0 oy
359 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
Sorum başlıkta 

33 Cevaplar

+2 oy
(318 puan) tarafından
Eltimin oğlu. Şu an 9 yasinda tam bir kucuk beyfendi masallah.

Benim 3.5 luk da çakinin yavrusu. 1 metre boyuyla terminatöre taş çıkarır.
(2,846 puan) tarafından
Kahkaha attım
-Reklam-
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Benim teyzemin oglu..bildim bileli cok akilli cocuk tam senin sordugun gibi ..5 yasinda su an ..masallah 
(84 puan) tarafından
Çocuğun fıtratından mi yoksa annesinin yetiştirme şekli mi☺️
(3,477 puan) tarafından
Bence çocuğun kendisi oyle ..erkek kardesi oldu o ama aşırı harekətli 1 dakika durmaz
(14,209 puan) tarafından
Adı ne :)
0 oy
tarafından

:angel:

Var mı  sence 

(84 puan) tarafından
Bakalım
tarafından
Şaka bir yana benım kızımda bazen anlamıyor kibar olamıyor vuruyor kızıyor kıskanıyor oyuncaklarını başka çocukların oyuncaklarını istiyor çocuk bunlar öğrenecek zamanla
(84 puan) tarafından
Orası öyle tabiki
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Benim oğlum vurmayı okuldan öğrenmiş arada simariyor ama genel olarak gerçekten tam istediğim gibi asla övmek için söylemiyorum . Gerçekten çok kibar ve çok bilmiş.  2 3 yaş felaket geçti bizde asla söz dinlemezdi şuan çok iyi maşallah diyeyim
(84 puan) tarafından
Büyüdükçe geçiyor o zaman :)
0 oy
(2,048 puan) tarafından
3 yaşa kadar var derdim ama artık yok. Çok karışık parkta sokakta oynuyor bir iki kişiyle evde de oynar ama bir çocukla oynuyorsa üçüncüyü kabul etmiyor. Dün ağlamıştım buna ben yetiştiremiyorum diye ahshah
(84 puan) tarafından
:))(
 Kolay gelsin
(569 puan) tarafından
Oyyy kıyamam göz yaşına
0 oy
(7,115 puan) tarafından
Benim oğlum daha 5 yaşında bu güne kadar vurma kötü söz hiç bilmedi insallh bilmez de 

Ama arkadaşımın oğlu neler biliyor neler 
(84 puan) tarafından
Sadece fıtratı öyle diyebilir misin? Bu konuda emeğin varmı? Yani izlediğin yol
0 oy
(8,852 puan) tarafından
Bazen oğlumun içine seytanmi kaçtı acaba diyorum 3 yasinda
0 oy
(3,767 puan) tarafından
Benim oğlum 7 yaşında doğduğundan beri çok uslu , kibar laf dinler yaramazlık yapmaz beni üzmez çok akıllı gerçekten Allah daim etsin. Hatta daha dün çok uslu kurallara saygılı filan diye öğretmeni anahtarlık hediye etmişti.
0 oy
(498 puan) tarafından
Var kız. Ablamın oğlu. MasaAllah çok akıllı paylaşımcı. Sakın bı yapıya sahip. 
0 oy
(4,817 puan) tarafından
Benim oğlum öyle masallah konuşurken bile çok kibar derler. Esımde bende sakinmisiz küçükken esıme de çok benzetiyorlar ağlamazmis hiç sakinmiş hep. Fıtratı öyle birazda. Konuşarak herseyı çözeriz beni hiç yormaz 
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Var canım var benim oğlum 
(569 puan) tarafından
MaşaAllâh lâ havle vela kuvvete illa billâh
(1,437 puan) tarafından
Teşekkürler hocam :)
Kızımdan da uçan la kaçan kuşlar bile şikayetçi. ..

Nasıl bir kız anlamadım. Böyle kız yok yaa dünya da :((
0 oy
(2,203 puan) tarafından
21 aylık benimki vurmaz oyuncaklarını biri aldı mı almaya çalışır vermez ise sorun çıkmaz ama arada sirada söz de dinlemez hayır dediğim zaman o anlık yapmaz ama arkamı döndüğüm gibi devam eder
0 oy
(2,188 puan) tarafından
Varsa oyle nasil basarmislarsa bizede ogrwtin nolur
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Abimin 2 oğlu da öyle. Şimdi biri 10 diğeri 8 yaşında benim kızım onlardan kat kat daha yaramaz :D doğduklarından beri sakinler maşallah 
0 oy
(793 puan) tarafından
Bende bır adet mevcut asjsjsjsjsj
0 oy
(200 puan) tarafından

Yakın tanıdığım birinin 7 yaşındaki oğlu cok efendi mülayim akıllı bir cocuk ama 5 yaşındaki erkek kardeşi söylemediği küfür yok

0 oy
(658 puan) tarafından
2 tane oğlum var ikisi de hiç durmaz yerinde söz dinlemez paylaşmaz küçüğüm iyiydi ama büyüğe baka baka aynısı oluyor
0 oy
(2,804 puan) tarafından
Benım oğlum kımseye vurmak bilmez küfür bilmez ☺sadece ablasıyla evde kavga ederler o kadar
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Varsada benim tohumdan mıdır nedir benimki öyle olmaz :D
0 oy
(4,894 puan) tarafından

Övünmek gibi olmasın ama benim oğlum. Vurma huyu yok,bilerek birine zarar verme huyu yok. İzin vermediğim şeyi onun mantığına yatacak şekilde açıklayınca anlıyor ve söz dinliyor. Kibar bi cocuk kimseyi istemediği bişeye zorlamaz, izin almanın ve izin vermenın bilincinde. 

Şöyle bisey var ki babasıyla biz de öyleyiz,evde sesimiz bile yükselmez birbirimize,kötü söz zaten hiç yok. Yani biraz ev ve çevresi de bilinçli bu konuda 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 364 göst.
27 Mart 2023 Aile kategorisinde Dilek6616 (5,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 285 göst.
3 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilancann (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
12 Mayıs 2022 Moda kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 357 göst.
25 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,526 soru

12,089,541 cevap

36,380 kullanıcı

...