0 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (2,864 puan) tarafından

image

Yeni eyaletim, yeni evim ve ilk kahvem ❤️ Yağmurlu hava miss gibi. Ve cadilar bayrami bugün cocuk sesleri geliyor :)

17 Cevaplar

+2 oy
(542 puan) tarafından
Cadılar bayramınız mübarek olsun bacım:D
(4,817 puan) tarafından
Büyük çadıların ellerinden küçüklerin gözlerinden öperiz sjsjka
(2,864 puan) tarafından
Hahahaha kahkaha attım yemin ederim :D
(542 puan) tarafından
Ahaha aklıma bu geldi hemen şaka bir yana hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
(2,864 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah ❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(122,384 puan) tarafından
baci bu sosyal evmi simdi yoksa kirami
(2,864 puan) tarafından
Benim hiç sosyal evim olmadı kız. Amerika, avrupa ülkeleri gibi değil. Sana kuruş yardımı yok. Sadece ilk gelenler sağlıktan yararlanıyor o kadar. Diger evimde kiraydi bu da. Çalışmayan burada sokakta yaşıyor ya da arabada
(122,384 puan) tarafından
eee nasi america bu ne faydasi var o zaman
(2,864 puan) tarafından
İşte dogum zamanı bebege vatandaşlık veriyorlar vs. Burada 80 yaşında kasiyerler bile var yani hep çalışma halinde insanlar
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Nerden nereye gittin 

Hayırlı olsun ev kira mı :D 
(2,864 puan) tarafından
Hahaha kira kira. Colorado'dan Ohio'ya geldim
0 oy
(3,225 puan) tarafından
Sende kutluyon mu :) 
(2,864 puan) tarafından
Kız ben anca Ramazanla Kurban bayramini kutlarım. Seneye bebem büyüsün onu çıkarırım şeker toplasın:D
(3,225 puan) tarafından
Hadi ozmn bebeyi büyütmeye bak
(2,864 puan) tarafından
İnşallah, daha 4 aylık ama büyüyecek teyzesi :D
(3,225 puan) tarafından
Allah bağışlasın ♥️
(2,864 puan) tarafından
Amin hepimizinkini inşallah ❤️
0 oy
(6,137 puan) tarafından

Ohhh afiyet şifa olsun canım ☺ bu gece gidip uyuyayım ancak rüyamda görürüm abd ye gelmeyi:D

(6,137 puan) tarafından
Irlandaki ile görüşmüyoruz abla ☺ Hollandaki canım abim kurban olduğum çağırıyor illaki Dicle ile gelin diye bende uçaktan korkuma nasıl geleyim dedim mi benimle dalga geçiyor eşşeğe binip gelirsin diyor☺☺
(4,438 puan) tarafından
giethoorn da kim yaşamak istemez, masal şehri gibi :). Daha ben de gidip göremedim çok istiyorum bakalım.
(5,250 puan) tarafından
Evet ya çok güzel. İnşallah tez zamanda gidersin, Gidersen bol bol foto at :)
(4,438 puan) tarafından
Hollanda planımız oğlan büyüyünce oraya gidip gece hayatını da görmek isterim :) bakalım
(2,864 puan) tarafından
Hollanda küçük ama harika bir ülke gerçekten. Gayriresmi gitti dayimlar Almanyaya. Ama vizeleri Hollanda da çıktı diye geri Hollandaya onları yollamışlar mahkeme kararıyla. Cok güzel yer diyorlar. İnşallah herkesin istediği yerler tez zamanda gezersiniz:D Hülya, doğru kız uçak korkunu yensen rahat rahat gezersin. Ben önceden de çok ucaga bindim ama hiç sevmiyorum, buraya gelirken de iyice tiksindim. 5 günde 4 kez ucaga bindik. En kısası 3 en uzunu 17 saatti tiksindim. Pazartesi taşındık tekrar uçakla geldik hala aklım o yolculuktaydi :(
0 oy
(8,873 puan) tarafından

Seni ilk defa anlik postayla görüyorum:)

