Hayırlı Akşamlar kızçeler
Benim kendi ailemin taktiği yokta Eşimin ailesinde İstanbullu gelin diye çağırırlar ya da bahsedilirken öyle bahsederler birde Kürt gelin var ikimiz yabancı geliniz zaten onada Kürt gelin derler sizin varmı böyle lakaplariniz
Çok canım sıkılıyor eşimde gömülmüş telefona 2 çift laf etmiyor sizle konuşalım bari bacılar
Benim de kürt gelin
Kardeşim cücü der
Dayimda tosun der (bir zamanlar kiloluydum diye)
Bana gara(kara) derler dedemin lakabi kara Ahmet ti. Allah rahmet eylesin. Trabzonluyum ben. Gara Ahmet derdi herkes. Banada kucukken sorunca ustanbuldan giderdik sen kimsin diye ben galaametin torunuyum dermisim hep. Bide ablamda kardesim sarisin yesil gozlu. Ben kumral kahve gozluyum. Bana herkes gara der o yuzden. 32 yasindayim trabzonq gitsem yadq burda halmlar amcamlar kuzenlerim bile gara gelmis derler
Bana da süslü gelin derler, giyinmek zaafımdır. Bir kıyafet alırken iğne oyalı yazanlarım eşarpları hepsi gözümün önüne gelir neyi neyle kombinlerim
Eşimin tarafı Adanalı gelin derler
Dedem(annemin babası) böcek der çocuklarıma da böceğin böceği der
Kardeşim Kurbağa diyordu ismim Kübra ya :d
Eşim Küboş der
BüşBüş ailem değilde evlenmeden önce bekar evinde otururken karsi komşum bi abla vardı o takmışdi sonra herkes kullanmaya başladı
Teyzelerim eşimin bazı akrabaları arkadaşlarım betüş der genelde. Çok severim bu lakabımı
Okut derler bana soyadım okuttu bekarken
Kürtçe xezal derler Hazal diye ceylan anlamında diyorlar :)
Çok küçükken okul arkadaşlarım sarı pişik derdi okuyunca o geldi aklıma. Rahmetli dedem de Tansu Çiller derdi o dönem köyde öyle bir lakabım oluşmuştu
405,615 soru
12,152,982 cevap
36,576 kullanıcı