0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (7,115 puan) tarafından
Yaa kızlar bazen canım aşırı sıkılıyor eve bişey almayı kafaya takıyorum mesela biri bişey alsın alaşım geliyor bu huyunu hiç sevmiyorum şimdi avizeye taktım kafayı sizdede oluyor mu 

18 Cevaplar

+3 oy
(8,852 puan) tarafından

Yooo olmuyo :D

İhtiyacım varsa alırım yoksa popüler kültürün kölesi olamam :D

(7,115 puan) tarafından
Para yok zaten kız almaya almiyoz ama kafama takiyom işte alsam ödenir falan almıyorum oturuyorum oyle
-Reklam-
+2 oy
(3,974 puan) tarafından

Eşya değil de ben kocama kafayı taktım gözüme çok batiyo :D

(3,974 puan) tarafından
He ya 4 sene oldu üstelik iki çocukta promosyon ;)))
tarafından
Ohh ne güzel maşallah daim olsun mutluluğunuz canım
(3,974 puan) tarafından
Çok mutluyum sorma :))))
(4,817 puan) tarafından
Garantiye gönder geçmediyse. Reset atsinlar:))
(3,974 puan) tarafından
Umutsuz vaka garanti dışı:))
+1 oy
(569 puan) tarafından
Yok canım deli miyim ben hiç sevmiyorum gereksiz şeyleri 
0 oy
(595 puan) tarafından
İhtiyacım yoksa asla almam. Senin huyun eltime benziyor o burunde bisey görse almadan asla durmaz kendini zor duruma sokar yine alır 
(7,115 puan) tarafından
Ha haa Allah seni aldığımdan da değil canısı takıyorum zatede alacak parada yok
(595 puan) tarafından
He :D at fava bekle ben öyle yapıyorum sonra o heves gidiyor be :D
(7,115 puan) tarafından
Gider mi dersinnn
(595 puan) tarafından
Gider niye gitmesin ki. İhtiyacın varsa ufaktan biriktir al derim ama yoksa gerçekten heves ya
(7,115 puan) tarafından
İhtiyacınıza var aslında ev bizim ama hâla armut lambayla oturuyoruz bı avize ihtiyacımız var
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Yok gerekliyse alırız bakarız herşeyi takarsan erken giderim 
(7,115 puan) tarafından
Yaa canım ne biliyim birinde bişey görünce hoşuma gidiyor alacak para var mı yok ama sadece gözüm kalıyor zor duruma sokup almakta istemiyorum
(1,101 puan) tarafından
Eve gelince unutuyorum ben kendi dünyama dalıyorum:)
0 oy
(2,752 puan) tarafından
İhtiyaç sa eğer kafaya takarım. Mesela fırın iyi pişirmiyo onu taktım uzun süre yeni aldık şükür 

Ama birinden görüp istemem 
(7,115 puan) tarafından
Ben istiyorum işte içimden ama para yok
0 oy
(16,529 puan) tarafından
Hiç başkasına özenme huyum yoktur benim fiyat performans gereklilik kriterlerine göre göre belirlerim alacaklarımı
0 oy
(4,894 puan) tarafından
Ben evden hangi eşyayı çıkarsam diye kolluyom. Bu ara dusakabine sardım becerebilsem söküp atacam duş perdesi takacam
(2,048 puan) tarafından
Of ben de öyleyim gözüme bir şey battı mı ya satıcam ya birine vericem. Çok şükür şu an az :D
(4,894 puan) tarafından
Evde isime yaramayan hiçbisey olmayacak, hele ki temizliği zor şeylere hiç katlanamıyorum. Büyük halıları bile çıkardım evden,hepsini çamaşır makinasina sığar boyuta getirip ayda bir yıkıyorum.
0 oy
(5,077 puan) tarafından

Esya degilde erzak konusunda kafama cok takarim mesela yumurtam salcam bulgurum ve margarinim bitti kafama taktım evde erzak bitti mi canım sıkılir esime on kez soylerim takintilisin sen der ne yapayim illa evimde erzak konusunda eksik olsun istemem sanki erzagim azalinca ac kalicaz korkusu oluyor bende bakkalci torunu ve kiziydim hersey elimin altindaydı ondan boyleyim herhalde:) yumurtayi esime kitledim salcayida kendim alirim yemek yapmam lazim yarın :)

