+4 oy
982 göst.
Diğer kategorisinde (7,415 puan) tarafından

Benim çok var ve hepsi hüzünlü o yüzden trajikomik olanları anlatayım  Düğün günü elektrik direğine damatlikla tırmanıp isiklandirmayi eşim yaptı düğün dernekteki gibi :D ve takı sandığını kaynanam kaptı benim diye ailemi yolcu etmeye gidecektik eşimle düğün bitiminde eşim sen gelme sandık sende dursun yoksa açarlar dedi daha nelr saçmalama dedim kaynanam beni zorla gönderdi ve eşimin dediği gibi açıp bolusmusler :D bizede dibi kaldı :woot:

Sizinde varmı ??

45 Cevaplar

+4 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Olmayan düğünün hatırlanacak biseyi olmuyor ne yazık ki :pouty: Cevabımı başa tuttursan keşke belki buna mutlu olurum :angel:

(7,415 puan) tarafından
Seni mi kircam bacikom ❤️
tarafından
Yaa canım çok teşekkür ediyoruummm❤️
-Reklam-
+1 oy
(8,859 puan) tarafından

Sadicimiz sagolsun giriş müziğini değiştirmiş yanlış anlamış 

Öyle saçma bir giriş olduki rezalet resmen 

Anneannem sarilirken takma kirpigimi dsuruyor o düşürünce digerinide ben çıkarıyorum 
tarafından
Ahahaha nasıl sarılmış ya kirpiğini düşürmüş
(7,415 puan) tarafından
Sapur şupur openler var bide
(61 puan) tarafından
Şu gelinin gözünü silip bide oyan teyze geldi aklima jsjsjsjs
(584 puan) tarafından
A benim aklıma da o geldi :) )
+1 oy
tarafından
Ay hayat enerjine bayılıyorum aşkoo ya maşallah sana ya öyle couk şey yok ama şunu diyim 

Evime geldim düğün bitti 

Evimi ilk gelinlikle gezmistim unutamam eşim elimden tutup gezdirmisti 

Sonra sabah oldu uyandım alışmışım tek uyumaya yanımda kocam ay bir değişik oluyor insan hemen kalkardim ahahaha 
(7,415 puan) tarafından
Hayat enerji ?? 5de uyandık hasta koca hasta bebe iligimi kemigimi somurduler:D
tarafından
Bacım ya geçmiş olsun bizdede durumlar aynı
(7,415 puan) tarafından
Sizede geçmiş olsun canım ❤️
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
+1 oy
(2,509 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Pandemide sadece nikah oldu kimseyi çağırmadığımız halde 30 araba salonda konvoy  yapmaya bekliyordu:D

(7,415 puan) tarafından
Bayılırım konvoylara:)
(2,509 puan) tarafından
Ayy ne kadar saçma sapan yazmışım :D bebeler kucağımda arabaya binerken
+1 oy
(2,212 puan) tarafından
Ayy deme düğün video mu izlemek bile istemiyorum çünkü eltim olacak karı benim kendi düğünümde kendi gelinini gösterişe sunmuştu gelin damat diolar kadın gelinini çekip çıkarıyor bir büyüğün eline ben diğer eline onu sokuyor bu arada eltim yaşça küçük evlenmiş oğlu eşimden büyük:) neyse o zaman bizim bütün akrabaların dikkatini çekmişti sala.k şey 
(7,415 puan) tarafından
Benim büyük eltimde annem yaşında oda yana döne ogluna kız arıyordu :D
(2,212 puan) tarafından
Gerçekten sala.klar ya 6 yıl oldu hala gelinini benimle yatıştırır :) ben kaynanamla biraz iyi olim vay benim gelinde şöyle iyi şöyle güzel vs hep rol bilmesem neyse ilk zamanlar üzülürdüm derdim ne güzel gelinini övüyor seviyor sonra aralarında ki muhabbeti duyunca anladım ucuz malın reklamı çok olur :))))
(16,538 puan) tarafından
O an düğünde olan diğer insanların böyle şeylere müdahale etmesi lazım ben yaşasam muhtemelen uzunca süre yüzüne bakmak ne dengesiz bir hareket
(2,212 puan) tarafından
Bakmasan ne olacak cnm arsız bir kadın alt üst oturuyoruz ne halleri varsa görsünler
+1 oy
(628 puan) tarafından
Unutamadığım degilde canım söyle soraydın söyle derdim yapamadıklarım yani testi kıramadım vs ukte içimde :(
tarafından
Ya i benimde içimde kaldı eşimin evinde kıramadim
(7,415 puan) tarafından
Onuda sen sor bacım:)
(628 puan) tarafından
Şaka manasında dedim canım ben kırıcı bişey demek istemem de konuşmamda :))
(7,415 puan) tarafından
Bende Sor diye dedim kız sorda bende sayfa sayfa anlatayım benimde o kadar cokki mesela kuaföre gittim diye kaynanamın kına günü olay çıkarması saçma sapan şeyler söylemesi ve herkesin içinde tartışmamız takı sandığını almak için beni evden göndermeye çalışması vs vs
+1 oy
(12,045 puan) tarafından

