0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (5,889 puan) tarafından
37 oldum işte nst hiç sancı çıkmadı ama başı asagi dayanmış inmiş dedi açılma yok yada kanala grmemis acaba sancı ani mi geliyor kasigim agryo bebek sertlerşyor falan szde nasıl gdyor kaç haftalık olduniuz şikayetleriniz neler ?

5 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından

Doğurduk geri sokabiliyomuyuz:D

(5,889 puan) tarafından
:) zaman ne çabuk geçiyor ya
(85 puan) tarafından
Aynen su misali daha dün gibi demi ya
(5,889 puan) tarafından
He kız senin normal dogumdu dimi
(85 puan) tarafından
Yok canim sezeryan benim
(5,889 puan) tarafından
Haa doğru ya
-Reklam-
0 oy
(876 puan) tarafından
Bende regl ağrısı gibi ağrı başlamıştı düzenliydi ama kızım dayanamayıp kakasını yapmış o sancılara rağmen sezeryan oldum 
(5,889 puan) tarafından
Şuan hamilemisin
(876 puan) tarafından
Değilim gibi regl olmayı bekliyorum 4 gündür
0 oy
(471 puan) tarafından
Bende 37 çok acı çekiyorum asırı zorlanıyorum benim de sancı çıkmadı zaten sezeryan doğum haftaya gıdecem gün alırım artık herhaldd
(5,889 puan) tarafından
Cnm hftamiz seninle aynı benimde çıkmadı senin sezeryanmi benim normal doğum valaha kizimdada normal oldu buda baya aşağı inmiş kizimdada aynısı yaşadım 36 da doğdu buda 37 oldu kasıklarım köşeleri çok agryor sanki bebek vajinada gbi
(471 puan) tarafından
Hayırlısı ile doğurmak nasıp olsn bklm artk
(5,889 puan) tarafından
Senin niye sezeryan kendin isteginlemi
(471 puan) tarafından
Yok ikinci benim zorunlu yani
(5,889 puan) tarafından
Her hayrlisi inşallah cnm ya
0 oy
(947 puan) tarafından
37+0 günlük oldum bu gün. Belim, sırtım ağrıyor. Kasığıma bu gün ara ara ağrı girdi. Adet olacak gibi sızlamam var. Nst de sancım çıkmıştı benim. 3 gün arka arkasına gittim çok şükür şu an iyiyim. Randevu aralıklarım daraldı 3 günde 1 defa gidiyorum. 
(5,889 puan) tarafından
Kız bende 37 hftalik doktor dedi benim belim agryor arada geçen hftalar da belim sırtım felaket agryor du magnezyum icitigimden beri sanki braz rahatladi gbi ama kasigim çok agryor koselri falan doktor dedi baya aşağı dayanmiş nst hiç sancim çıkmadı senin sancın varmı ki nst de sancın cikti
(947 puan) tarafından
Sancı hissetmiyorum ama nst de çıkıyor. Nst tem inişli çıkışlı dedi doktor ne demek bilmiyorum onu
(5,889 puan) tarafından
Benim hiç sancı yok temiz dedi kan taliler falan hepsi geçen hfta temizdi bir sorun yok dedi ama bebek aşağı inmiş dedi bende çok baskı hisedyorim yaa senin normal doğum olacak dimi cinsiyeti ne
0 oy
(2,238 puan) tarafından

Geçen hafta pazartesi günü 38 haftalıkken gitmiştim özellikle sormuştum kanala girdi mi diye hayır girmemiş daha dedi 2 3 gün sonra ne olduysa cuma sabahı 6 da suyum geldi hafif hafif sancılarım oluyordu akşam 8.30 a kadar evde durdum sonra hastaneye gittim 5 cm açılmam varmış sonra hemen doğumhaneye aldılar beni kendi sancım ile gece 11 de çocugumu kucağıma aldım <3demem o ki aniden kanala girer ve suyun gelebilir hazırlıklı ol

(5,889 puan) tarafından
Bnada iki uç santim acilman var demişti ama kasigim çok agirmişti kızımda altı sanki patlayacak gbi drek yatış verdiler ama çok zordu kızımda doğumum suni sancı verdiler ıkınamadim ebeler bastırdı üç dört defa sedyeye yapistim.resmen kustum sancı çekerken popdan lavanmi nedir onu verdiler büyük tuvaletini yap.dye hep uzanır vaziyetydim aşırı susamistim doğumda ıkınamadim doğumdan snra idrarımı yapamadım çok skşmistim kitlenmistim snra sontaj verdiler vs.bide özelde doğurdum aşırı aşırı zordu inşallah bu kolay olur ya
(2,238 puan) tarafından
Benim de ilk kızımda travmam vardı bu ikinci de öyle olucak diye ödüm kopuyordu taa başından beri sakin olucaksın Büşra boş boş bağırmayacaksın sancın geldikçe nefes alıp vereceksin felan dedim kendime morel verdim hep suyum patlayınca da morel verdim kendime sürekli salavat getirdim hurma yedim devamlı hastaneye gidince sancım başlayınca plates topu verdiler bana onun üstünde sancım geldikçe salavat getirdim doktor çok güzel gidiyorsun dedi devam et dedi öyle devam ettim sedyeye yattım sancım yani ıkınmam geldi ben sana ıkın deyince ıkın dedi ben demeden ıkınma dedi bana ıkınma hissi geliyor ama o anda nefes al ver yavaş yavaş dedi biraz daha var çocugun kafasının gelmesine dedi çocugun kafası gelince ben sana ıkın diyicemm dedi son gücünle ıkınıcaksın dedi ıkın dediği an ıkındım sadece kendimi yormadım yani :)))) ayy kız 5 gün öncesine gittim Allah seni ne yapmasın umarım senin de çok güzel ve rahat geçer ama şunu unutma sen sakin olursan doktorları dinlersen güzel geçer
(5,889 puan) tarafından
Çok haklsiin boş boş bağırınca gücün bityor ikinamazsin ben on kereden ikinmaya çalıştım yok doktor dedi ikiniyorsun hemen birakyorsun kızdı çocuk nefesiz kalcak dye bende hep dua okuyorim Meryem suresi okuyorim doğum kolay geçsin dye ayet okuyorim suni sancı inşallah vermezler inşallah benimde sancım gelir senin çok suyun geldimi ben korkuyorum yaa suyun gelirse hemen koş dyirlar bazıları bekle dyorlar sancı gelmezse ya dye korkuyorum
(2,238 puan) tarafından
VAlla şimdi sana benim suyum geldi ben gitmedim evde geçirdim desem de yapma çünkü herkesin hamilelik durumu farklı bende sorun olmadı bişey yaşamadım yani normal geldi suyum benim aham şaham bir su değildi canım
(5,889 puan) tarafından
Tabi herkesin farklı kimisi suyu gelyor kmisi anı sanci

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu