0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum yolda yürürken karşıdan karşıya geçerken asla elimi tutmaz tutsak kucağımıza alsak kendini yerden yere atıyor bağıra bağıra biz bu alışkanlığı nasıl kazandırabiliriz ona ?  22 aylık bu arada :D 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,462 puan) tarafından
Valla geçen YouTube da gördüm kadın çocuk tasmasi almış 
(4,894 puan) tarafından
Ben de onu yazacaktım. Dışarıdan çok farklı görünüyor ama cocugumun güvenliği için mecbursam onu da yaparım valla. Allah korusun bi kaza riskindense onu kullanırım daha iyi.
(1,462 puan) tarafından
Bence de valla mantıklı içimiz rahat eder hiç değilse
tarafından
Onu taksam varya beni de kendiyle birlikte yerlerde sürükler yemin ederim :D
(1,462 puan) tarafından
Yok kız öyle elinde tutmuyosun sen beline bagliyosun kemer gibi onunda kollarından geciriyosun kötü bir görüntü de yok
tarafından
İsterse kötü görünsün canımız yanacagına millet baksın umrumda olmaz da benim oğlan takmaz ileriki seviyelerde düşüneyim
-Reklam-
+1 oy
(2,558 puan) tarafından
Elinin içine şeker koy görmesinler saklayalim tut de tutar 

Ben büyük kızıma öyle yapardım görmesinler anne diye tutardı elimi 

Elimizin arasında kalırdı şeker 
(50,769 puan) tarafından
anne akli yeminle ☺️
(2,558 puan) tarafından
Başka türlü olmuyordu şimdi alıştı kendisi tutuyor direk :))
tarafından
Mantıklıymış ya bir deneyeceğim ama benim oğlum kesin gerçek şeker ister bir de yer :/
(2,558 puan) tarafından
Arada koy canım görsün
0 oy
(5,668 puan) tarafından

22 aylik bebek saldim cayiraaa mevlam kayiraaaaa:))) 35 aydan once 40 aydan once kaninatta hicbir ccga laf dinletemezsin

tarafından
Ne yapıcam ben o zaman neyse ki Bayburt ta insanlar saygılı trafikte aynı yabancı ülkede gibi kurallara uyarlar çok enteresan :D ama Konya da falan insanlar affedersin öküz gibi araba kullananlar feciler ehliyeti nereden aldıkları belli değil çok korkuyorum yazın falan gittiğimde :/.
(5,668 puan) tarafından
elinden zorla tutacan yada kucaga alcan katsidan karsiya gecerken:)
(50,769 puan) tarafından
niye gi benim kizcem hep tuttu hala daha tutuyor ☺️
0 oy
(573 puan) tarafından
Ondan daha kararlı davranıyorum o bıraktıkca ben tutuyorum tehlikeli olduğunu anlatıyorum
tarafından
Çok inatcı nuray ya yerlere öyle bir atıyor ki kendini gören der ki annesi dövüyor da çocuk kurtulmaya çalışıyor n apacağım bilmiyorum
(573 puan) tarafından
Aynı aynı inanki ben tehdit ediyorum madem öyle diyip alıyorum kucağıma hadi eve bir kaç kere yaptım böyle hâlâ yelteniyor kaçmaya
0 oy
(50,769 puan) tarafından
çak iki tane bak nasil tutuyo ☺️ tutmaz artık o idil ☺️
tarafından
Sen çaktın mı yoksa ablaaaa :D ben yapamam :/.  Napacagım ben ya :(
(50,769 puan) tarafından
yok la vururmuyum hic sende
tarafından
Takılıyom kız ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 82 göst.

403,539 soru

12,089,965 cevap

36,382 kullanıcı

...