Dugindeki tek unutamadigimiz ani. Esimin kalabalik bi arkadas grubu var mahalleden okuldan falan. Hep evliler hani birbirlerinin dugunlerine gitmisler falan. Bide mahlleden var. Baya kalablik yani. Herkes herkesin dugununde vardi. Ve bu grup içiyo dugunlerde erkekler. Biri gidiyo.biri geliyo ickinin. Bi atkadaslarida fazla icer normaldede o gun bir icmis b.kunu cikarmis yani :woot: çocugu surukleyerwk cikardilar. Bide dugun sonrasi iskembeciye gider bu grup. O gelemedi tek :woot: 5 sene oldu. Hala herkes nasil bayilmisti ama diye konusuyo :D

(7,415 puan) tarafından
O içenler düğünün içine ediyor ya
(12,045 puan) tarafından
Yok kiz oyle abartili birsey yapmazlar herkes bilir kendini. Onunda kimseye zarari olmadi sadece geceyi bitiremedi :D
(7,415 puan) tarafından
Ablamın nişanı geliyor aklıma amcalarim penguen dansı yapıyordu deliloda göbek atıyordu mikrofani alan şarkı söylüyordu :D eniştem düğünde mikrofonu saklayalım demisti
+1 oy
(1,749 puan) tarafından
Saçma sapan bişey oldu. Şimdiki aklım olsa hiç düğün fln yapmazdım bir nikah kıyar yakın çevreye bi yemek ısmarlardım işte bu kadar sonrada gider tatilimi yapardım. 
(7,415 puan) tarafından
En güzeli ❤️
+1 oy
(16,538 puan) tarafından
Pandemide oldu ve ailem gelemedi :( 
(7,415 puan) tarafından
Sonra yapmadınız mı düğün
(16,538 puan) tarafından
Düğün oldu zaten maskeli balo gibi ama ailem yanımda değildi maalesef onlarla sadece evde az kişi ile yapılmış bir kına oldu
+1 oy
(4,416 puan) tarafından
Eşim duvagima oturmuştu yanlışlıkla ayağa kakmam ile baş örtüm hafif arkaya doğru kaymıştı
(7,415 puan) tarafından
Krizlik benimde bastılar ciyak ciyak bagirmistim
(4,416 puan) tarafından
Ben eşime kaç kez dedim oturunca dikkatli otur diye  yine oturdu
+1 oy
(3,218 puan) tarafından
Giriş te adam basma müziğe giriyordu eşim bir bakış attı değiştirdiler kuaför salımı öyle bir zimbalasmis ti ki boynum mosmor olmuştu artık ağrısına ağlıyordum aileler kavgaliydi kimse kimsenin yüzüne bakmadı görümce ile teyzem tartıştı 
(7,415 puan) tarafından
Amcamın düğününde bir adamin eski ve yeni eşi vardı masalardan birbirilerine uçtular o geldi aklıma :D
+1 oy
(1,399 puan) tarafından

