0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (937 puan) tarafından

Kızlar bu kişi bana istek atmıştı bende kabul ettim benim soyadım yavuz göründüğü gibi onun soyadı da aynı akraba diye kabul etmiştim ama ben takip etmiyordum.

image

dün mesaj atmıştı nasılsın cânım dıye bende iyiyim sız tanıyamadım yazdım eskı sevgilim olduğunu söyledi ama o değil eminim o bu kadar yürek yemez kuzenim yazan eminim bir defa daha burda paylaşım yapmıştım o da kesin bu kuzenimdi sizden ricam bu kişiyi taciz ( başka birisi) olarak şikayet eder misiniz hesapı kapansın istiyorum. 

10 Cevaplar

0 oy
(937 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ne kadar çok şikayet edilirse o kadar çabuk hesap kapanacak 
(5,801 puan) tarafından
seref yoksunu yollu arkandan kuyu kazan bi kuzen sende de mi var. bende de var malesef yuze guler  arkamdan kuyumu kazar. ediyorum sikayet
(937 puan) tarafından
Evet Can'ım ne yazıkki var 1 tane değil 2 tane bu eski sevgiliyle bir başka kuzenimle yatıp kalktığını öğrenmiştim o yüzden ayrılmıştım ama bu kuzenimle daha önce konuşmamaya başlamıştım bilmiyordu yanı
(937 puan) tarafından
Teşekkür ederim Can'ım inşallah en kısa sürede kapanır hesap
(5,801 puan) tarafından
he oha senin kuzan daha bi atraksiyonluymus . benimko anca kiskanclik uzerine.  kirmizi tuvalet yapiyorum desem gider on kilo gida boyasi icer kirmizi yapmak
icin . o derece
(937 puan) tarafından
Evet canım benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez o kuzenimde Allah'ından buldu evlilik dışı hamile kaldı kocası öğrendi boşadı
-Reklam-
+1 oy
(849 puan) tarafından
Ettim kuzum şikayet 
(937 puan) tarafından
Teşekkür ederim Can'ım inşallah kapanır hesabı ❤☺
(849 puan) tarafından
Amin inşallah
(937 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
+1 oy
(328 puan) tarafından
Şikayet ettim canım 
(937 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah kapanır ☺❤
(328 puan) tarafından
Rica ederim canım
+1 oy
(1,652 puan) tarafından
Bu hesabi tüm hesapları engelle bas hiç bir hesaptan mesaj atamaz hesap açsa bile atamaz haberin olsun 
(937 puan) tarafından
Evet Can'ım engelli ama kaç kişinin telefon numarasiyla açıyorsa bilmiyorum bu bana 2 oldu eşime bile halamın adıyla hesap açmış benı sormuş eşimde hala sanmış cevap vermiş sonradan halama söyledim o da şaşırdı
+1 oy
(691 puan) tarafından
Dırek karakola şikayet etsen hem kım olduğunu da ortaya çıkar
(937 puan) tarafından
Yok canım o kadar kafamı yoracak biri değil senin instagramın varsa şikayet et ona yeter ☺
+1 oy
(4,677 puan) tarafından
Bu kuzen erkek mi kız mı ne diye böyle salaklık yapmaya çalışıyor niyeti senle eşini iç içe düşürmek mi
(937 puan) tarafından
Kız Can'ım benle yaşıt yani nasil diyim düzgün ayak değil kızken de evlendikten sonra da 1 erkek çocuğu oldu boşandı annesi başka birine kaçtı geri amcam kabul edince zaten biz sülalecek konuşmuyoruz
(4,677 puan) tarafından
Demek seni çekemiyor evligini filan eşin görsün aranız bozulsun diye yapıyor Mal
(937 puan) tarafından
Aynn Can'ım eşimle bız mutluyuz çocuğum var zaten derd-i o kendisi mutlu olamadı beni de kendine benzetecek
(4,677 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
(937 puan) tarafından
Eminim bu hesabı kapanınca yine hesap açıp bana yazacak:)))
0 oy
tarafından
3 hesaptan da şikayet ettim spam attım 
(937 puan) tarafından
Teşekkür ederim Can'ım ❤☺
0 oy
(444 puan) tarafından

image

şikayet ettim canım
(937 puan) tarafından
Teşekkür ederim Can'ım ☺❤
(444 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
(937 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(1,586 puan) tarafından
Sikayet ettim canım hemen kapanır umarım sen de cevap verme ona
(937 puan) tarafından
Yok canım düşün istek atınca ben isteğini kabul ettim geri istek atmadım kim olduğunu bilmiyordum
(1,586 puan) tarafından
Milletin işi gücü yok böyle işlerle ugrasiyor ya sıkma canını kapanır insallah hemen canim
(937 puan) tarafından
Kuzenım eminim yani bunlarla 5 senedir fln konuşmuyoruz annesi başka adama kaçtı geri geldi amcam da kabul edince sülalecek 5 senedir konuşmuyoruz
0 oy
(3,367 puan) tarafından
Ettim canım        
(937 puan) tarafından

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 995 göst.
27 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Anne20 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,166 göst.
12 Mart 2023 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu