+1 oy
680 göst.
Diğer kategorisinde (2,167 puan) tarafından
Bir an da suyum geldi 10 dk önce aktı bacaklarımdan şuan sancı felan yok ayyy ne zaman olur doğum korkmaya başladım 

37 Cevaplar

+3 oy
(6,419 puan) tarafından
Sancıyı evde çekmeyi düşünme bile hemen git ne olacağını bilemezsin. Zor olsada bebeğin iyi olsun cefalarına değsin inşallah gitmişsin dir
-Reklam-
+1 oy
(5,989 puan) tarafından

Yakındır.  Bnm suyum gelmeden sancim gelmişti. Hemen doktora gitmiştik. 

(2,167 puan) tarafından
Doktora hemen gitmiyim diyorum sancım yok şuan da ay ne yapsam şimdi
(5,989 puan) tarafından
Bisi diyemem . Suyun geldiyse fazla bekleme derim
+1 oy
(5,989 puan) tarafından

Naptin Büşra????

(2,167 puan) tarafından
1 saat ara ile sancı geliyor gidiyor bir de nişan geldi düzenli sancılarım yok henüz
(5,989 puan) tarafından
Hastahanede misin evde mi
(2,167 puan) tarafından
Evdeyim
tarafından
Bebeğin enfeksiyon kapar su geldiyse neden gitmiyorsun kuvezle ugrasacaksin bı de Allah korusun
(9,526 puan) tarafından
Bebek enfeksıyon kapmaz eger su yesıl gelmediyse
+1 oy
(7,680 puan) tarafından
İnşallah gitmissindir su geldiyse ve azaldiysa doğacak mecbur sancı gelmese bile. Bide enfeksiyon durumu var 
(2,167 puan) tarafından
Gitmedim 1 saat ara ile sancı geliyor gidiyor sıklaşmadı şimdi gitsem suyumu patlatacak açılmayı bekletecekler saatlerce sancı çekicem
(7,680 puan) tarafından
Su ne kadar geldi ki
+1 oy
(342 puan) tarafından
Ay doğurdun mu
+1 oy
(11,414 puan) tarafından
Kız dogurdun mu
+1 oy
tarafından
Canım naptın gittin mi hastaneye?
0 oy
(628 puan) tarafından
Ay inşAllah al sağlıkla kucağına al canım sanki ben yaşıyorum gibi oldum insanı heycan korku  :)) 
(2,167 puan) tarafından
Elim ayağım titriyor şuan da valla eşimi de kaldırdım ne olur ne olmaz diye
0 oy
(2,167 puan) tarafından
Sizce ne zaman başlar doğum 
(595 puan) tarafından
Suyun geldiyse doktora git şu bebek için önemli. Ona göre hareket edersin daha sonra
0 oy
(1,341 puan) tarafından
Suyun geldiyse bekleme

Bebek susuz kalır Allah korusun 

Bir kontrole git 
(2,167 puan) tarafından
Daha da gelmedi su 1 saat önce gelmişti sadece
0 oy
(477 puan) tarafından
Karnını iyice doyur aç gitme hazırlan yavaş yavaş git bekleme suyun rengi berrak değil mi 
(2,167 puan) tarafından
Çamaşır katlıyorum giyeceklerimi ayarladım evi topluyorum şuan da valla
(5,989 puan) tarafından
Bence yemek yemesin. Belki sezeryana alırlar belli mi olur
(477 puan) tarafından
Ben normal doğum yapmıştım aç gitmiştim çok acıkmıştım doğumum da çok uzun sürünce güçten düşmüştüm
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Benim su geldikten 3 saat sonra tam sancim başladı 
(2,167 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor bel ağrım başladı çünkü
(2,849 puan) tarafından
Benim de az az karnım ağrıdı sonradan şiddetlendi başta iyiydim dogumum da öğlene doğru oldu. İnşallah sağ salim dogurursun kazasız belasız
(2,167 puan) tarafından
İnşallah canım çok dua et
0 oy
(8,860 puan) tarafından
Kız karnını doyur kalk kosss gittt  bekleme sakın bebek susuz kalır benim şu geldikten 2 saat sonra dogurdum
(8,860 puan) tarafından
Kizzzz ama o iki saatin öncesinde 20 saatlik bir suni almıştım sjsj
(1,537 puan) tarafından
Eee oyle soylesene esmoş ahahaha☺️☺️☺️
(1,537 puan) tarafından
Busra doğdu mu bebisin bize de yaz girince☺️❤️
tarafından
Su geldikten sonra enfeksiyon kapabilir yanlış yönlendirmeyelim kizlar suyu gelen evde beklemesin bı zahmet bebek enfeksiyon kaparsa kuvezle ugrasacaklar bı de
(1,537 puan) tarafından
Tabi ki kimseyi yanlis yönlendirmek istemem 24 saati evde beklemesini soylemedim, arkadaş bebek içinde susuz demiş ya aonucta dakikalarla yarıştığı bir durum degil ona istinaden dedim hazırlanıp gider tabi ki her dogumu yaklasan anne bunu bilir☺️
0 oy
(552 puan) tarafından
Suyun geldiyse bekleme canim hemen git ben anlayamamıştım az az gelmişti doktor kizdi neden bekledin enfeksiyon kapar bebek dedi normal doğum olacaktı mecbur saatler geçince sezaryana aldı benim de ağrım yoktu.
(2,167 puan) tarafından
Suyumu patlatıp yatış verirler saatlerce ondan korkuyorum
0 oy
(524 puan) tarafından
Dr git canm. Tek avaz'da dogurursun inşallah
(2,167 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Suyun geldiyse git bacım..

