0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Hasta değil ama mideyi karıştırdı önce dolaptaki pastayı yedi  üstüne makarna yedi sonra da dedesi meyve suyu verdi onu içtikten sonra birden ağiz dolusu fışkırarak kustu 

Şimdi biraz daha iyi gibi ama ister istemez korktum ne iyi gelir kendisine hemen acile götürmek istemiyorum 

Kendisi iki yaşında 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zehirlenmiş olabilir hemen götür.
(148 puan) tarafından
Kız neyden zehirlenecek korkutma beni
Yediği kendi yaptığım makarnayla  pasta hatta  dünde yemişti pastayi, şimdi soğuktu o midesini bozdu diye düşünüyorum birde ardarda yedi diye
Zaten Allah korusun uzun sürerse giderim
tarafından
Fışkırır tarzda kusma iyi olmaz diye biliyorum
(148 puan) tarafından
Eşimi bekliyorum götüreceğim
-Reklam-
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Haşlanmış patates iyi gelir diye düşünüyorum 
(148 puan) tarafından
Bişey vermeye de korkuyorum kusar diye
0 oy
(350 puan) tarafından
Mide bulanti şurubu varsa çocuğun içir 

Nane, limon verebilirsin 
(148 puan) tarafından
Oyyy kuşum uyudu yorgunluktan anca kalkarsa yaparım
(350 puan) tarafından
Devam ederse götür çocuğu
(148 puan) tarafından
Eşimi bekliyorum goturecegim
0 oy
(382 puan) tarafından
Alla alla ya salgın mi var anlamadım oğlumun biseyi yoktu , sabah kalkdi 1 saat sonra kusmaya başladi 8,30 da başladi öğlen 12 ye kadar 6 kez kustu bende sağlık ocağına götürdüm bebek arabasında uyudu doktor nesi var dedi bende kusuyor dedim cocukda yatıyordu arabasında muane etmeden şurup yazdı, eve geldikden sonradan ishal oldu ya sürekli yapıyor ağlıyor huysuz yorgun gündüz 3 kere uyudu yavrum ya 
(148 puan) tarafından
Bende anlamadım ya cidden hala devam ediyor eşimi bekliyorum götüreceğim
(382 puan) tarafından
Benm oğlum akşam 8 de tekrar  kustu yediğini çıkarıyor , off allahm yardm etsn ya çocuklara bişi olmasn hasta olmasinlar
(148 puan) tarafından
Bizde payasan otu var bilir misin
Aklıma ol geldi kalktım kaynatıp ılıttm sonra oğlanın elini yüzünü yıkadım zorla üç kaşık icirdim onu da kusmasına izin vermedim ardından hiç bişey vermedim tadı çok acı ama maşallah anında çocuk kendine geldi oydu bir daha kusmadi acile giturmeme gerek kalmadı
Zaten annemler teyzemler hatta herkes yapar genelde bunu çocuklar hastalandığında
Valla bende ilk kez yaptım ama anında toparladi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
10 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Canancakmak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
12 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 155 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Canancakmak (27 puan) tarafından soruldu

403,569 soru

12,090,727 cevap

36,383 kullanıcı

...