0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Köyden şehire dibimize taşınacaklar eşimle kavgalarımız başladı peki siz kaç günde bir gidersiniz veya gelirler 

Benim kaynana kayınbaba eşim yanında melek görünümlü ama eşimi durmadan dolduruyorlar o yüzden istemiyorum eşimde biliyor çok iyi ama benim annem babam melek diyip duruyor  

Ve aldığıme sattığıma sürekli kaynanam karışmaya çalışıyor laf sokuyor kocamı bana karşı fiştekliyor yok onu niye aldınız ne gerek vardı bende vardı çoçuğma kışlık mont ayakkabı aldım ne gerek vardı bende kışlık mont vardı diyip afedersiniz mal mal konuşuyor

34 Cevaplar

+2 oy
(3,477 puan) tarafından
Yılda 1 kere 
(25 puan) tarafından
En iyisi allah banada nasip eder inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Aramız yürüme mesafesi 30 dakika araçla 5 dakika. 1 haftadır kayınvalidemlerdeyim. 1 hafta evde kalıyorsam 1 hafta orada
(1,382 puan) tarafından
A.ptalım da ondan
(183 puan) tarafından
:D ayyy mursi bacım yırtıldım valla gülmekten. Bende öyleyim ama artık akıllandım :D
(1,382 puan) tarafından
Bir ben akıllanamadım ahahahaha :)))
(25 puan) tarafından
Aman bacım elini verince kolunu alamıyorsun o hatayı yaptım boşanma aşamısna geldik anca bir tik düzeldik
(1,382 puan) tarafından
Valla öyle oluyor :))) ama çok şükür anlaşıyoruz ya insanın kendi evi gibisi yok ama burası da kendi evim gibi çok rahatım o rahatlığı veriyorlar bana sağolsunlar.
0 oy
(658 puan) tarafından
Hiç ayrılmıyoruz ki aynı evdeyiz 24 saat iç içe 5 yıl olacak
(25 puan) tarafından
Mutlumusun peki
(658 puan) tarafından
Çok şükür mutluyuz kendi evim gibi olmaz ama yine iyiyiz çok şükür bugüne kadar kavgamız olmadı ufak tefek sorunlar oluyor elbet ama büyütmüyrz
(25 puan) tarafından
Ben evlendiğilde ilk 5 ay kaldım zorunlu eşimi işten çıkarmışlardı ama anladım ki geçinemeyiz
0 oy
(3,456 puan) tarafından

4 yıla yaklaştı gelemez gitmem evine gitmem evime sokmam 3 buçuk yaşında oğlum daha saçının telini canlı olarak göremedi göremez de kafalarına göre rahatsız ederdiler eşim aldı bizi il değişikliği yaptı huzurumuz kaçmasın diye 

(25 puan) tarafından
Çok sevindim adına keşke benim eşimde öyle olsa
(3,456 puan) tarafından
Keşke cnm
0 oy
(4,894 puan) tarafından
Neredeyse her gün görüşüyoruz biz ama iki taraf için de problem oluşturacak bi durum yok. Karşılıklı sever sayarız birbirimizi
(25 puan) tarafından
Keşke bizde iyi olsakda hergün görüşşek ama işte kaynana kaynana gerçekten kaynana
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Kafama estikçe giderim 
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Arabayla bes dakka en fazla 15 gudne bıe görurum
(25 puan) tarafından
İdeal
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Kaynanamla aram iyi oldugu icin o hesaba girmem. Ne zaman musaitsek giderim, kalirim. Arabayla 20 dk aramiz  Suan oglumda onun o tarafta hem yuzme kursuna hem ilkokula gittigi icin haftada en az 3 gun gitmisligim oluyo. Biraz anlasmayla alakali bu meseleler.
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Şuan bendeler meyve yiyoruz
(25 puan) tarafından
Afiyet olsun geç olmadımı
(2,468 puan) tarafından
Eşimin gelmesini bekliyorlardı ama ben seviyorum kendilerini bende gidince onlara kalırım bu saate kadar arkadaş gibiler bana
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Yılda bir kere gelirler 10 gün kalıp giderler . Geçen sene gitmedim bu sene gittik 2 gün kaldık geldik . 
0 oy
(203 puan) tarafından
Haftada 3 gün bazen her gün 3 sokak var aramızda
0 oy
(595 puan) tarafından
Önceden her gün giderdim yani her aradiklarinda. Kavga ettik baya büyük ondan sonra gitmiyorum eşim gelirse çok nadir yoksa doğru düzgün ne giderim ne ararım. Sülalesini engelledim zaten kaynanam ve bir tane gorumcem hariç 
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Ayda iki kez görüşürüz birkez  bize gelirler bir kez de biz gideriz
0 oy
(584 puan) tarafından
Altı üstlü oturuyoz mecbur kalmadıkça inmem kendiside çat kapı gelir sağolsun müsaitmisin falan yok 
(25 puan) tarafından
Bende bu yüzden altlı üstlü istemiyorum
0 oy
(753 puan) tarafından
Kendi çalıştığı için gelip gitmeye pek vakti olmaz ben ne zaman istersem o zaman gideriz o yüzden eşime ben derim annenlere gidelim diye ayda 1-2 en fazla 3 tür çok şükür bir sıkıntımız yok ama çok samimiyet beklentiyi arttırıyor illaki :)
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Yılda 2 3 fazlası olunca ba sinir geli
0 oy
(16,538 puan) tarafından
Senede bir biz gidiyoruz bir onlar geliyor toplam bir ay belki biraz daha fazla bir arada kalıyoruz 
0 oy
(183 puan) tarafından
Bende ya her hafta ya da 2 haftada bir mutlaka giderdim 2 gün falan kalırdık bir gece kalınca kavga kıyamet eve dönüyorduk en son dayanamadım artık gına geldi eşimle çok pis kavga ettim 1 aydır gidelim lafı ağzından çıkmadı 
(25 puan) tarafından
Bizdede gidinca kesin kalman gerekiyor canım çok kötü bizde sürekli tartışıyoruz ama narsist bir eşim var
0 oy
(4,082 puan) tarafından
Eşim her hafta sonu gidiyor ben senede 1 oda araba varsa gidiyorum yoksa gitmem 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Onlar bize gelmezler çünkü habersiz geliyordu kaynanam, en sonunda eşim tartıştı haber veripte geleceksiniz diye ondan bu yana mecbur kalirsa gelir yoksa gelmez 

Bizde haftada bi gün gideriz o da bir güne bedel valla
(25 puan) tarafından
Gene anlayışlı eşin varmış canım
(2,558 puan) tarafından
Bu rapteye gelene kadar ne mucadeleler verdim ama canım
Önceleri nerdeyse ikametini köye aldiracakti:)))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 233 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 968 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 756 göst.
26 Eylül 2023 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,378 göst.