+2 oy
942 göst.
Diğer kategorisinde (2,815 puan) tarafından
Önce ben başlıyorum ☺

Ben bu günlerimizi kabusa çevirenleri omuzlar üzerinde bir parça izle asya aracılığıyla bu hahah bu  çıktı bende 

93 Cevaplar

+1 oy
(6 puan) tarafından
Ben  Benim gibi seveni severim seni seviyorum ama bu gun merhaba için çok önemli değil de nedir ya  nasılsın )))
-Reklam-
+1 oy
(3,854 puan) tarafından
Ben bu akşam ki doğdun büyük istanbul ve bir gün sonra da bu akşam ki doğdun büyük istanbul ve bir gün sonra da bu kadar güzel şeyler oluyor da bir şey yok ama ben bu kadar güzel şeyler oluyor da bir şey yok. 
+1 oy
(494 puan) tarafından
Ben de adet oldum 1 hafta sürdü galiba adetti sonrada diş çıkarma derken uyku düzeni altüst oldu.   Hahahaha klavye bebemide unutmadı ☺️
+1 oy
(2,719 puan) tarafından
Ben hoşuma gidiyor ama ben tok uyuyunca de iyiyim ben sana ona kurban olurum ıvız de iyiyim ben sana mecburum bilemezsin sen nasılsın canım çok mutlu oldum 
+1 oy
(10,453 puan) tarafından
Ben sana mecburum sen napiyosun bitanem nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın bu ne len benim klavye ilani ask ediyomus da playback yaparken takilmis gibi 
+1 oy
(1,623 puan) tarafından
Ben hiç gitmedim ama bu ara çok güzel bir şey var listede yer alan komple dolu bir yıl içinde yüzde yüz yerli film izle full izle full izle full HD izle evim şahane başvuru için gerekli olan tüm işi bitiriyorum içi yapıp basına kapalı olarak devam ediyor ama bu ara çok güzel bir şey var 6
(2,815 puan) tarafından
☺☺☺evim sahaneye mi başvurdun kız
(1,623 puan) tarafından
Yok kız ne alaka anlamadım evim sahane biteli seneler oldu halbu ki :D
(2,815 puan) tarafından
☺☺şaka yapıyom kız saçma sapan yazıyo işte bendede öyle çıktı
+1 oy
(212 puan) tarafından
Ben kalksam ve dirilsem çok güzel bir kız vardı ya o yüzden dedim ben sana dedim ama emin değilim ki zaten koltuğu yıkıyor ortalığı ayağa kalktı mı diye düşünüyorum her zaman yanındayım ben senin için diyorum sana da kolay gelsin canım benim çok teşekkür ederim 
(2,815 puan) tarafından
☺☺☺sonunu iyi bağlamış
(212 puan) tarafından
Evet en azından Bi cümle mantıklı :))
+1 oy
(3,307 puan) tarafından

Ben sana ne diyorum ben ne yapıyorum sana ya:D bu ne asabiyet acaba benim klavyedeki, baya klavye delikanlısı :D

(2,815 puan) tarafından
☺☺baya hemde
+1 oy
(329 puan) tarafından
Ben yarın kent merkezinde bulunan videolar var mı kullaniyordun bu nasıl bir şey yoktumu ne demek olduğunu söyledi.
(2,815 puan) tarafından
☺☺☺☺☺
+1 oy
tarafından

Ben zayıf bir ihtimal vermiyorum ama bu şekilde bir araya gelen mailleri ve cep telefonu kılıfı çıkarmadan bütün tuşları kullanılabilir 

Çok mantıksız birşey çıktı :D

(2,815 puan) tarafından
☺☺mantık beklemiyoruz zaten haha
+1 oy
(398 puan) tarafından
Ben bu hafta içi güzel olsun diye bişey var ama sık değil de nedir bu hafta içi güzel bir günun ne kadar çok güzel bir kalbin iyi bakalım neler yapicaksin ne kadar çok şey var 
(2,815 puan) tarafından
☺☺☺hahaha
+1 oy
(707 puan) tarafından
Ben yola çıktım ama yol sana girmiş gibi hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum :)
(2,815 puan) tarafından
☺☺☺çok güldüm buna kız yol sana girmiş gibi hahahha
(707 puan) tarafından
Sapık klavye ☺️☺️
(2,815 puan) tarafından
☺☺he vala baya sapıkmış dikkatli ol hahha
+1 oy
(2,269 puan) tarafından
Ben markete gidersem gideyim mi yoksa akışına mi bırakıp ne kadar çok şey var mı acaba dedim tamamen mi gitti gözler önüne seriyor 
(2,815 puan) tarafından
☺☺☺hahaa
+1 oy
(7,435 puan) tarafından
Ben olsam kesinlikle konuşurdum 
(2,815 puan) tarafından
☺☺konuş bakalım haha
+1 oy
tarafından
Ben sana ne diyorum ben ne yapıyorum sana ya ne yapıyorum sana ben sana ya ben ne yapıyorum ya 

İyice saçmaladı sjsj
(2,815 puan) tarafından
☺☺hahah
+1 oy
(838 puan) tarafından
"Ben" Bısey yazmıyor
(2,815 puan) tarafından
☺☺kapatmıssındır
(838 puan) tarafından
Demmkı
+1 oy
(537 puan) tarafından
Ben sadece bugün için hemen susariz 
(2,815 puan) tarafından
☺☺kısa ve net
+1 oy
(557 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum zaten bu kadar olmazdi iste bu da iyi gibi olur heralde demi 
(2,815 puan) tarafından
☺☺haha
(557 puan) tarafından
:)))))
+1 oy
(768 puan) tarafından

Ben dev paketlere yıllık bir geçmişe kalkıp okula giderken araba nasılsın nasılsın nasılsın :D

(2,815 puan) tarafından
☺☺☺ayy çok komik
(768 puan) tarafından
Başta aaa anlamlı bişeyler çıkıyor derken sonunda saçmaladı :))
(2,815 puan) tarafından
☺☺aynen öyle olmuş
+1 oy
(154 puan) tarafından
Ben iyi geldi bana zaten ama dayanılmaz hafifliği ile ilgili tanımlamalar çok güzel olmuşsun Esmacım çok güzel olmuşsun çok güzel bir ömür 
(2,815 puan) tarafından
En son esmaya mı yazdın kız ☺☺
(154 puan) tarafından
Evet ya arkadaşım nişanlanmış elbisesini beğenmiştim:)))
(2,815 puan) tarafından
☺☺iyiymiş

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 572 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde DIDO (2,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 614 göst.
19 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 594 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,699 puan) tarafından soruldu