0 oy
827 göst.
Diğer kategorisinde (928 puan) tarafından
Kızlar 4 yıldır evliyim eşim duzenli bir işi yok mesela ayda bir 2 ayda bir tır soforu Ne zaman sefer cıkarsa artık gidiyor işe eve para getirmiyor herşey banka kartında ztn getirse oda işte mutfak yemeklere ihtiyac gidiyor Allah yukarıda bir yere gitsek lokanta goturur eve ac getirmez yemez yedirir ne istesem yok demez gecenlerde kız kardeşime 600 gonder dedim gonderdi  ama kızlar tek sorun eve para gelmemesi millet bakıyorum millet karısı esine soylemeden halı alıyur evine ev süsü alıyur ihtıyac alıyor deyelim eşim tır gidecegi zmn bana 600 700 bırakır alt ust oturuyoruz kaynanamla kendinle yorma gel bizde yemek ye der o şekilde SİZCE ben mi abartıyorum eşim eve  para getirmemesi 

19 Cevaplar

+6 oy
(804 puan) tarafından
Şu millete özenen kadınlardan nefret ediyorum ya bakıyorum o öyle bu böyle yaaaa sen sadece o kısmını göruyorsun evının ıcını bılıyor musun arkadasım?? Herseyı alıyor yapıyor belki kocası aldatıyor sus payı veriyor ne bılıyorsun mesela? Yada çok zengın anadan babadan yıyorlar olabilir herkes esıt şartlara sahip değildir bunu anla ve ıcınde bulunduğun şartlarda mutlu olmaya bak yoksa mutluluk gelıp senı bulmaz. 
(61 puan) tarafından
Fazlasi var eksigi yok bencede lanet gelsin öyle parayada evliligide
(804 puan) tarafından
Bır taş çorba içeyim ama böyle bırseye göz yummayım bu dunyayı ne kadar önemsiyorlarsa artık konfor ıcın rahatları bozulmasın dıye hııııc umurlarında olmuyor şaşıyorum
(61 puan) tarafından
Tam tam bu anlattigin bizimki iste geziyo desinler takiyo giyiyo desinler sonrada insan begenmiyor olmaları

Esimde şey diyo karinin üstünde yakalasa devam et dicek karaktersiz diyo oda esini görüyoda  storylerde barda pavyonda nasil sinirleniyo jsjsjs
(804 puan) tarafından
Jsjsjsjsjsjsjsj ay kahkaha attım kız Allah canını almasın hakikaten öyleler ama çok yazık
(61 puan) tarafından
Bencede çok yazık ve bu dedigim kisi benim esimin teyze kızı zamaninda aldatılmış ve affetmis tescilli daha nolsun bacikom daha nolsun her bokunu biliyozda bilmiyomus gibi yapiyoz iste varsin bizi ***** sansınlar şükürki kendim gibi karakterli birini buldum varsin biseylerim eksik olsun ama guvenimiz tam ❤
-Reklam-
+2 oy
(8,863 puan) tarafından
Esin eve para getirmiyor ama kardeşine at diyon atıyor.. 

Dışarı çıkıyon yediriyor .

Parada bırakıyor

Eee nerden geliyor para.
(928 puan) tarafından
İşte kazandığı parayı banka kart aktarıyor
(8,863 puan) tarafından
Eee tamam daha ne istiyorsun.
Faturayı ödüyor istediğini alıyor.

Sorun nerde
(12,686 puan) tarafından
Evde nakit para bırakmıyor anladığım kadarıyla. Yani insanın acil ihtiyacı olur dışarı çıkar bişey lazım olur mutlaka evde nakit para olmalı her zaman
(928 puan) tarafından
Sorun bilmem haksız mıyım acaba yani bende diyor eve getirsin yada altın yapsın oda diyor ben ztn gram yapıyorum daha once yaptı ust ust koyduk arsa aldık
(928 puan) tarafından
Bırakıyor ama 600 700 tl en fazla bin deyelim
(12,686 puan) tarafından
O zaman abartıyorsun :)) benim uykum var yarım yamalak okudum sanırım :)
+2 oy
(2,560 puan) tarafından
Bence abartiyorsun suanki şikayetin o kadar saçma o kadar basit ki 