Rabbim yardımcın olsun. Bir avazda kurtulursun inşallah 
(2,167 puan) tarafından
Suyum var sancım yok henüz gitsem suyumu patlatıcak açılmayı bekletecek diye düşünüyorum
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Bak sana dedim gitme aferin işin şakası Allah bı sancida kurtarsın cnm ılık bı duş al WC kullanırsan klozet olsun dikat et 
(2,167 puan) tarafından
Aldım şimdi duşumu canım heyecan korku herşey var
(2,269 puan) tarafından
İlk mi cnm Rabbim bı sancida kurtarsın tatlı çay iç iyi gelir
(2,167 puan) tarafından
İkinci bu ama unuttum herşeyi 6 sene geçti :)
0 oy
(382 puan) tarafından
Suyun geldiyse doktora hemen gör canm bak Allah korusun bı anda suyun biter, benimde gece 3 TE suyum gelmişdi ama hiç sancı ağrı yoktu ama ben hemen hazırlanıp hastaneye gittim taa hastaneye gittiğimde gece 3 du gece 11 de doğurdum sancım yoktu diye suni sancı verdiler normal yapdim sende git bak mutlaka sancım yok diye gitmemezlik etme , Allah sağlıkla dogursun hayırlı uğurlu evlat etsin 
(2,167 puan) tarafından
Evet canım gider gitmez suyumu patlatmışlardı sonra yatış yaptı yattığım yerde saatlerce sancı çekmiştim o yüzden sancım evde başlasın diye bekliyorum zaten ara ara geliyor ağrılar geri gidiyor
(382 puan) tarafından
Ozaman bekleme cnm git sancilarda basladiysa normal doğum yaparsan hastaneden merdivenleri in çık hafiften iki bacağını ac kendi zorlamadan spor hareketleri yap ben son anda bunları yapdim.die acilmam olmuşdu doğuma alındım hemen
(2,167 puan) tarafından
Suyunun patlatınca dışarı felan çıkarmıyorlar ki canım yatırıyolar direk
(382 puan) tarafından
Haber ver bize burdan dogum yapinca cnm
(2,167 puan) tarafından
Post açarım mutlaka :))
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Ikinciymis bence risk alma ikinciler daha cabuk doguyor
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Strese girme canım stres sancıyı götürüyor, öncelikle duşunu al rahatla saçını kurut. Yapman gereken bir bakımın temizliğin varsa yap. Merdiven in çık, hamile yürüyüşü yap aksak yapılan yani. Rabbim yardımcın olsun kolay sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah 
(2,167 puan) tarafından
Amin inşallah ilk kızımda sancı ile beraber suyum gelmişti gittim hemen hastaneye orda da bişey yapmadılar suyumu patlattı saatlerce sancı ile yatırdılar beni. Şimdide korktuğum için aynı şeyleri yaşarım diye hemen panik olmak istemiyorum şuanda sancım yok ara sıra bir geliyor gidiyor sonra

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 312 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 756 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asenat (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 422 göst.
0 oy
5 cevap 158 göst.

403,546 soru