çorba iç 

Belkide gazı vardır.  Tam huysuzluk zamanı o zamanlar 

(197 puan) tarafından
Acaba doymuyor mu kilo alimi iyi cisli bez sayisi iyi
(6,520 puan) tarafından
Bence doyuyordur .  Gaz sıkıntısı olabilir ama . Gaz damlası kullanmayı dene ve masaj yap
(197 puan) tarafından
Cok gaz cikariyor poposundan
(12 puan) tarafından
Ben dikkat ettim yedigime ictigime  gaz problemi olduğunda kimyon kaynatıp iki 3 damla ver anında rahatlator sende iç ki hem süt yapar hemde gaz senden bebeğe süt le gecmez
(197 puan) tarafından
Tamam canim sagol
-Reklam-
0 oy
(5,801 puan) tarafından
zaman zaman zaman zaman zaamnannnn. ilk 6 ay zaten farz bu hele bi farzinkil sunnete gec ilk bi seneyi atlat. sinra sin sunnete gec 2 . sene de bitsin. ikibucuk  yasa digru 30 aylik civari duzene girmeye baslar uykular
(197 puan) tarafından
Ah o zamana kadar Allah sabir versin
(5,302 puan) tarafından
Yalan değil ama hepsi böyle de değil :D
(5,801 puan) tarafından
iste o kadir gecesi dogan sansli analara nasip oluo ole sessiz sakin bebisler:)
(5,302 puan) tarafından
Benimki ilk 2 ay zorladı beni o da gazdan dolayı sonrası iyiydi çok şükür :D
(197 puan) tarafından
Insallah bebimkide duzelir
0 oy
(509 puan) tarafından
Kokunu istiyor olabilir. Ben kızımın yanına eşarbımi bırakırdım, kokumu alınca mis gibi uyurdu. Bebekler ilk üç ay anne rahminde gibi hissedermis. Sabırlı ol güzel anne. Bebekler düzeni sever.yavas yavaş alışacak. 
(197 puan) tarafından
Neresine koyayim esarbimi alirmi kokuyu
(5,801 puan) tarafından
olabilei bende atlet yada sutyenimi koyardim yatagina yanina koy bas hizasina. besige as. bebek zaten donemiyir kimildayio nasi yatarsa ole kalkar tehlikeli durum yok
(197 puan) tarafından
Koydum bakalim basortumu insallah ise yarar
(509 puan) tarafından
Baş ucuna bırakman kafii. İnsaAllah güzel bı uyku çeker ufaklık, tabi sende :)
0 oy
(517 puan) tarafından
kahve cay kafein cikokata sekerli yiyecek icecek bu türenerji yapan gıdaları çok çok azalt canım ne yersen sütr geçiyor
(197 puan) tarafından
AAA cay cok iciyom ama acik iciyom süt yapsin diye kahve icmiyom artik bazen bitter cikolata yiyom
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah öncelikle ♥️ 

Her çocuk bir değil tabi ama benim kızımın 2 aylıkken düzelmişti uykuları. Gazını kendi kendine çıkarmaya başlayınca sadece 4-5 saatte bir emmek için uyandırdı geceleri. Bazı geceler hiç uyanmazdı hatta. Babası, annen falan destek oluyorsa 1-2 saat onlar idare etsin sen uyu. İlla emzireyim diye kendini strese sokma gerekiyorsa mama da ver. Aç olan çocuk da uyumaz. Umarım çok hızlı atlatırsın bu dönemi ama sana çok klişe bir şey söyleyeyim gerçekten büyüdükçe dertleri de büyüyor :)  zananın kıymetini bil, evladın bir daha hiç 1 aylık olmayacak :')
(197 puan) tarafından
Evet cok haklisiniz onla ilgilenmek hosuma gidiyor hatta gun boyu kolumda uyusa yine sıkinti etmem ama tekim ve 3 bebegim 2 tane de ablasi var onlarla da ilgilenmek zorundayim
(5,302 puan) tarafından
Oyy Allah yardımcın olsun tabi büyükler de ilgi bekler şimdi. Tez zamanda toparlar inşallah ne diyeyim :)
(197 puan) tarafından
Amin insallah canim sagol
0 oy
(817 puan) tarafından
Seni istiyor annesi :) o daha doğduğunun farkında bile değil...
(197 puan) tarafından
Peki ne zaman farkina varip uyuyacak acaba minik kizim
(817 puan) tarafından
Ah.. 3 ayda doğduğunu anlayacak. Kızım 16 aylık bizi hala aynı kişi sanıyor. Ne zaman uyur diyorsan, orası kısmet ya..
(197 puan) tarafından
Rabbim yardim etsin saglik sihhat versin evlatlarimiza
(817 puan) tarafından
Amiin cümlesine
0 oy
(12 puan) tarafından
Cnm bagzi bebekler annee sürekli temas halinde kalmak ister bu gayet normal  memede kalmak istiyorsa bence bırak gönlü olsun prensesin
(197 puan) tarafından
Öyle ama 2 tane daha ablasi var onlara da vakit ayirmaliyim en azindan 2 saat uyusa baya bir iş yapiliyor
(12 puan) tarafından
Haklısın canım ama her çocuğun huyu bir değil rabbim kolaylık versin inşallah cnm benim 3 buçuk aylık oğlum var bazen atak tutuyor sadece kucak ve ilgi bağımlısı tekimde yemek bile yaptırmıyor arada
(197 puan) tarafından
Ne yapalim idare edicez artik  bu bebisleri
(12 puan) tarafından
Instagram da modaebe ve emzirmeekgida diye sayfa var orda bu soruyla ilgili bilgi var bı bak istersen cnm görünce bı yazım dedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
5 cevap 101 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.
0 oy
5 cevap 106 göst.

405,628 soru

12,153,422 cevap

36,578 kullanıcı