(7,115 puan) tarafından
Puhaha bu bendede vardı eşim aman aç kalırsınız da diye dalga geçiyordu ama şimdi unuttum bu huyumu
(5,077 puan) tarafından
Hala devam ediyor bende ne bilim ya hersey elimin altinda olsun istiyorum sanirım :)
0 oy
(219 puan) tarafından
Sen bizim eşyaları görsen cocuk koltukları çizmiş kalemle çıkmıyor yayları sağlam değil yinede kafaya takmıyorum ne bilim eşya benim.icjn boş ya yada kaynanamlarala oturyoruz simdi o yüzden belkide eşya hiç değerli.gelmiyo gözüme yatak odam.haric
(7,115 puan) tarafından
Kendini oraya ait hissetmedigin için onemsemiyosun bence kendi zevkine göre seçmis olsan gözünde değerli olur canim
(219 puan) tarafından
Gerçekten de öyle olsunda nasıl olursa olsun diyorum ama bencede kendi evim kendi zevkim olmadığı için yatak odam öyle değil heryeri güzelce temizliyorum ama odami ayrı temizliyorum
0 oy
(793 puan) tarafından
Hiiiiç ama hiiiiç yok o bende aksine evde fazlalık sevmem , kimseden gördum diye yada mıda olmuş dıye asla birşey almadım almam da hoşuma giderse ıhtıyacsa alırım
0 oy
(3,766 puan) tarafından
Ben de de var o dekorasyon ürünlerinde filan ama kendimi durduruyorum çünkü kızım saolsun aldığım şeyleri ya kırıyor ya mahvediyor duvarlar bile hep kalem cizigi o yüzden ara verdim. Biraz daha büyüsün öyle almayı planlıyorum:)
(7,115 puan) tarafından
Hayırlısı benim oğlum büyüdü ama istediğim şey zaten avize canım
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Bende çok istiyorum avize almak eşim gidip çok çirkin avizeleri sipariş etmiş trendyoldan gittim iptal ettim o da beğendiğimi iptal ettin avize falan almıyorum dedi sadece çocuk odasına annem aldı salona onceden almıştık o kadar avizem yok başka bakalım alırız inşallah mutfak için beğendiğim var bir tane hala duruyo aklimda ;)
(7,115 puan) tarafından
Bende alcam inşallah askam eşimle konuştuk artık al napiyim dedi
(2,133 puan) tarafından
Ya al al gönlünce olsun bende ısrar etsem eşim tkrr alır ama şuan daha önemli şeyler var ev için aklımda düzenim daha oturmadı yeni aldık evi yeni taşındım bakalm
0 oy
(50,769 puan) tarafından
kafayi taktiysam evet alana kadar dusunurum ☺️biri bisey alinca bisey olmuyo
0 oy
(407 puan) tarafından
Biri bişey aldı diye kafaya takıp düşünmem. Ama ihtiyaçsa alırım direk :) 
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Bende ev eşyaları ev dekorasyonu evin düzenli olmasını çok severim.

Ama başkasından görüp asla özenme huyum yok.

Beğenip alırım.

Evlenirken kaynanam istediğim gibi almadılar yapmadılar paraları kocam vermesine rağmen kendi gidip almadı yada kötüsü aldı.

Hatta mobilyacıya gittik.

En son o zaman eşim benim istediğim olsun dediğinde çok bozuldu onlar.

tek mobilyada istediğim oldu.

Ondan sonra hep birikim yaptık araba ev .

Eşim istediğim gibi bir ev aldı.

Şimdi yavaş yavaş istediğim gibi dekorasyonu yapmaya çalışıyorum.
(7,115 puan) tarafından
Hayırlısı olsun bizimde evimiz var ama arbamiz yok canım onun içinde para biriktiriyorum tek başına gerçekten büyük bişey almak zor
0 oy
(2,534 puan) tarafından
Yok olmuyor kendi ihtiyacım varsa alırım yoksa birinde var diye heves etmem herkesin yaşamı düzeni imkanı farklı sonuçta 
0 oy
(31 puan) tarafından
Öyle birinde görüp alma huyum yoktur çok şükür ama oğlumun doğum günü zamanı halıları yıkamaya versem kurumaz diye gidip bütün evin halisini yenilemişligim var :)
(7,115 puan) tarafından
Puhahahh sanki sen doğmuşsun da hediye almışsın gibi olmus
(31 puan) tarafından
Ay vallahi öyle oldu ya hatta eşim şey dedi dışarıda mekan tutup kutlasak daha ucuz tutardı aşkım dedi :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 423 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Panik.yokk (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.

403,526 soru