0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Köyden şehire dibimize taşınacaklar eşimle kavgalarımız başladı peki siz kaç günde bir gidersiniz veya gelirler 

Benim kaynana kayınbaba eşim yanında melek görünümlü ama eşimi durmadan dolduruyorlar o yüzden istemiyorum eşimde biliyor çok iyi ama benim annem babam melek diyip duruyor  

Ve aldığıme sattığıma sürekli kaynanam karışmaya çalışıyor laf sokuyor kocamı bana karşı fiştekliyor yok onu niye aldınız ne gerek vardı bende vardı çoçuğma kışlık mont ayakkabı aldım ne gerek vardı bende kışlık mont vardı diyip afedersiniz mal mal konuşuyor

34 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
İlk evlendigimizde birlikte yaşıyorduk, eşimi ve beni bastırmaya çalıştılar,19 yaşındaydım evlendigimizde, ne olduysa ondan sonra oldu, köydelerdi daha evlendigimizin ilk sabahı kapıya dikildiler, bi süre hep alttan aldım ses etmedim, ben ses etmedikçe tepeme çıktılar, afedersin eşim yokken tam şeytan oldular, eşim varken masum ayağına yattılar, ailemin yanına döndüm, bi 6 ay kadar ayrı kaldık, eşim boşanmak istemediği halde, annesiyle babası ortak bir tanıdığımızı arayıp biz boşanmaya da razıyız dediler( sanki onlarla evliymişim gibi), aldığıma sattığıma karışır oldular, ağzımdan laf almaya çalıştılar, eşim maaşı napıyomuş fln filan diye, baktım öyle olmuyo, evi tut 2.el de olsa eşyaları al gelicem dedim, eşyaların bir kısmını kendim getirdim, 2 yıl boyunca hiç konuşmadım, eşime demiştim gelirim ama konuşmam görüşmem sen görüşmek istersen görüş annen babandır diye, Doğuma gireceğim güne kadar yine görmedim, hastaneye gelmişler bide, sinirlendim ama Doğuma gireceğim için kavga çıkarmadım, sonra mesafeli davrandım hep, şuan da bisey deseler hemen cevabı yapıştırıyorum, hiç lafımı esirgemem, şuan eşim istemiyo gelmelerini rahat edemiyomuş haklı da deli dembelek konuşuyolar, bi de kibirliler ki sanki küçük dağları onlar yarattı, tevazuyu acizlik sanıyolar,  sende görüş ama mesafeni koru, bişey alınacaksa bizim kararımız diyin, hatta eşin desin
(39 puan) tarafından
Diyoruz ama laf anlamıyorlar  eşim çok aileci kulu köpekleri olur beni oğlumu gözü görmez
(21 puan) tarafından
İşin zor canım ne diyeyim, saygısızlık yapmak da istemiyordur, ama artık oğullarının yeni bir aile kurduğunu anlamaları gerek,benim de kayınpederim kaynanamdan beter, daha çok kaynanalık yapar sürekli konuşur olur olmadık yerde, ya duymamazlıktan geliyorum yada çok abartırsa tepkimi koyuyorum, eşim de bisey demiyo arada kalmamak için, en azından bana karşı ailesini savunmuyor
-Reklam-
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Ben cagirmayana kadar gelmezler. Önceden kayinbabamla kaynanam Cat kapı gelirdi. Etrafta oyuncaklar olurdu illaki dağınıklık olurdu. Baskın yapar gibi içeri girerlerdi. Şimdi onuda yapmıyorlar şükür.
0 oy
(230 puan) tarafından
Beraber oturan ben bu soruya nasılsın cevap verim ama biz mutlu huzurluyuz çok şükür şuan koydeler yakında gelecekler seneye yazın tekrar gidecekler 
0 oy
(943 puan) tarafından
Benimki de böyle canım. Kocamın yanında melek. Beni çok düşünür temizlikte falan yardım eder. Kocam işe gidince yatar o gelene kadar da kalkmaz. Ben evlerine kolay kolay gitmiyorum. Onlar da bana pek gelmez ayda 1-2 öyle oluyor anca. 
(39 puan) tarafından
Zor durum
(39 puan) tarafından
benim kaynananmda Öyle eşim melek diyip duruyor ama görmüyor benide zorluyor hep
(943 puan) tarafından
Oğullarına iki yüzlü davranıyorlar. Gerçek yüzünü biz görüyoruz.
0 oy
(9,491 puan) tarafından
2.3 ayda bir oturmaya giderim benim kaynanam kapı komsum bazen 4.5 ayda oluyo gitmem
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Canm nezaman isterse.gitmek istemezsem 2sene olsn gitmem.iyi halime denk gelmistir hep gittiklerimde
0 oy
(8,480 puan) tarafından
Aynı şehirdeyiz 2 haftada bir giderim eşim her hafta gider ama bişey demem ben
0 oy
(793 puan) tarafından
Aynı apartmanda oturuyoruz ben giderim kaynanam da gelir severim kaynanamı ama köyde ev yaptılar 2 yıldır ordalar 
0 oy
(2,370 puan) tarafından
4 aydır küsüz ama öncesinde haftada 2-3 gidiyorduk ve ben eşimle bu yüzden çok kavga ediyordum. Kaynanam devamlı eşimi arayıp çağırırdı, gelin demek için. Ama artık eşim bana karşı tavrını gördü. 4 aydır küs eşim, o yüzden gidip gelmiyoruz. Sakın taviz verme, sonra tepene biniyorlar
(39 puan) tarafından
Taviz vermediğim için eşim  dün akşamdan beri zehir etti tehkit edip küfür edip duruyor hayırlısı artık canım
(2,370 puan) tarafından
Benimkı de öyleydi ama gördü şükür. Artık karışmıyor bana
0 oy
(4,322 puan) tarafından
Keşke bnmkiler yılda bir gelse ama kaynanam haftada 2 defa falan gelir 2-3 gün kalır ben ise en son 6 ay önce gitmiştim pek gitmeyi sevmiyorum ama sadece onlara 
0 oy
(6,520 puan) tarafından