Benim düğünümde yemek yiyen herkes zehirlendi aşkooo haberlere bile çıktık :D

(7,415 puan) tarafından
Gerçekten mi haberin linki varmı :D
(1,399 puan) tarafından
Valla gerçek. malesef bilmiyorum link varmı yokmu bakiyim bulursam atarım sana aşkoo 8 yıl oldu
(7,415 puan) tarafından
Atarsan sevinirim:D sen nerde yaşıyorsun bestim
(675 puan) tarafından
Ayy bende merak ettim şimdi linkini
(1,399 puan) tarafından
Aşkoo ifşa etme beni hahahha tanıyan çıkacak link baktım valla ama yok bulamadim
(7,415 puan) tarafından
Kız özelden yaz o zaman:D
+1 oy
(168 puan) tarafından
Baba evinden akşam çıktım dışarda babamla vedalaşıp ağladıktan sonra eşimde elimden tutup arabaya bindircek buynundaki duvağı benim başımdaki süse takıldı bende başım bozulmasın diye eğilmiş bekliyorum herkes öpüştüğümüzü düşünmüşş videoda bile öyle görünüyo rezalet. Hala anneme babama tam anlamıyla açıkladın mı durumu diye baskı yapıyorum
(7,415 puan) tarafından
Ay bu biraz utanılacak bir anı olmuş :)
+1 oy
(5,077 puan) tarafından
Kayinvalidemden dugun salonuna gecerken merdivenden yuvarlanmam ve dugunun bitmesine 1 saat kala bonemin kayması sacım gozuktu ve ben hic birsey yapamadim 1 saat oyle durdum 
(7,415 puan) tarafından
Ay kız ilahi işaret olmasın bunlar :D
(5,077 puan) tarafından
Düsmem tamamen kendi sakarligim asansor varken heyecandan merdivene yöneldim ayagim kaydi bonemde biri sarildi duvagimi cekistirdi diye tahmin ediyorum takı toreninde ondan sonra kaymaya basladi cunku
+1 oy
(364 puan) tarafından
Benım de nıkah fıyaskoydu    masada oturuyoruz böyle amfı gıbı bı yer  bız böyle en yüksekte mıllet hep aşağıda duruyor  ben sa.lak gıbı  elbıse gıymısım  nıkah kıyılcagı sırada bacagımı öyle bı acmısım kı  benım karsımda full erkek komutanlar bıle var  beni hep uyarmış lar bacagını kapat dıye hıc bakmamıısım kımseye vıdeoda bacaklarım acık yanı bıraz daha açsam seyım gözükecek  rezıllık  rezalet
(364 puan) tarafından
Ayyy sorma bende rezıl oldum bacagımı bı acıyorum bı kapatıyorum saçma sapan bı tıtretıyorum
(7,415 puan) tarafından
Sen yine iyisin kız kuzenimin eteğini tutarken kafasına geçirdiler beyaz jartiyerle kaldı :D
(364 puan) tarafından
Ayyyy cıddı mısın
(61 puan) tarafından
Benimde buna benzer anim var Allahtan cok kalkmamış fotografci  videoyu merdivenlerin altindan inisimizi cekiyodu gelinligi dizlerime kadar cikarmisim alttan cektigi icin çok kötü duruyo  bereket az kaldirmisim jsjsjs
(7,415 puan) tarafından
Son derece ciddiyim babam tam arkadaydi ne kadar utandım demişti:D
+1 oy
(715 puan) tarafından
Benim düğünüm de mahallede oluştu karanlıktı etraf tam biraz ileride bomboş bir arazi vardı bende o araziyi göl zanndip kendi kendimi korkuttum düğünde kendi kendime düşünüyorum ya ben burdan gecerken ayağım kayıp göle düşersem filan saçma sapan sjsjsj en son düğün bitiminde biraz yaklaşıp bakmıştım düz alan göl filan yokmuş içim rahatlamisti 
(7,415 puan) tarafından
Düğün günü o nasıl geldi aklına gı heyecandan :D
(715 puan) tarafından
Kız düğünde cocuklwr orta da oynarken içim içimi yiyordu düşecekler gole dedim herhalde alışmışlar burası nasıl bı yer böyle gölün yanında ev filan ne bilim heycandan herhalde aklima geldi sonradan eşime de soyliyemedim gülmesin diye düğün bitince flas tutup bakmıştım yakından boş bir araziymis büyük sjsjsjs içim öyle rahatladı anlatamam evlenmeden kendimi gölde öldürmüştüm resmen hayal gücümle sjsjsj
+1 oy
(483 puan) tarafından

