0 oy
44 göst.
Diğer kategorisinde (597 puan) tarafından
Bebeğim 36 günlük. Bu zamana kadar maşallahı vardı ama şu iki gündür azaldı gibi geliyor. Mesela normalde gece 2-3 saat emzirmesem kalktığımda göğsüm taş gibi olurdu hatta çocuk boşaltsın diye yarım saatten fazla Bi göğsümü emzirirdim bir saat uyur uyanır diğerini aynı şekilde verirdim. Sabah saatlerine doğru anca normale dönerdi. Ama bu gece ilk kez 4 buçuk saat falan uyudu. Uyandım göğsüm hafif şiş öyle normal derecede yani ne bileyim. Gün içinde zaten hep yumuşak. Islatmak için sıktığımda bazen zar zor geliyor. Oğluma verdiğim zaman geldiğini biliyorum ama o da az gibi hissediyorum Göğsüm hep yumuşak. Çok su içiyorum günde 4lt yi buluyor hatta bazen geçiyor bile. Rezene çayı içiyorum. Fındık süt yaparmış fındık çok yerim. Ne bileyim bakıyorum netten süt yapan ne denk gelirse yiyorum ama bana iki gündür sütüm azaldı gibi geliyor. Sütüm mü azaldı yoksa terbiye oldu derler ya öyle mi oldu onu da anlamıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından
İmom latte ve solgarin B12 vitaminini al emsiren annelerin kullandığı. Sütün artar benimde durum gitmişti ikisini tavsiye üzerine kullandım baya artti
(597 puan) tarafından
Doktor mu yazıyor benim mi almam lazım
(84 puan) tarafından
Sen alcakzin vitamin hapı bu eczaneden alabilirsin. Sütün için dersin
-Reklam-
0 oy
(846 puan) tarafından
Benimde baslarda öyleydi tas gibi olurdu aslinda bu iyi oldugunu cok oldugunu yettigini gosteren bisey değil onemli olan yumusakken terbiye olmus bebege yeten sutu ureten gogsu cocugun alisip almasi  yani boyle evham yaptikca sutte geri gidiyor ben onu farkettim artik sutum var mi yokmu demeden direk emziriyorum stres yapmiyorum

Sutume bakmadan yada gogsume bakmadan emziriyorum

Kaka cis sayisina bakiyorum normal duzeydeyse umursamamaya çalışıyorum 

Su icmek coook onemli ama sadece su ile devami gelmiyor bunuda anladim

Ben kaysi incir dut kurusu ve susamdan hosaf yapip iciyorum

Surekli dereotu ve marul tuketiyorum

Senin bebek kucuk alerji ve gaz duruma gore kimyonlu süt ic

Ben pekmezi sulandirip iciyorum

Hergun yumurta ye haftada mutlaka tavuk et balik 1 2 kez tuket 

Dut kurusu cayi isirgan otu cayi cok iyi geliyor 

Bide ben aksam yemeklerinde kisir bulgur pilavi havuclu dereotlu firin mucver gbi sut yapici seyler tercih ediyorum

Bebegin buyuyup gaz sorunu azaldikca sogan corbasi falanda dene ama bebegine gore ilerle 
0 oy
(758 puan) tarafından
Bana terbiye olmuş gibi geldi. Bebeğin doymasa anlarsın. Benim kızım sarılık olmuştu mesela, emerken yorulup uyuyordu. O dönem üstünü değiştirirken kıyametler kopardı. Huzursuz olur bebek sürekli ağlar çiş yapmaz. Bunlar var mı, doktorun beslenemiyor dedi mi, kilo alımı nasıl? Destekleyecek şeyler kullanın tabi ki, ama şahsi fikrim, en önemlisi inanmak. Kafana takarsan sütün azalır. Sen elinden geleni yap bebeğini bol bol emzir sütün yeter. Bu arada senin sıkmanla bebeğin emmesi aynı şey değil. Memedeyken yutkunuyor mu ona bak.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 83 göst.
0 oy
9 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
15 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,537 soru