0 oy
391 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 8 aylık olacak annemin sayesinde doğduğundan beri ayakta sallanarak uyumaya alıştı ve artık sallamak istemiyorum özellikle de şuandan sonra çünkü kendi kendine uyandı 3.5ta ve geri uyumayı desteksiz bilmediği için o vakitten beri sallıyorum geri uykuya dalamadi besigine koyduğum an gözleri açıyor bakiniyor uyumuyor 3.defa sallıyorum artık yoruldum. Sizce nasıl biraktirmaliyim bu durumu besiginde cibinlik tahtasında tam yukarıda kamerası var izlemek için kameraya bakıyor devamlı ve onu oraya gördükçe kendisi uyumuyor odamız aşırı karanlık oluyor gece görebilmek adına küçücük bi gece lambası kullanıyorum onun ışığını görünce de uyuyamıyor ama diğer türlü de benim gece kameradan bakmam gerekiyor uyuyup uyumadığına çünkü o kadar karanlık oluyor odamız bastığım yeri görmüyorum düşünün gece mama yapmaya tuvalete giderken ışığa mecbur ihtiyacım var nasıl olacak sizce ? Gerçi başka odada uyutacak olsam yine kendisi dalamiyor uykuya

4 Cevaplar

0 oy
(5,987 puan) tarafından

Youtubede uyku eğitimi videolarini inceleyebilirsin 

Bnmkide 7.5 aylik suan . Gündüz beşikte sallayarak uyutuyorum gecede emerek pıspıslayarak uyuyor. Emzik almıyor. Ilkten emerek uyuyordu gündüzleri bıraktı o huyunu . Öyle geçinip gidiyoruz :)))))

-Reklam-
0 oy
(753 puan) tarafından
Size en güzel tavsiyem yatağının içinde serbest bırakın ben öyle yaptım kızım alışırken çok zorlandı ama o zaman takip ettiğim bir uyku danışmanı önermişti yatağında serbest bıraktım yatağı büyüktü ben yanında oturdum yanıma geldikçe sevdim öptüm uyuyabilirsin annecim dedim ilk haftalar 1 saati 40 dkyı buluyordu sonraları 15-20 dk demeden kendi uyumaya başladı ayağa kalkıyor oynuyor vs ama enerjisini atıyor bu sizi uyumayacak diye yanıltmasın birden bi bakıyorsunuz uykuya dalmış gece de kendiliğinden geri uyuyabiliyor böylece geri uyuyamazsa da yanına uzanıyorum sarılıyorum yada pış pış yapıyorum hemen dalıyor geri 
0 oy
(846 puan) tarafından
Su ayakta sallama olayini hic sevmiyorum sevmicem annemede kaynanamada yaptirmadim insallahda yapmak istemiyorum
0 oy
(697 puan) tarafından
Salincakyap eve ben iki çocuğumu da öyle buyuttum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 83 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 88 göst.
0 oy
6 cevap 101 göst.
0 oy