+5 oy
789 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (551 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaşlar hayatımın en kotu günlerinden birini yaşadım dün post açmıştım hamileyim kötüyüm diye acile gittik serum taktik eve geldik kustum uyumuşum kızım var 2.5 yaşında babasıyla beraber iceriydeyken yerden mi nerden almış bilmiyorum lastik toka bileğine takmis ben olmayınca da geç yatmış 12 de uyumuş babasına besigine koymuş uzun kollu giyince de dikkat etmiş görmemiş bileginde kalmış toka sabah 9 da uyandık ki ne görelim bileği eli şişmiş morarmış kan dolaşımı durmuş Allahım yok böyle bişey mosmor suyun altına koyduk ambulansı aradık eşim ağlıyor ben bi yandan ağlıyorum ılık suya koyun dediler ambulans ile hastaneye gittik yanımıza ne cüzdan ne bişey almışız çok zor durumdu Allah hiç kimsede yaşatmasın alçıya aldılar elini kipirdatmasin kan dolaşımı olsun diye 2-3 saat bekledik hastanede çok şükür bişey yoktu ama eli bileği halen şiş ödem olmuş halen tokanin izi var siz siz olun bebeklere o ince saç tokalarini takmayın almayın eve sokmayın  travma oldu bende buraya yazma sebebim biz yaşadık siz yasamayin dikkat edin halen ağlıyorum 

30 Cevaplar

+3 oy
(264 puan) tarafından
Allah bir daha yasatmasin çok dikkatl olmak lazım. Çok geçmiş olsun çocuk şuan nasıl iyidir inşallah. 
(551 puan) tarafından
Halen eli şiş sürekli masaj ve hareket yaptırıyorum eline. Amin canım
(5,671 puan) tarafından
cok gecmis olsun. oglum bebekken bende saç girmis corabinin arasina makinada demek yikanirken dolanmis . kururken yada oylece katlamisim .uyurken gaz olur diye cikarniyordum corabini normalde. ne hikmetse emzirirken biyandan da çorabini cikardim  malum mu oldu nedir bide ne göreyim bas oarmagin yani daki parmaga dolanmiş sac sac kesmis haffken kanamis ayagi ama morarmamis allahtan. sac oyle dolanmis ki ucunu bulamadim. emzirmeyi brakip makas aldim ayagindan saci makasla kestim makasi etine dogru bastirip arasina saci sikistiracam diye. bidaha da uyurken  corap giydirmedim en azindan her uyku saati kontrol etmis olurum diye
-Reklam-
+2 oy
(2,082 puan) tarafından
Ayy çok geçmiş olsun canım benim gerçekten çok üzüldüm, bende kullanıyorum bundan sonra çok dikkat edecem 
(551 puan) tarafından
Çok dikkat et canım çok teşekkür ederim
+2 oy
(537 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun okurken gözlerim doldu, çok iyi bilirim o anı çaresizliği.
(551 puan) tarafından
Çok kötüydü rabbim kimseye yasatmasin
(537 puan) tarafından
Amin canm korusun tüm evlatlarımızı
+2 oy
(1,377 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun Rabbim korumuş
+2 oy
tarafından
Ah canım çok geçmiş olsun. Maalesef böyle şeyler yaşayabiliyor ne kadar dikkat edersek edelim. Bugün bir haber gördüm kadın bebegi komşuya bırakmış zeytin çekirdeği yutmuş bebek şimdi felçli. Çok dikkat edelim ne olur
+2 oy
(3,018 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 
+2 oy
(5,996 puan) tarafından

Sakin oll . İnşallah bidaha yaşamazsınız. 

Çok geçmiş olsun 

+2 oy
(6,835 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun ya toparlar inşallah yavrucak bir an önce.
+2 oy
(1,802 puan) tarafından
Off Allah korumuş cnm yaa bende kızımın saçına hep takarım ama bundan sonra takmayacam dikkat edecem bazen inankk bir anki dalginlimla oluyor bende bugün sandelyede oturuyordum kızım balkondaydi onu takip ediyordum iki dakka başka yere daldım Allah'ım kizim sislerin üstünde evim 4.kat çığlık attım o korkuyla Allah'tan oda korkup atmadı kendini 
(537 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede balkonu kilitleyin bence, Allah korumuş
+2 oy
(758 puan) tarafından
Gelmiş geçmiş olsun Allah korumuş. Allah razı olsun canım, ağla açılırsın ama kendini üzme. İnsanız biz 
+2 oy
(4,121 puan) tarafından
Vah yavrum yemin ederim gozlerim doldu cok cok çok geçmiş olsun  benimde bi yasinda kızım var. Dikkat etmemiz gereken  o kadar cok sey var ki. Sadaka filan verin canim
+2 oy
(5,243 puan) tarafından
Ah ya! Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Kaşla göz arasında olacak kazalardan. Çocuklar böyle bizim en dikkatsiz anlarımızı kollarlar malesef. 
+2 oy
(847 puan) tarafından
Ayy cok gecmis olsun yavrum ya hicde rahatsiz olup uyanip aglamamis allah birdaha yasatmasin 
(551 puan) tarafından
Yaa evet normalde uyanır su ister emziği düşer ağlar bende uyanmadim normalde üstünü orterim wcye giderim kötü olunca yatmisim
+2 oy
(3,463 puan) tarafından

Rabbim beterinden korusun cnm çok geçmiş olsun 

+1 oy
(869 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah 
+1 oy
(2,558 puan) tarafından
Rab'bim korumuş canım 

Benim kızda babasının yanindayken top iğne almış agzinda oynuyormustu bi kaptim erkekler bizim gibi dikkatli degiller
+1 oy
(3,504 puan) tarafından
Ah canım çok çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bida rabbim çocuklarımızla sınamasın inş :(
+1 oy
(50,769 puan) tarafından
gecmis olsun canim annem hep uyarirdi sık sık bak saçı dolanmis bir bebegin parmagina onu söylerdi 

bide film vardi o geldi aklima 
+1 oy
(18,452 puan) tarafından
Ayy çok korkunç. Allah'ım korumuş. Geçmiş olsun 
+1 oy
(219 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun valla bende heves edip aldım kızıma ama misafirliğe gidince takıyorum sadece sacida yok gibi zaten çıkarsam ya çantama atıyorum ya çöpe çünkü peşimde dolaşan 3 yaşında oğlum hemen alıyo eline saçımı bağla diye oynasın diye veriyorum eline ama daha da vermem

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 878 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
+1 oy
13 cevap 1,004 göst.
19 Şubat 2023 Aile kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 544 göst.
15 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (322 puan) tarafından soruldu

403,562 soru

12,090,596 cevap

36,383 kullanıcı

...