+1 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (775 puan) tarafından

Kargom pazar günü geldi hiç beklemedigim bı günde içerigi çok güzel ben bu kar beklemiyordum .Bunlarin haricinde, beşik, ana kucağı, çanta, alt açma bezi, emzirme yastığı, 10lu hastane çıkışı vardı 

image

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
düzenlendi
Keşke burada paylaşmasaydın güle güle kullan elbet bebeğinle şimdi ihtiyacı olmayan alacak … 
tarafından
Yakın zamanda üzerinize birşey aldınız mı canım ? Veya ikamet değişikliği vs ? Yardımın devam ediyor şartlarında sağlanıyor ama yatmamasının sebebi muhakkak vardır , sosyal hizmetleri ara veya git görüş sebebine bakılsın canım
tarafından
Yok kız ne alacağız :D evimiz yurdumuzda aynı temmuzdan beridir böyle yatmıyor en iyisi eşim arasın görüşsün ben eşim yerine arayabiliyor muyum
tarafından
Birde doğalgaz yardımı sürekli olmuyor canım bölge bölge değişiyor gerçi sizin orada işleyiş nasıl bilmiyorum ama İstanbul'da Ekim Kasım Aralık Ocak ve Şubat aylarında yatıyor
tarafından
Hadi ya bize 1.5  senedir sanırsam yatıyor biz bir soralım
tarafından
Canım bölge bölge değişiyor şartlar , yardımınız kesilmemiş , değişiklik yapılmış olabilir
-Reklam-
+1 oy
(5,993 puan) tarafından

Bende dogum yaptım. Eşim başvuru yaptırmadı ne gerek var diyip. Senin ihtiyacın yok dedi . Belediye veriyormuş sanırım 

(775 puan) tarafından
Benimde eşim çoğu şeyde öyle gerek yok diyo ama ben ona bırakmıyorum durumuzda yok  hala başvuru yapabilirsin evet canım çoğu belediye veriyor
+1 oy
(10,452 puan) tarafından
MasaAllah kiz ne bolmus dizin belediyenin eli bize bi kuvuk canta verdiler 3 5 biseyle onu da esimin suratina carpaf gibi atmislar 
(775 puan) tarafından
Canım iki paket var galiba size hoşgeldin bebeğim paketi vermişler bebeğiniz doğduktan sonra başvuru yaptıysanız yada her belediye aynı şeyleri vermiyor
0 oy
(562 puan) tarafından
Güle güle kullanın kaçıncı haftada geldi bende doğum bekleniyor yazıyor sizde öyle miydi 
(775 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim umarım sizede en kısa zamnda gelir cunki içinde çoğu şey 0.3 aylık olduğu için ileriki zamanda bezler ve kıyafetler olmayabilir. Çevremdeki iki kişiye doğumdan sonra geldi  şuan iki gün sonra 33 haftalık olacam canim
(775 puan) tarafından
Evet öyle yazıyordu halada öyle yazıyor canım
(562 puan) tarafından
Tesekkur ederim
(775 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(300 puan) tarafından
Merhaba ücretsiz mi bunlar ? Nerden başvuru yapıyoruz bilgi verir misiniz?
(775 puan) tarafından
Tamamen ücretsiz durumunuz iyi değilse ev araba vs yoksa bulunduğunuz yerin belediyesini arayıp başvuru yapabilirsiniz
(5,993 puan) tarafından
Ben alamam ev araba tarla hersey var . Zaten başvuru yapmadım.
(775 puan) tarafından
Sistemden bakıyorlar canım evet malesef
0 oy
(715 puan) tarafından
İstanbul da mi ikamet ediyorsunuz hayırlı olsun bu arada her ile yok çünkü bu paketten yengemde İstanbul da oturuyor orda büyük şehir belediyesi vermişti 
(775 puan) tarafından
Malesef öyle canim ewt İstanbul yaşıyorum teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Nerden nasılsın yaptın canım 

