0 oy
266 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kaynanamla aramız ıyı olsun dıyorum ne derse tamam derım yaparım ama artık ılerı gıdıyor

Benı geçen gün aradı yemegınde soğan var mı dedı var dedım o zaman gelmeyım dedi

Bu akşamda köye gıttık onu almaya bana dedıkı patates hasla hasladım salça ve yağ döktüm dibine yaparken sadece

Bu kezde tutturdu nıye soğan koymadın dıye

Bıde her zaman arabada esımın yanına kaynanam oturur bu fırsatı esım verdı elıne bana hep arkaya geç dedı benımde artık öne esımın yanına bınesım gelmıyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok yüz verdiğin için böyle yapıyor . Her zaman herkese karşı mesafe iyidir. 
tarafından
Artık mesafe koycam kendı annem bu kadar karsmaz bana
tarafından
Sorun burada başlıyor zaten. Siz artık bir bireysiniz. Ne sizin nede eşinizin ailesi size karışma gibi bir hadleri yok. Kaynanam dünya tatlısı saf bir kadındır ama bana hep der ki çok soğuksun. Hayır değilim aslında , net çizgimi koyduğum için çok çekinirler benden
tarafından
Kaynanam benım herseyıme karısmaya basladı
tarafından
Çünkü sizden ve eşinizden yüz bulduğu için kendine karışma haddi görmeye başladı . Bir an önce mesafeni koy canım
tarafından
Ozellıkle benn saygısz olmayım dıye dıye tepeme cıkardım
tarafından
Saygısız olmana gerek yok ki, mesafeli olsan zaten anlayacağını düşünüyorum
tarafından
Evet ne derse tamam dememelıyım
tarafından
Kesinlikle
(4,817 puan) tarafından
Aynen öyle sınırlarıni belirlemen öyle davranman seni saygısız yapmaz. Aksine kendine saygın olduğunu bildirir ve herkes ona göre davranır. Sorunda cıkmaz. Gerektiğinde hayır ben böyle seviyorum demesini bileceksin cnm. İsteyen yer istemeyen kendısı yapar. Ben kayınvalıdemle böyleyim herseye tmm desem her hakkı vermiş olurdum. Tam tersi kaynanam nasıl olması gerektiğini bana sorar. Bu isterse yemek olsun bı konu olsun. 10 yıldırda yanımda kalıyor. Bi gün sorun yaşamadık beni cok sever ki aksi bı kadındır aslında. Ama ben sınırlarımı cizdigimden ben onu idare ederim o da beni
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
Bnde ilk başta hep öyleydim ona karşı o kadar iliman yaklaştim ama cocuğum oldu baktım gelip sürekli yapmadığıö şeylerle bni sucluyor ha bire bnde artık yüz vermemeye başladım misalen cocuğu doyurduğum halde ac demesi cocuk hastalandığında üşütüğün icin demleri yağlı yemek vermeme rağmen vermişsın demesi buna vb. Baktım olmuyor baş edemiyorum tam dedim hadı. 
0 oy
(697 puan) tarafından
Vurdumduymaz ol karşılık da verme dellensin iyce
0 oy
(846 puan) tarafından
Bazen iyi geçinmeye çalışmayacaksın işte. Az da o senle geçinecek.

Ayrıca eşinin bu ön koltuk muhabbetine dahil olması hoş değil 

Bizim arabamız var eşim ne annesine ne bana öne geç demedi hiç aldırmadı bnde annesi ile binde bir görüştüğüm için geç öne otur dedim oda yok ben yerimi bilirm sen karısısın geç öne dedi o gün bu gündür hep arkada oturur lafı geçmez 

Benimde aram çok yoktur ama arada bir arar konuşurum mecburiyetten.
0 oy
(7,442 puan) tarafından

Benimkide böyleydi öyle yapsam niye öyle yaptın yapmasam niye yapmadın ne derse Tam tersini yaptım  bizde böyle ben bildiğimi yaparım sen beğen beğenme dedim sende öyle yap yemezse de sen bilirsin de bak sonra hiç bişey diyemiyorlar dinlemiycegini biliyor 

0 oy
(1,462 puan) tarafından
Ben böyle seviyorum anne sen sogansiz yemek yap ye de
0 oy
(16,542 puan) tarafından
Soğan yiyor musun yemiyor musun seviyor musun sevmiyor musun bir karar Verde ona göre yapalım de. Veya onun nasıl sevdiğini umursamadan yap ne dediği de umrunda olmasın ben böyle yapıyorum çok güzel oluyor de 
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Duymazdan ve görmezden gel çıldırsın. Arabaya da herkesten önce sen ön koltuğa otur. 
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Yemeklerini kendin sevdiğin gibi yap o da ister gelsin ister gelmesin ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar kullanıyorlar kendi kayınvalidemden biliyorum 

Ön koltuğa gelince bizim orda büyük varken küçük oturmaz durumu vardır annem kaynanam vs varsa ben arkaya geçerim hep alıştığım için zor gelmiyor 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 548 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 676 göst.
7 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Mehtaphsgaj (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ikra hafsa (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 475 göst.