0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Muge anlidaki Ah Fatma teyzem ah hıçkıra hıçkıra ağladım Rabbım zorunu kolay eylesin herkese hayırlı evlat hayırlı eş nasip etsin bizlerde hayırlı anne baba olmayı inşallah  halimize çok şükür 

4 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
Kızı bı tuhaf . Bulmuşsun anneni al işte yanına bak kocası da karışmıyor ne yaparsa kabul diyor mal gibi bakıyor 
(100 puan) tarafından
Kızı çok doldurmuş baba tarafı o yüzden biraz kinli annesine birde böyle olduğunu öğrenince şok oldu tepkide veremedi
(341 puan) tarafından
Evet inanmiyodu baba tarafinin annesine zarar verdigine
-Reklam-
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Ay üç bucuk yasındakı kızımın ble gözlero doldu allahım evlatlarımızı hayırlı eylesın bizleri de. Ne zor ya. Bu bu fıye konusuyo annesı hakkında. Konusmasndan nle belli ne oldugu 
(390 puan) tarafından
Çocukla niye izliyorsun resmen bu yaşta psikolojik olarak yıpranır bırak hayatin gerçeklerini ileride öğrensin şuan Bebek
(4,694 puan) tarafından
Oturup izlemiyor heralde denk geldi
0 oy
(7,404 puan) tarafından

Kızı da aşırı itici hala kendi derdinde kadın her halinden belli saf yol iz bilmiyor beni bulabilirdi diyor o kadar şey söylendi bir sürü kişi bağlandı kadının hayatını çektiği zorlukları anlatıyor bir elini op sarıl içten yok kinli gibi

(100 puan) tarafından
Aynen katılıyorum yukarıdaki yorumda söyledim bu kadın senin peşine nasıl düşsün
0 oy
(559 puan) tarafından
Sanirim alkol bağımlısı kardeşi varmıs belalı bir tıpmıs basıma Bela olur diye dusunmus olabilir..cok zor durum aralarında duygusal bağ oluşmamıs ınsallah devlet sahip cıkar Fatma teyzeye 

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 891 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (7,596 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
4 Ekim 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
17 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 233 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu

403,527 soru

12,089,592 cevap

36,380 kullanıcı

...