Kuzenimin bebeği 1 aylik olursa bende yapıyım diyor
tarafından
Dogum yapmadan başvuru yapmalı olmuyor artık
(775 puan) tarafından
Bulunduğun yerin belediyesini arayıp sorabilirsin canım iki paket var biri hamileyken  bı gideri doğumdan sonra başvuru yapıyorsun ikisinide dene bnce
tarafından
Ya hayır dogumdan önce başvuru yapılması gerekiyor yani istanbulda öyle
(775 puan) tarafından
Defne13  şansını denesin ihtiyaci varsa denemekten zarar çıkmaz
(2,558 puan) tarafından
Soyleyim bi canım
1 aylık oldu kızı da olursa
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Nerde otryorsun benimde az kaldı da interneten başvuru yapacaktım bebeğin tcsi falan istyor bna olur dediler snra doğumdan sonra dyorlar
(775 puan) tarafından
Birinin adı yenidoğan destek paketi bu hamileyken başvuruyorsun diğeri hoş geldin Bebeğim paketi buda dogumdan sonra başvuruyorsun
(5,867 puan) tarafından
Bu sadece yeni doğan bebek desteği paketi linki attılar büyük şehir belediyesi kadın dedi girip başvuru yapablrsin 9 aylığım dedim olur dedi ama belediye bı ara gttimde kadın doğumdan snra buraya gelmen lazım dedi doğumdan önce vermiyor ben Tekirdağ kapaklı da otryorum
(775 puan) tarafından
Canım bildiğim kadarıyla yenidoğan destek paketi İBB veriyor yani İstanbul büyükşehir belediye hoşgeldin bebeğim paketinide semtin belediyesi veriyor  bana hoşgeldin bebeğim paketinde doğduktan sonra bı sayfa adı dedi oraya gir başvur dedi
(5,867 puan) tarafından
İşte İstanbul'un ayrı o önceden de veryor snradan veruor bide dolu dolu veryor burda öyle normal çantada veryorda bakalım doğumdan snra basvurcam çnkü belge falan istyorlar
(775 puan) tarafından
Hım ewt doğrudur
0 oy
(1,129 puan) tarafından
hangi belediye o ben izmirdeym bize canta 10 takm ama hepsinde logo vardi kitap var bide bebegin adina fidan mi ne dikmisler onun sertifikasi vardi yanlis hatrlamiyorsam
(775 puan) tarafından
O hoşgeldin bebeğim paketi galiba canım bebeğin doğduktan sonra mi başvuru yaptın
0 oy
(411 puan) tarafından
Bana da böyle gelmişti 
(775 puan) tarafından
Çok guzel
0 oy
(226 puan) tarafından
Yer neresi we kaç aylık bebeğin 
(775 puan) tarafından
Bulunduğun yerin belediyesini arayıp sorabilirsin canım hamileyken başvuruyorsun başvuru yaptığımda 20 haftalık hamileydim yanlış hatırlamıyorsam şuan 32+6 haftaligim
0 oy
(540 puan) tarafından

hoşgeldin bebeğim paketi oluyor ya minik şeyler oluyor içinde. neyse işte yaşadığım şehirde doğum yapan her anneye veriyorlar. doğum yaptığım şehirde de öyle. ama ben yaşadığım şehirde doğurmadığım için kayıtlarınd gözükmüyormuşum. e doğum yaptığım şehirde de ikametim yok diye vermediler :)

içinde işe yarar bişey yoktu gerçi ama hatıra olsun diye istiyordum olmadı ;)

(775 puan) tarafından
Onun içinde daha az şeyler oluyor canım bnde oğlumda hiç birinj anlamamıştım bunda nasip oldu . Gerçi kocamı dinleyip evimizi tasimasaydik bunlarida alamayacaktim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Asel0123 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 583 göst.
8 Ocak 2019 Diğer kategorisinde fatma oğuz (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
19 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde htchyl (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 94 göst.
18 Nisan 2022 Moda kategorisinde Ayfer.celik (4 puan) tarafından soruldu

403,561 soru

12,090,434 cevap

36,383 kullanıcı

...