İyi akşamlar arkadaşlar hayatımın en kotu günlerinden birini yaşadım dün post açmıştım hamileyim kötüyüm diye acile gittik serum taktik eve geldik kustum uyumuşum kızım var 2.5 yaşında babasıyla beraber iceriydeyken yerden mi nerden almış bilmiyorum lastik toka bileğine takmis ben olmayınca da geç yatmış 12 de uyumuş babasına besigine koymuş uzun kollu giyince de dikkat etmiş görmemiş bileginde kalmış toka sabah 9 da uyandık ki ne görelim bileği eli şişmiş morarmış kan dolaşımı durmuş Allahım yok böyle bişey mosmor suyun altına koyduk ambulansı aradık eşim ağlıyor ben bi yandan ağlıyorum ılık suya koyun dediler ambulans ile hastaneye gittik yanımıza ne cüzdan ne bişey almışız çok zor durumdu Allah hiç kimsede yaşatmasın alçıya aldılar elini kipirdatmasin kan dolaşımı olsun diye 2-3 saat bekledik hastanede çok şükür bişey yoktu ama eli bileği halen şiş ödem olmuş halen tokanin izi var siz siz olun bebeklere o ince saç tokalarini takmayın almayın eve sokmayın travma oldu bende buraya yazma sebebim biz yaşadık siz yasamayin dikkat edin halen ağlıyorum