Kolay tasindinmi bari cano 

Afiyet olsunmaske yaptım bekliyom sjjs

(2,864 puan) tarafından
Hahahaha kız sevdim yeni evi de arkadasimdaydim 2 gündür onun müstakil ve güzeldi taaaa kiii bahçede rakun görene kadar cope saldırmış jrjsjsjs
(8,873 puan) tarafından
Aboooo rakunmu:)))
(2,864 puan) tarafından
Valla kız. Sincap filan hep görürdüm de Rakuna şaşırdım. Benim de saçlarım bembeyaz kız sorma 3 senedie böyle
(8,873 puan) tarafından
Ben kocam gittikten sonra çıkmaya başladı önceleri kopariyordum artık saldım
(2,864 puan) tarafından
Koparinca artar kız bizim de ırsi ya anneme çekmişiz o konuda maalesef
0 oy
(637 puan) tarafından
Yaaa ne güzel kaynannın altından taşınamayan ben ABD hayali kurayımda belki gerçekleşir:)) 
(2,864 puan) tarafından
Haha inşallah canım. Tam 1 senelik evliyken geldim Buraya, yine kaynanamla ayrı şehirlerdeydik ben kendi ailemin yakinindaydim
0 oy
(641 puan) tarafından
Afiyet olsun . Nasıl duygu orda yaşamak cidden ben de bazen diyorum yurt dışına mi gitsek eşimle ama insan burdakileri d bırakamıyor ya ama burda da artık olmuyor bilmiyorum 
(2,864 puan) tarafından
Vallahi Amerika çok zor. Avrupa ülkeleri daha maddi manevi yardım ediyor burada asla yardım yok. Yaşlı 80 yasinda insanlar kasiyerlik yapıyor. O yüzden yeni gelenler iş ayarlayana kadar cok zorlanıyor ama inşallah ilerisi için güzel. Mesela oğlum vatandaş oldu burada doğdu 4 ay önce
0 oy
(158 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım yeni evin, hep merak etmişimdir nasıl oralarda yaşamak , heleki Amerika. Buradan bakınca hep özgür insanlar , herşeyin serbest olduğu bir izlenim veriyor, cidden öylemi yoksa nezih yerleride varmı.
(2,864 puan) tarafından
Canım mesela benim eyaletimde siyahı çok. Pek siyahiler sevilmiyor burada. Ben beyazların olduğu yerde ev tuttum diye herkes en iyisini yaptın diyor. Hatta tuttuğun evin çevresinde ki okul puanindan tutta siyahı oranına kadar yazıyor. Yani çok güzel yerler de var çok Esrar kokan yerlerde. Benim geldiğim eyalet çok güzeldi ama bazı yerleri de sokakta yaşayan insan doluydu. Çalışmıyorsan burada ac kalırsın ve ev vermezler. Yani uğraştırici şeyleri çok. Ama insanlar genel olarak güler yüzlü iyiler. Komşuluk ister istemez pek yok, hatta yok yani. Yeme içme Turkiyeyle asla kiyaslanmaz. Aslında kafanda şöyle düşün İstanbulun en elit yeriyle en belalı yerleri arası farkı bariz belli burada da
0 oy
(21 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ohh ne güzel eşimde yurt dışına gitmek istiyor Fransa veya Almanya bakalım gıdım sizide Alicam diyor 
(2,864 puan) tarafından
Canım eğer resmi değilse cok zor. Kac akrabami geri gönderdiler Almanyadan birkaçını da Red vermişler bekliyorlar. İnşallah resmidir İnşallah bir an önce aldırır
(21 puan) tarafından
Alırlar alırlar abisi Fransa'da yanına gitcek
0 oy
tarafından

İsyan ettiğin hayata bak kardeşim bir daha senden duymak istemiyorum böyle şeyler :D beni se al yanına nolurrrr :D 

(2,864 puan) tarafından
Hahaha isyan etmedim kız valla taşınma işi  asla durmayan bebeğimle çok zor oldu sadece anam ağladı da şükür yerleştik
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Evin hayırlı olsun cnm. Benim eşimin de merakı var ,taşınmak istiyor ama ben yok. Rabbim burdaki düzenimi bozmasın. Hiç birimizin inşAllah
(2,864 puan) tarafından
Amin amin. Turkiyede maddi manevi iyiydim ama eşim tutturdu yurt dışı. Asla düzenini bozma asla
(1,854 puan) tarafından
Hakkınızda afiyetlisi olsun inşAllah. Yok,gezmeye gidelim diyor ona bile yan çiziyorum. Farklı ülke farklı dil aslında severim. Tutturup kalmasından korkuyorum
(2,864 puan) tarafından
Kalmaz merak etme, gezmeye gelsin görsün gezmelik zaten güzel ülke
(1,854 puan) tarafından
Nasip bakalım. Haklarımız da afiyetlisi ama bizim rota orası değil :)
0 oy
(2,402 puan) tarafından