O sıkıntı yok bizde . Çünkü aynı evdeyiz . Ama yazın köye gidiyorlar kışın geliyorlar :D

0 oy
(74 puan) tarafından
Senede bir  gidiyorum
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Basliga cevap veriyim 10 12 gunu buluyo gitmemiz onlar da biz davet etmeden gelmezler onceden bu mesafe yoktu yeni evliyken hergun gidelim diyodu 5 dk kapidan olsun ugruyoduk mutlaka o da islerimiz varsa yoksa zaten hergun ordaydik sonra yavas yavas evde de vakit gecirmeye basladik derken 2 gun kendi evimizde w gun orda kaliyoduk o surecte hamile ve yeni gelindim biseyler yapsalar bile gozume batmiyodu batsa bile soyleyemiyodum Allah icin hakkini yiyemem cok kotu insanlar degiller esimin ailesi ama dedigin gibi hep bi mudahale bi tamamen esimin sucuydu bu kadar siki fiki olyrsak olacagi bu zaten *** *** birlikteyiz birlikte degilkende ne yaptiysak gittigimizde anlatiyodu esim onlarda fikirlerini soylemekten xekinmiyodu biz bu kadar herseyi ortaya serersek dururlar mi sonuc cocuk dogdu benim yorulmaya basladim bazi seylerden artik rahatsizlik duymaya basladim esime soylesem direk savunmaya gecerdi en iyisi kendi ailesi en dogrudu onlar asla yanlis yapmazlar bi corap alsalar en kalitelisini alirlad dusun hic bi konuda toz kondurmuyo ailesine sonra bakti ben gidip geliyoruz uzgunum nesem yok surekli kavgs ediyoruz biraz mesafe koydu hafta da q kere gidiyoduk ama sabahtan grce yatanz kadar ordaydik onlarda hic gencsiniz yeni evlisiniz kendiniz biseyler yapin demediler sagolsunlar biz gelmicez desek israr kiyamet onlar cagirdilar su zamanla mudahalelerin boyutu artti hele kayinbavam bi gun dayanamadim o soylendiyse bende cevabini verdim bu srfer susmadim o konustu ben konustum en son cen cen konusuyon dedi bendd swnde herseye karisiyon dedim esim kaynanamda yanimizda birisi de beni savunmadi eve geldik bi kavgs ettim esimle swn musin bunu yapan yarin git davayi ac bana bi ev tut kirami da nafakami da essek gibi odeyecen dedim artik papuc mu pahali geldi ugradigim haksizligi mj fark etti yoksa sevdiginden mi bilmiyorum sabaha kadar ugrasti ikna etti annesini aramis anlatmis dufumun ciddiyetini kaynima anlatmis kaynim ne bosanmasi sacmalamayin ben konusuyum yengemle cocuk var falan demis ondan sonra iyice azalttik 10 12 gunde bi gidiyoruz esimin izin gunune gore aksam 5 gibi ordayiz 8 8 bucuk gibi evdeyiz yemek cat salataya kadar hazir olur bi sofra kurariz kaynanamla birlikte sonra toplafiz ben bulasigi hallederim cay getirir gotururum cikar gelirim yaptigim budur 
0 oy
(185 puan) tarafından
Ayda 1 gelirler ben normalde haftada 1 giderdim ama kaynanamla biraz sürtüştüğümüz için 1 aydır gitmiyorum arabayla 10dk yürüyerek 45dk mesafedeyiz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 283 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,040 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 780 göst.
26 Eylül 2023 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,465 göst.