Eşim istedigimi aldıktan sonra bana para vermese de olur 

Daha ne işte alıyormuş ediyormus onu yapmayanlarda var 

Bence pireyi deve yapiyorsun
(928 puan) tarafından
Bilmiyorum belki hamileyim duygusal baglıy
(2,560 puan) tarafından
Aynen canım olabilir ama yüklenme derim bak ne güzel alıyormuş
Benim eşim de tam tersi sen al der ben anlamam der ben alırım keşke çoğu şeyi eşim halletse alsa
+1 oy
(122,384 puan) tarafından
turcilar cok kazaniyo ayliklari en az50 bin aslinda
(537 puan) tarafından
Aynen öyle çok tehlikeli eşim yolda mesala hiç uyumadan 9 saatlik yol gidiyor şuan, bu yükünü yarın boşaltıp iş bulup gelmesi gerekiyor
(928 puan) tarafından
İşte tır olursa guzel bir yanda ama tırımız yok o şekilde alıyorlar evt zor gercektem rabbim yardımcımcıları olsun inşallah
(596 puan) tarafından
Amin inşallah
(2,133 puan) tarafından
Ebruyaya katılıyorum bu konuda googleden bakmakla olmaz o an ki duruma göre maaş alıyordur eşi çünkü babam ben doğduğum zamandan beri tır şoförü hiç o kadar yüksek bir maaş almadı eminim yani en fazla 20 bı almıştır o da iki hafta soluksuz tır sürdüğü zaman  ama halam yurt dışı calisiyo 65-70 net aliyo aylık hatta bazen daha fazla aldığı oluyo ama 2 ev bakiyo evli değil 4 de çocuk bakiyo o şekilde geciniyo
(122,384 puan) tarafından
sefer basi maas alicam diye ise girerse alamaz kazanamaz tabi bak isci arayan yerlere tircilara ne kadar maas veriliyo aylik diye anlasilmali
+1 oy
(233 puan) tarafından
İhtiyaçlarınızı karşılıyorsa yeter canm. Ben fuzuli harcamaların karsıtıyım yaaa ıhtıyac varsa alınır fazlasına gerek yok. Bende esımden habersız eve bişey almam ıhtıyacsa söylerim gideriz beraber alırız. Para lazım dersem ne lazım der gıder alır yanı.. Ama sizden mahrum edıyırsa bırseylerı bu durumu konusmalısın 
(928 puan) tarafından
Yazık olmus ya Allah yedirmesin herşey arsaya verdik dugubden kalan hamileyim 2 bilezik istiyorum yok diyor ama yaptıracağım inşallah
(233 puan) tarafından
İnşallah...
Bende bütün altımlarımı bır aylık gelındım verdım esıme arsa aldı üstüne borç lâ odedı hepsını ev yaptılar üstüne apartman babası çöktü üstüne kavga kıyamet falan. İnan bana hepsı gelip geçici eşinin canı sagolsun yeter.. Sıze baksın yeter kımseye muhtaç etmesin yeter. Para arsa ev altın hepsı gecıp gıdıyor. Huzurım yerınde olmasın o bilezikler olsa neye yarar ne gereği var. Elımde yüzüğüm bıle yok ne alyans ne yüzük ama hamd olsun halime....
(928 puan) tarafından
Cok sukur gonul ister ama işte nasip olmuyor kısmet işte ne yapalım cok sukur bunada Amin inşallah canım benim Allah razı olsun
(233 puan) tarafından
İnan eşin senden daha çok ıster almak emın ol sen ıcını ferah tut. Halıne hamd olsun de allah nasip ederse herşey alırsın insallah ama zamanla
(928 puan) tarafından
Amin inşallah canım birde hamileyim belki diyorum ondan boyle dusunuyorum
+1 oy
(12,686 puan) tarafından
Abartmıyorsun. Herşey yedirip içirmek değil. Acil ihtiyaç olur bişey olur evde mutlaka nakit para olmalı tabiki 
(928 puan) tarafından
Bin TL bırakır en fazla ama ne olur ne olmaz hani bana az geliyor b iş r ara yengem yandı yanımda sadece 100 tl vardı sonra ailem yakına gidince abim hesap 600 tl gonderdi
+1 oy
(14,210 puan) tarafından

Ne istersem alır demişsin Ne beğendiysen söyle alsın 

Biz de de mesela bir şey alacaksak birlikte karar veririz alırız 

Bana da saçma geliyor eşe söylemeden alanlar :)