Tam eşimle green card ile ilgili konuşurken bu posta denk gelmem peki. Biz de gelmek istiyoruz başvuracağız bakalım. Bana yap yapma demek istediklerin tavsiyelerin varsa merakla bekliyorum:) 

(2,402 puan) tarafından
Bende atanamayan öğretmenim ama orada yapamam sanırım bilmiyorum. Benim de eşim çok istekli o da özel de çalışıyor şu an gitmek istiyor. Eşiniz orada mühendislik yapabiliyor mu meslek olarak nasıl ilerliyor işler? Ben çok çekimserim bilmediğim görmediğim çok uzak bir yer. Eşim istiyor diye gidelim dedim ama :(
(2,864 puan) tarafından
1 sene oldu biz geleli. Hayır daha dilide çok az, burada eğitimde görmedi
(2,402 puan) tarafından
Şu an ne iş yapıyor nasıl gidiyor orada hayatınız bu şekilde seni sıktıysam kusura bakma şu an  Amerika olan soru sorabileceğim tek kişi sen çıktın karşıma.
(2,864 puan) tarafından
Valla paket taşımı ya da yolcu taşımı yapıyor. Yani Amerika hayatı zor. Biz bile diyoruz keşke düzenimiz bozmasaydik diye ama kafanı karıştırmak istemem yine de. Ve aslaaaaa kimseye güvenmeyin herkes kendi çıkarı peşinde. 1 2 güvenilir dostumuz var şükür. Gerisi boş
(2,402 puan) tarafından
Anladım çok çok teşekkür ederim bu arada
0 oy
(10,470 puan) tarafından
Kiz git hayatta gelemem ta oraya perisan olurum buraya gelince swn bana gelcen soz kabul ettim :D 
(2,864 puan) tarafından
Hahaha inşallah canım ah bir gidebilsem oralara keskeeeee
0 oy
(14,221 puan) tarafından

Bahçeli müstakil evler var mı Tlc de izliyorum hayran kalıyorum :)

(2,864 puan) tarafından
Ay arkadaşımın öyle. Aynı zamanda aile dostumuz. Onlar müstakilde. Biz bu eyalete yeni geldik müstakillerde vardı ama şimdilik apartman dairesi dedik bebek olduğu için evin dış düzeniyle de ugrasmamak için. Çok güzel bahçesi vs. İlk defa bahçeye çöp koydu aksamdan ve Rakun girmişti bahçesine çöpü parcalamisti biz etrafa bakinirken tekrar tekrar geldi bizi görünce bakıp kacti şaşırdım ama komikti de. Müstakil evler dolu yani, ileride yani 1 ya da 2 sene sonra inşallah yanyana Müstakil ev düşünüyoruz sözleşme bitince
0 oy
(18,548 puan) tarafından

Yeni evin hayırlı olsunn canımmm 

Bizde saat şuan 9.46 orda kaç ')
(2,864 puan) tarafından
Su an 05.50, eski eyaletim ve Türkiye arası 9 saatti. Orası da 03.50 :D şimdi 7 saate düştük
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Afyet olsun nerde yaşıyorsunuz evler ne güzel orda
(2,864 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Ohioya taşındık. Daha yeni tuttuk bunu, müstakiller de vardı inşallah seneye ya da 2 seneye kadar da müstakil düşünüyoruz arkadaşımla yan yana evlerde ❤️❤️❤️
(1,063 puan) tarafından
Oralrda yaşantı zor olmuyor mu orlarda sanrim yüksek binalar yok hep bu tarz oralara alışmak zor olur tekmi ailenizlemi yaşıyirsunuz insallh istediğiniz gibi ev bulrsunz
(2,864 puan) tarafından
Yok canım bunu isteyerek seçtik. Apartmanlar genel olarak 3 katlı. Tam içine sinen buydu çevresi de güzel. Spor salonu havuzu vs var arkasında. Eşim ben birde 4 ay önce dogan oğlum:) ellerinden öper teyzesi
(1,063 puan) tarafından
He guzlemis canm ailenle sağlıkla oturun inşallh ☺️ güzel günlerde
(2,864 puan) tarafından
İnşallah canım benim ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 436 göst.
0 oy
12 cevap 551 göst.
17 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 770 göst.
22 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,607 soru

12,092,380 cevap

36,385 kullanıcı

...