Yahu benim komşudan yana şansım Yok cidden üst komşum ekimin Başında bana kaloriferi yakar mısın yerler buz gibi dedi ve bizde yaktık hiç sorun etmedik ne ben nede eşim ama bombayı bugün patlattı evin camlarını açınca evim soğuyormuş onunda yerleri soğuyormuş çocuk hasta olacakmış?! Bana evin camlarını çok açıyorsun diyor :D kızlar kahvaltıdan sonra evi toplarken havalandırıyorum ben zaten havalar soğuk max 15 dk açık bırakıyorum oğlum hasta olmasın diye birde akşam yemek yedikten sonra mutfağı toplarken mutfağın camını açarım mutfaktan yemek kokusu çıksın diye evimiz 25 derece sabit sıcaklıkta termostat kullanıyoruz hani öyle yakmamazlıkta etmiyorum. Valla dedim ki ozaman sizde koltukta oturun yapacak bişey yok ben sırf senin için evimi mi havalandırmayayım ne saçmalıyorsun diyo ki bende havalandırıyorum ama 5 dk içinde kapatıyorum senin camın çok açık kalıyor çocuğum yerlerde sürekli hasta olcak benim camımla senin çocuğunun ne alakası var dedim boydan boya halı kapla ozaman evi benim evime karışma dedim eşim kavga etme dedi içeri aldı beni haksız mıyım Allah aşkına!