(928 puan) tarafından
Ben istemiyorum mesela ceyrek alalım ama eşim benle aynı fikirde degil
+1 oy
(1,462 puan) tarafından
Karttan bir tane de senin için çıkarttırın canım ama eşin seni mağdur etmiyo anlaşılan bence üzerine gitme her istediğini yapıyormuş zaten 
(928 puan) tarafından
Daha once dedin cıkartacam dedi cıkar kendine evt
+1 oy
(581 puan) tarafından
Hiç dert etme canım sen de diyorsun kendin yedirir içirir esirgemez diye
(928 puan) tarafından
Ben diyorum altın yapalım hamileyim diyorum 2 bilezik yok diyor  cok bahalı altın yuzuk diyorum yok diyor ee ne anlamı kaldı calışmanın
+1 oy
(3,852 puan) tarafından
Sofurun maasi en kotu 35bin. Bizim tirimiz var kooperatif calisiyo ordan biliyorum. Calissin calismasin aliyor yani sefer basina degil aldigi. Anladigim kadariyla eve getirmiyor dedigin sana harclik niyetine vermiyor. Onu da esine diceksin.
(928 puan) tarafından
Ya demez mesela bu 6 bin eve sakla herşey banka kartında bir ceyrek alabilir degil mi
(3,852 puan) tarafından
Yahu demiyosa sen diyeceksin karisi degil misin ayol. Iste adamdan.
+1 oy
(2,082 puan) tarafından
Eşimin tüm hesabını bilirim bana yetecek kadar da para bırakır eve ama daha bir gün olsun söylemeden bişey almamışımdir ya da canım istedi şunu alayım dememisimdir , ihtiyacım varsa önce söylerim alacağımı haberi olur yani 
+1 oy
(2,475 puan) tarafından
Kendimden örnek vereyim canım benim eşimde aylıkçı çalışır aldığı maaşından bir gün olsun bizi yemeğe götürmez bize para vermez ve eşinin sana bıraktığı 600 700 tl yi ben göremem haline yinede şükür et 
+1 oy
(18,453 puan) tarafından
Ben de eşimden habersiz bişey almam. Herkes öyle değil yani. Bişey derken büyük şeyler. Halı gibi mesela 
+1 oy
(211 puan) tarafından
Her evde geçim sorunu var  bacım biz de de var bir şekilde çark dönüyor şükür edip yoluna bak naçizane fikrim
+1 oy
(260 puan) tarafından
Canım sen etrafında gördüğün bazı insanlara özenıyorsun alenen belli. Her istediğini aldıktan sonra, eve harçlık bıraktıktan sonra toplu para ha vermiş ha vermemiş ne fark eder. O gördüğün kadınların kocaları pasiftir belki hanımları evın ekonomik işlerini görüyor adam kazanıyor kadın harcıyor. Senınkı adam gıbı adam işte kazanıyor harcıyor. Sen baskın olmak istoyrsun da gerek var mı gerçekten?
+1 oy
(2,174 puan) tarafından
Bunda sabır taşacak birsey yok eşine anlat ne kazanıyorsun nerede ne harcıyoruz ne kalıyor ediyor diye bak kalıyorsa bana nakit bırak beyendim birşey olursa alayım de bu kadar basit ama eve girenin cikanin kazanilanin oranının hesabını bilmeden milletin eşleri getiriyor başkaları istedini anlıyor diye kiyaslayamazsin kusura bakmada başkaları eşlerinden beklemeyip kendisi alıyor o kesimde var imkanı olan çalışabilen onlarıda özene bilirsin 
+1 oy
(477 puan) tarafından
Aç mısın Yok,açıkta mısın yok,seni dövüyor mu ,sövüyor mu, çocuklarının ihtiyaçlarını alıyor mu tamam hele kardeşin için bile istemişsin seni kurmamış göndermiş bence abartıyorsun öyle eşler gördüm eşi dışarıda bi su aldı diye 10 defa zıkkım zeher olsun o parayı niye harcadın diyen eşler var,eşiyle çocuğu yarım ekmek yedi diye eve gelince kavga çıkaranlar gördüm sen insanlara bakma ne yapacan halıyı süsü ye iç şükür et herkes dört dörtlük değil boşver yoksa hemen yaşlanırsın
+1 oy
(519 puan) tarafından
Dışardan herkes mutlu canim benim icine girmeyince anlayamazsın benim eşim de mesala bana çalışıp gelir verir bir kenara koyarız ihtiyaç olunca ordan harcarim ama fuziliyi gitmeden evime halı mi alcam şimdi değil dediğinde ustullemem çünkü sikiscaz bilirom ne gerek var sikismaya der kapatırım konuyu ama ne bileyim evin diğer eksiklerini laf etmez çoğu zaman kendinalir gelir zaten ben liste ederim o çıkar çarşıya alır 
+1 oy
tarafından
Canim sende harcamana gore biriktir parani kalan parayla istedigini al ihtiyac olarak gormuyordur millet evet aliyor ama o surekli alisveris yapan insanlarin yüzde 70bi zaten gosteris icin aliyor ne gerek var yani millet gorsun diye para harcamaya lazimsa alinir degilse alinmaz 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 461 göst.
0 oy
3 cevap 259 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 498 göst.
10 Aralık 2019 Aile kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 998 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu

403,579 soru

12,091,096 cevap

36,384 kullanıcı

...