0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Koleston küllü kumral aldım saçım bakırdı ya boya mı tutmadı ne oldu 50 dk bekledim ayıp yemin ederim ben yine bakır oldum ya çıldırıcam 

23 Cevaplar

+1 oy
(18,548 puan) tarafından
Yapmışsınnn '>))
tarafından
Evet yaptım da istediğim tonu yakalayamadım :D biraz böyle takılır kahverengi yaparım artık o tonlar :D
(18,548 puan) tarafından
Ama fonlesen güzel diracak gibi
(18,548 puan) tarafından
Ama sana daha çok siyah ve ombre uçlara ama yakışır
Bu renk yaşından büyük gösteriyor gibi
tarafından
Siyahla muhteşem oluyorum da dönmesi sıkıntı :/. Şimdi kahve tonlarına heves ettim onu yapayım sonra net siyah büyük ihtimal
(18,548 puan) tarafından
Bende siyahtan döndüm sarıya 4 işlem bile uçları açamadı
-Reklam-
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Ee çok güzel olmuş bence canısı 
(1,542 puan) tarafından
Motive olduysan ne mutlu bana ama sırf sen iyi ol diye demiyorum gerçekten aynı benim saç rengim ve çok yakışmış sana ❤️:D
tarafından
Eşimde diyor güzel oldu ben hayır diyorum ne istiyorsun aşkım diye isyan ediyor başımda kendimi oğlum gibi yaş sendromunda  hissettim karşısında haha :D sağol canım ikinciye daha iyi olur inşallah bir arkadaşım yazmış buraya otururmuş renk
(1,542 puan) tarafından
Zavallı eşin inandıramiyor kendini sana ama yalan yok bende eşime çok yaptım aramızda ;)) bide senin için nasıl rahat edecekse nasıl mutlu olacaksan öyle yap kardeşim ❤️
tarafından
Çok sağol canım benim ❤️
(1,542 puan) tarafından
❤️❤️, ❤️❤️
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Kötü olmamış ki bir iki boyamaya oturacaktır rengi bu daha ilk boyama
tarafından
Öyle mi diyorsun ben de dedim ki haftaya eşim maaş alacak şöyle kahve tonları boyayım falan :/
(1,752 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet evet öyle diyorum ☺️ bir kaç boyamayada baktın tutmadı o zaman çikolata kahve buzlu kestaneye falan boyarsın bu arada buzlu kestaneyi tavsiye ederim Garnier ☺️
tarafından
Kesinlikle aklımda bu sene böyle infuliencerlarda kahve tonu kullanıyor dedim moda galiba :D
(1,752 puan) tarafından
Evet şuan çok moda altın kahve de güzel onada bakabilirsin ama benim favorim ve bir sonraki ay boyayacağım buzlu kestane ☺️
tarafından
Buzlu kestaneye şimdi baktım da o da sanki biraz kızıl tonlarında koyu böyle
(1,752 puan) tarafından
Mocha kahve
Büyüleyici kahve
Bunlara da bakabilirsin ama ben boyayan kimde görsem buzlu kestane kızıl gibi değil canım çok güzel bir renk tutuyor
Ama şuan zaten gayet güzel bir renk olmuş saçın bir düzleştirsen emin ol rengi falan daha iyi ortaya çıkar..Ama bir iki boyamaya oturacak emin ol şuan altı bakır yine iyi tutmuş çok fazla turuncu yansıma olmamış ☺️
tarafından
Herhalde bir dahakine ben de kahve yaparım ya :) genç gösteriyor hani dinç gösteriyor yüzü falan seviyorum :) biraz böyle takılayım bakalım çok teşekkür ediyorum sana çok sağol bu arada mutlu oldum ❤️
(1,752 puan) tarafından
Sende sağol canım güle güle kullan ♥️☺️
0 oy
(914 puan) tarafından
Güzel olmuş bence ya bende böyle istiyorum ama cesaret edemiyorum yakarım saçımı ben
tarafından
Eşimde isyan ediyor benimle ne istiyorsun diye :D 2 yaş sendromunu şu an ben yaşıyorum gibi hissettim :/ :D yok kız yanmaz neden yansın ki açacak mısın ?
(914 puan) tarafından
Aynen saçım siyah
tarafından
Ov hiç bulaşma hiç
(914 puan) tarafından
Bencede riskli çünkü aynı tonu tutturamiyorsn ya kaç defa denedim farklı renkler çıkıyor:))
tarafından
Benim saçımı kuaför yakmıştı ya iki sene bekledim siyah atsın saçım diye defalarca kestirdim de anca tuttu
0 oy
(4,696 puan) tarafından
Kumral mı bakırr mı bilmem ama renk güzel bence 
tarafından
Yaa gerçekten mi ben pek istediğim tonu alamadım ama bakalım
0 oy
tarafından
Aa rengi güzel olmuş neden beğenmedin ki canım ?
tarafından
İstediğim tonu alamadım ya moralim bozuldu böyşe sapsarı beklemiyorum tabii de daha bir kahve tonu olabilirdi sanki
tarafından
Bir kat daha vursan saçın yıpranır mı acaba
tarafından
Şey diyorum biraz böyle takılayım sonra böyle kahve tonlarına boyayayım bu güz kış modaymış birde çok  dinç gösteriyor insanı kahve tonları seviyorum :) bir daha risk almayayım :D
tarafından
Ben zaten bu şekilde beğendim sen beğenmediğin için öneride bulundum :D
tarafından
Yaa teşekkür ederim ❤️ :D gece o mod la anlayamadım sanırsam :D
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş kiz vallahi
tarafından
Çok sağol bebeğim ya işte biraz bunla idare edeceğim :D ❤️ çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(628 puan) tarafından
Gerçekten çok güzel durmuş :) 
tarafından
Yaa teşekkür ederim ❤️ biraz istediğim gibi olmadı ama yapcek bir şey yok :))
0 oy
(3,464 puan) tarafından