İlk defa soruna cvp veriyorum :) benim düğünüm olmadı nedenini sorma düğün hep hayalini kurduğum bir andı.ama şuan bir kavramı yok.

(7,415 puan) tarafından
Benim 2 tane olcakti düğüne 10 gün kala cenaze oldu İstanbuldaki iptal oldu eşimin köyünde oldu ama nasıl oldu olaylar olaylar:D düşününce güzel bir nikah cekim sonrası balayına gitseydik keşke diyorum
+1 oy
(3,552 puan) tarafından
Gelin odasındayken eşim sana bişey söylemem lazım dedi. Başladı uzun uzun anlatmaya morali çok bozuk dedim birine bişey oldu galiba meğer babası düğüne gelmemiş evden çıkartmada da yokmuş tabi ben o hengamede farketmemiştim. Aileme beni almaya gelmeden söylemiş telefon da tabi ben kuaförde herşeyden habersiz. Annem babam morali bozuk babam hatta hala der damadımı sevmeseydim tek bi kusurunu görmüş olsaydım kapıdan içeri almazdım düğün günü diye. Herkes düğün de babasını sormuş eşime babama. Eve geldik sabahı eşim ağlamaya başladı o kadar zoruma gitmişti ki. Öğretmenim geldi ama babam yoktu diye 
(7,415 puan) tarafından
Neden gelmedi babasi
(3,552 puan) tarafından
Eşi ile arasında ki sıkıntılar yüzünden
(7,415 puan) tarafından
Yanlış yapmış yinede gelmeliydi
+1 oy
(14 puan) tarafından
Erkek tarafı varken benim kimsemin olmayışı ve özellikle ve tabii her düğünde olduğu gibi kavga 
(7,415 puan) tarafından
Senin taraf niye gelmedi kiz
(14 puan) tarafından
Kaçarak evlendim diye
+1 oy
(5,988 puan) tarafından

Gelinliğin tarlatanina bastım az daha dusecektim :D:D

(5,988 puan) tarafından
Ben eşimin teyzesine tutundum yoksa dusecektim. Herkese rezil oldum :D
(2,153 puan) tarafından
Ben işte kim varsa peşimde götürdüm domino taşı gibi yıkıldık :) zaten herkesin kafada bi milyon güldük geçtik aman napıyım :)
(5,988 puan) tarafından
Olsun bahaneyle gulmussunuz:))))) ve ani olarak kalmış.
(2,153 puan) tarafından
Kız ne anılar var bi bilsen benim herif el şıklatmayı bilmez sevmezde o gün bildiğin dansöz gibi kıvırdı mecazi değil ciddi ciddi adam hayatı boyunca bu anı beklemiş dilber bir benimki iki şimdi düğünlere gittiğimizde yeni gelin gibi kırılıyor ben bilmem oynamasınk diyor :)
(5,988 puan) tarafından
Hahaha;D

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 333 göst.
+1 oy
21 cevap 304 göst.
+1 oy
52 cevap 936 göst.
+1 oy
56 cevap 790 göst.

403,543 soru