0 oy
217 göst.
Aile kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar şimdi kardeşiniz eşinizi mahkemeye verecek bu konu hakkında eşinizle size bana şahitlik yapar mısın dese eş ile kardeş arasında kalır mıydınız yani eşinize mahkemede şahitlik yapar mıydınız 

10 Cevaplar

0 oy
(3,773 puan) tarafından
Haklınin yanında olurdum 
(263 puan) tarafından
Şöyle bir şey var yanlarında olmadığı için şahitlik yapamam görmedim çünkü ama gerçekleri kendi gelinimizden duydum yani kimse için şahitlik yapamam acaba ben mi yanlış düşünüyorum
(3,773 puan) tarafından
Görmediğin şeye şahitlik yapma bence canım. Şahitligin vebali var. Gözünle görüp kulaginla duyman lazım.
-Reklam-
0 oy
(6,315 puan) tarafından
Olayda haklıysa şahitlik yapardım lakin yalancı şahitlik kocam içinde olsa yapmam 
(263 puan) tarafından
Eşim haklı ama ben onların yanında olmadığım için şahitlik yapmak istemiyorum kimse için
(6,315 puan) tarafından
Zaten görmediysen neyi anlatacaksın ki yapmaman doğru
0 oy
(11,067 puan) tarafından
Kim haklı taraf bilmiyorum ama olayların  o raddeye gelmesine müsaade etmezdim 
0 oy
(725 puan) tarafından
Eşimle abim anlaşamaz hatta kavga etmişliği var. Haklı kimse onun yanında olurum ama zor bi durum annem babamıda düşünürüm çok üzülürlerse hiç şahit olmama yı tercih ederim 
0 oy
(297 puan) tarafından
Ben böyle bir durumda şahitlik yapmazdım 
0 oy
(28 puan) tarafından
Valla benim eşim ve abimin arasında sorun oldu. Beni kesinlikle kendi olayınıza dahil etmeyin. İş konusu bu kendiniz konuşur halledersiniz  dedim
0 oy
(43 puan) tarafından
Her zaman kardeşimin yanında olurum valla
0 oy
(7,433 puan) tarafından
Kardeşimi vazgeçirmeye çalışırım. Şahitlik yapmam. 
0 oy
(3,464 puan) tarafından

Aynı olay eşimin annesi ve ablasıyla başıma geldi doğum yaptım kapima geldiler çocuğu görmek için bende kapidan kovdum onlar gitti sahte  darp raporu alip beni şikayet ettikler eşimde bana şahitlik yaptı benim alegime konuştu 

Kim hakliysa onun yanında olurum 

(3,773 puan) tarafından
Esin onlardan taraf mi oldu canim
(3,464 puan) tarafından
Yok gülüm benden taraf oldu gitti imamların kaldığı bina vardı yan tarafda rica minnet Kamera kayıtlarını aldi tek tek şahit olan komşularla konuştu bana şahitlik yaptırdi  eşimden Allah razı olsun asla beni onlar için ezmedi ezdirmedide
(3,773 puan) tarafından
He anladım canım aleyhime diye yazmışsın ya ondan sordum
(3,464 puan) tarafından
Klavye hatası olmuştur cnm
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Hiç bi şekilde karışmam tarafsız olurum 

Sonuçta kardesimde bi yerde olmayacak yanımda esimle olacagim

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 821 göst.
0 oy