İdil yanlış anlama ama benim 101 den aldım 50 liralık boya inan benim saçımı daha güzel renk verdi bende boyadım akşam 

tarafından
Hiç yanlış anlamadım ama bende 50 tl ye boya almam sanırsam sen de beni yanlış anlama ama güvenemem
(3,464 puan) tarafından
Yıllardır 101 den alıyorum hiç pişman olmadım inşallah da olmam
tarafından
İnşallah canım işte iyidir tabi benim ki takıntı işte kötülüğüne değil elbet
0 oy
(846 puan) tarafından
Anladigim kadari ile beyaz tenlisin renk cok hos ve yakismis daha ne kiz
tarafından
İstediğim ton olmayınca bir hayal kırıklığı yaşadım gece :D beyaz tenliyim evet :) teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Kız renk tonu gayet güzel olmuş yakışmış ama sevmediysen kuaföre duzelttirebilirsin 
tarafından
Kuaföre verecek param yok şu an maalesef :) biraz böyle takılır artık kahve tonlarına boyayacağım ben aslında bunu da bir tık daha kahve bekliyordum açıkçası
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Renk tonu çok güzel canım. Bakırdan sarıya ve koyu renklere kolay dönülmüyor diye biliyorum. Boya tutsa da bir kaç yıkama da renk akıyormuş, alttan yine bakır çıkıyormuş
tarafından
Evet canım ya kızıl bakır tonları çok sakıncalı gerçekten bakalım bundan sonra kahve tonları deneyeceğim teşekkür ederim bu arada ❤️
0 oy
(3,815 puan) tarafından
Bakır kızıl tonları ,kumlar ve sarı tonlarını tutmaz.Boyayi akitmalari lazım o tonlarını icinnsacin çok yıpranır.

Daha fazla o tonlarda boyama (fındık kabuğu gibi bir renk olur mutsuz olursun.)

Ya boyanın akmasını bekleyeceksin yada işlem yaptiracaksin.

Yok sacim yanmasın ama değişiklik olsun istiyorum dersen alt tonu kızıla dönük olan kestane tonlarını boyayacaksin ki kızıl kahve tonları olsun.
tarafından
Bende düşündüm kahve tonlarına döneceğim bakalım biraz böyle takılayım :)
0 oy
(9,345 puan) tarafından
Keşke benimkni görsen dün bende boyadım kızıl tonları oldu:(Gene boyamam lzm
tarafından
Yaa senin alt tonu neydi ki ?
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Güzel olmuş aslında rengi sen neden beğenmedin
tarafından
Ayy ne bileyim ki galiba istediğimi alamayınca beğenmedim :)) teşekkür ederim ama ❤️
0 oy
(10,453 puan) tarafından
Yavrum ilk cunku haftaya bi daha boya 15 gun sonra bi daha boya cuk olcak 
tarafından
Babam sarı saçtan nefret ediyor :D küser bana :D
(10,453 puan) tarafından
Tobeee o niye kiz
tarafından
Valla öyle sarı saça alerjisi var adamın :D
(10,453 puan) tarafından
Esmer seviyo demekki
tarafından
Olabilir ::D
0 oy
(3,773 puan) tarafından
Kız en azından kötü olmamış istedigin renk olmasa da :) 
tarafından
Gerçekten mi inanarak mı söyledin :D öyleyse teşekkür ederim ❤️
(3,773 puan) tarafından
Sekerim valla yandan güzel duruyor birde önden at yüzüne yakışmış mı bakam ☺️
tarafından
Özelden atayım sana
(3,773 puan) tarafından
Atiliyorsa at şekerim
tarafından
Gönderdim :)
0 oy
(3,850 puan) tarafından

Altta cok turuncu tonda bi renk varsa acip yapmak lazim istedigin renk icin. Ama acinca da rezil oluyo sac. Ben o topa girdim belimde sacim suan kut :) O yuzden en iyisi kendi sacin :D bu arada renk guzel ama istedigin ton olmamis muhtemelen.

tarafından
Açmayı düşündüm aslında da sonra uğraşmak istemedim daha koyu bekliyordum yine kızıl alt tonu gibi oldu :D bir daha kahve tonları yapacağım bakalım nasıl olacak
0 oy
(2,036 puan) tarafından
Of şu turuncudam gina geldi bana da ya ne illet bir renk dönüp dolaşıp turunculasiyir
tarafından
Bence de İllet bir renkmiş ya :D
0 oy
(6,102 puan) tarafından
Güzel olmuş kız güle güle kullan ☺
tarafından
Yaa teşekkür ederim hülyoşum ❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 391 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
15 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (7,596 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 621 göst.
26 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,571 soru

12,090,743 cevap

36,383 kullanıcı

...