0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Arkadaşlar gastrit belirtileri neler ya sırt ağrım geçmiyor midemde guruldama gaz var bulantı iştahsızlık var kilo verdim herşey dokunacak diye yiyemiyorum bütün hayat kalitem düştü mide koruyucunun faydası yok endoskopi yaptırcam ama daha 2 hafta var napıcam bilmiyorum bu illet şey nasıl geçer Allah aşkına ya kötü hastalıktan korkuyorum artık Allah korusun geçirenler nasıl geçirdiniz naptınız nolur banada söyleyin :(

11 Cevaplar

0 oy
(1,564 puan) tarafından
Gaviscon şurup veya rennie çigneme tableti kullanabilirsin
(316 puan) tarafından
Anlık rahatlama sadece onlar malesef :
(1,564 puan) tarafından
Başka çaren yok kızartma baharat asitli içecek kahve hepsinden uzak durcaksın 3 defa endoskopi olmuş biri olarak söylüyorum yemek borumda genişleme var yiteceklerin asidi midemden yukarı çıkıyor reflüm  artı gastirit var gastirit strestende oluyor yedigine içtigine hep dikkat etmek zorundasın ben gaviscon şişesiyle geziyordum
(316 puan) tarafından
Hiçbirini tüketmiyorum tek çay içiyorum bir bardak o da kahvaltıda sadece
-Reklam-
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Ben yıllardır çekerim helede sabah kahvaltısı bi işkence olur bi kaç gün önce ölecektim sırtımın ağrısından ama benimki stres kaynaklı malesef 
(316 puan) tarafından
Banada sinirsel gastrit dedi ama endoskopi yapıldı mı size panik atak ta var bende
(1,377 puan) tarafından
Canım bu sene değilde daha önce hem endoskopi hemde kolonoskopi yapuldı bir şey çıkmadı şükür anksiyete panik atak hepsi var canım bi kaç gündür kolumun ağrısından perişanım bende
(316 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun ya benide sırt ağrısı bitiriyor
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Canım çok sıkıştırdığı zaman kalbinde ağrı çarpıtı bile yapıyor bende yazmayı unuttum 
(316 puan) tarafından
Yaa demek bu yüzdenmiş ben bunu kalp sanıp kardiyolojiye gittim bişey çıkmamıştı
(638 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet kalpte ağrı ve çarpıntı yapıyor gastrit çok kötü ya bu arada Erva senin yorumlarına çok denk geliyorum :)
(1,377 puan) tarafından
İnşallah kötü birşey yazmıyorum elimden geldiğince yanlış yönlendirmek istemem
(638 puan) tarafından
Hayır hayır o anlamda demedim kötü yazıyorsunuz demedim. Burayı seviyorum ben aklıma takılan şeyler olursa yazıyorum. İyi yapıyorsunuz insan bazen bildiklerini unutabiliyor o an aklına gelmeyebiliyor düşünceleri, bildiklerini paylaşmak güzel bir şey
(1,377 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler bazen insan kendini kötü hissediyor canı çok yanıyor ve ister istemez kafamızda çok büyütüyoruz ama burada paylaşınca insan aaa tek değilmişim geçici bi süreçtir diyip rahatlayabiliyor bir birimize yardımcı olabiliyor sak daha ne isterim
(638 puan) tarafından
Kesinlikle öyle yazacak kimse bulamıyorsun bana iyi geliyor. Bilmediğim çok şey öğrendim. Bu arada nerede oturuyorsunuz ben izmirdeym
(1,377 puan) tarafından
İzmir güzel şehir bi kaç defa geldim adana'da yım cnm
(638 puan) tarafından
Öylemi ne güzel bende hep Adanayi merak etmisimdir  Teyzem orda oturuyor havaalanına yakınmış ama tam olarak bilmiyorum.
(1,377 puan) tarafından
Canım o taraf biraz şehir merkezi dışında gerçi izmirle kıyaslanamaz bile
(638 puan) tarafından
Bende izmir in ilcesindeyim küçük yer İzmir e gittin mi diye sor hiç gitmedim
(1,377 puan) tarafından
Ya ben buca ve karşıyakaya gitmiştim güzeldi canım
0 oy
(10,951 puan) tarafından
yediklerine dikkat edeceksin, fazla yemeyeceksin
(316 puan) tarafından
Yemiyorum ayakta kalmak için dikkat ederek yiyorum sadece
0 oy
(7,115 puan) tarafından
Benimde miğde arık var hangi koruyucuyu kullaniyosun
(316 puan) tarafından
Panocer diye bi hap
0 oy
(4,418 puan) tarafından
Benim de mide şikayetim var endoskopi oldum ilaç kullandım iyiyim bazen ateş gibi tabi midem yanıyor yemekle beraber su içme gece 7 asla birşey yemiyorum günde iki öğün yemek  tek yerim yememe dikkat et salçalı kızarma ekşi seyler tüketme  aç karna kudrer narı tüket 
(4,418 puan) tarafından
2 kavanoz bitirdim cnm bide ben sinir otu yiyorum mideye bire bir.
(316 puan) tarafından
Sinir otu nasıl kullanılıyor peki yan etkisi var mı
(4,418 puan) tarafından
Alerjin varsa yeme sabah aç karna 3 tane dal yiyorum netten bak araştır kayinpederim midesi felaketti bu otu yiye yiye adam midesi top gibi yaptı bende yiyorum çok şükür ara sıra yanma dışında birşey yok
(316 puan) tarafından
Alerji nasıl belli oluyor ki
(4,418 puan) tarafından
Vücut kaşıntısı oluyor cnm
0 oy
(268 puan) tarafından
Niyeyse bana safra taşı semptomu gibi geldi
(316 puan) tarafından
Bakıldı canım yok
0 oy
(710 puan) tarafından
Yağlı,acılı,salçalı yiyeceklerden;asitli içeçeklerden uzak dur.Şuan çok kötüysen su harici içme.Yemek olarakta pilav, patates haşlaması kuru ekmek yoğurt çorbası yiyebilirsin miden düzelene kadar.
(316 puan) tarafından
Evet bu şekil besleniyorum iki gündür :(
0 oy
(12,686 puan) tarafından
Bacım İngiliz karbonatı bire bir. Hiç denedin mi. Eczane de satılıyor 
(316 puan) tarafından
Hayır hiç denemedim iyileştiriyor mu tamamen
(12,686 puan) tarafından
Düzenli kullanınca büyük oranda geçiriyor
0 oy
(116 puan) tarafından
Iki gun once sehir hastanesine gittim ilac yazdi cok kotuydum
(316 puan) tarafından
Ne dediler peki nasıl oldun
(116 puan) tarafından
Gastrit dedi ilaclar yazdi canim benimde sirtima vuruyor gece mide bulantiaina kalkiyorum bulanti ve agridan duramiyorum karni.a bastirdiginda doktor acimisti sis gergin hissediyorum
(116 puan) tarafından
Az az ye sık ye aksam 5 yada 6 dan sonra yeme dedi
0 oy
(638 puan) tarafından
Helicobacter i olmasın midenizde endoskopi kesin yaptırın birde stresten dolayı da olabilir çünkü ben ne zaman stres yapsam midemde gaz şişkinlik geğirme hepsini yasiyorum
(316 puan) tarafından
Yaptırıcam canım zaten panik atak hastasıyım o mu tetikliyor bilmiyorum ne kadar sürüyor sizin rahatsızlığınız
(638 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim de tetiklendimi mesela 3-4 gün kendime gelemiyorum bende de panik atak var malesef hep ondan oluyor zaten bu sürede kefir alıyorum mideme iyi geliyor birde lansor çok iyi geliyor mide koruyucu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
10 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu