0 oy
2,276 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
Kizlar direk konuya gidecem dışarda işlerim vardı diye oğlum bir saat erken alayım dedim okula gittim kizlar öğretmeni aradım sınav yaotirdim kontrol edeyim göndereyim dedi TM dedi o sırada kızım dedi sıcak geçtik oturduk sınıf bahcesinde dikkatimi bir tame öğretmen çekti baya kilolu yaşı vardi öğrenciler hep yanindaydi  ya bir yada ikinci siniflardi kizlar bir tane sınıfındaki öğrenciyi kucağına almış sıkı sıkı tutuyor sonra onu ziplatti kucağında bjr kaç kere kizlar çocuk bırak beni diyor hala öğretmen birakmiyor işi şakaya vuruyor etrafımdaki ogrencileri de gülüyor çocuk ağladı hala bırakmıyor durmadan değişik değişik hareketlerde bulunuyor çocuğa en son ağladı tekrar çocugu bıraktı kizlar ama benim. Çok dikkatimi çekti çocuga durmadan bakıyor hep onunla temas halinde her neyse çocuk öğretmenin yanında oturan kızın yanına oturdu bende uzaktan izliyorum öğretmen bir baktım kolunu uzatmis çocuğun başını okşadı ardından sırtını değişik değişik ama ben. Çok rahatsız oldum kizlar resmen çocuğu taciz ediyordu Allah belasını versin inşallah şimdi dceksiniz niye ağzını acmadin vala korktum oğlumun son senesi şimdi desem kimse inanmasa suçlu ben olurum ama gercetken kizlsr resmen taciz ediyordu çocuğu durmadan ve çocuk kaçmak istiyor çekiliyor her seferinde nasıl üzüldüm o çocuğa insan kime guvenecegini şaşırdı artık

57 Cevaplar

+32 oy
(236 puan) tarafından
O çocuğun yerinde kendi evladını görseydin anlardın ne yapılması gerektiğini. Başkasının olabilir ama oda çocuk nihayetinde nasıl sabredebildiniz aklım almıyo
(5,668 puan) tarafından
bencede belki senin cocuguna da yapti haberin yok. ben olsam idareye gderdim. illaki kamera vs vardir  goren. yada telefona cekseydin o sirada izlerken. senin yada senin ccguna gelecek bir durum degil sahit oldugun olayi idareye bildir en azindan idare boyle bir olay oldugunu bikir ve o ogretmene dikkat kesilir gozlemler. birkac gun sonra idareden birisi sahit olur bir olayina. dikkat ettigi icin
(236 puan) tarafından
Dimi ama belki kendi çocuğuna da yapıyo yada yapmayacağının garantisi mi var. video bile alsa yeter hadi olayı kapatmaya çalıştılar desen elinde kanıt olurdu
(115 puan) tarafından
Benim çocuğuma yapmamış olması bir şey değiştirmedi o yavrucak bir anne babanın evladi
İnsan Bi kamera açar çeker diyeceğime ben çekene kadar bile dokunmasına çıldırırım
Bide gelmiş buraya iyi insan gibi yazmış
-Reklam-
+18 oy
(3,458 puan) tarafından

Gerçekten göz göre göre sustunuzmu YAZIKLAR OLSUN :angry:

Film gibi izlemissiniz deseydiniz bi kahvede yapsaydik size

(50,769 puan) tarafından
ne gelmis baslarina soyleyenlerin
(2,558 puan) tarafından
Müdüre söyle diyen kim Allah aşkına cahil cahil konuşma yaa
İsteyen bi yolunu bulur nasıl bi vicdansızlık bu
(115 puan) tarafından
Benim çocuğuma yapmamış olması bir şey değiştirmezdi o yavrucakta bir anne babanın evladi.Insan yaşattığını yaşamadan ölmez.
İnsan Bi kamera açar çeker diyeceğimde ben çekene kadar bile dokunmasına çıldırırdım
Bide gelmiş buraya iyi insan gibi yaziyor
(896 puan) tarafından
Susmayanları da gördük diyorsunuz.En güzel örneği kim biliyor musun?Saadet öğretmen.Şimdi uygulamadan sessizce çıkıp youtubeye Saadet öğretmen yaz ve karşına çıkan videoyu izle.O da sussaydı öğretmenleri daha onlarca kızı ve erkek çocuğu tacize devam edecekti.İlla bi çocuk annesine söyler diyir ya çıldırmalık resmen .Demek susanların kendini avutma şekli bu.İğrenç
(313 puan) tarafından
Tamam da olay okulun bahçesinde olduysa okulun her yerinde kamera var zaten kim sana ne diyebilir ki görüntüleri izledikten sonra bir de müdüre gidip söylesem ne olacak diyorsun ne olacak kameraları izleyecekler
+17 oy
(5,243 puan) tarafından

image

Ben sizin kadar sessiz kalamam.  Adana’da yaşıyormuşsunuz. Ben şikayet ettim 
(3,218 puan) tarafından
İlçe falan biliyor musunuz kızlar
(2,052 puan) tarafından
Ben bilmiyorum öğrenilirse paylaşalım mutlaka post falan açalım çevremdekileri de uyaracağım bir sürü kız çocuğu var Allahım düşündükçe sinirleniyorum
(3,218 puan) tarafından
İlçe yazmadanda şikayet ediliyor SS al şikayet et canım ben ettim
(2,052 puan) tarafından
Akşam etmiştim canım sağ ol
(3,218 puan) tarafından
Ya sen bir annesin senin çocuğun var nasıl sessiz kalırsın oda bir çocuk
+7 oy
(1,507 puan) tarafından
Siz gibi susanlar yüzünden başımıza gelmeyeen kalmadı aman sizin tuzunuz kuru olsun başka çocuklara ne yaparsa yapsınlar dimi sizi şiddetle kınıyorum keşke bir video alsaydın 
(266 puan) tarafından
Emin olun sizde haksız duruma duseceginizi bilseniz susardiniz devir nasıl devir görüyoruz
(557 puan) tarafından
Ay gerçekten ben de sinir oldum. Hicbisey bulamasalar okulun guvenlik kameraları vardır. O da yoksa videoya alır insan. Bir insan bu kadar duyarsız olamaz. Bari cimere yaz yani bugün ona yapan yarın senin çocuğuna yapar. Oğlum nasılsa mezun olacak sesimi çıkarmayım kimin çocuğuna yaparsa yapsın demiş resmen. En az o adam kadar suclusunuz benim gözümde. Haksızlık karsisinda sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır demiş peygamber efendimiz. Hele ki söz konusu masum bir çocukken .Hiç kusura bakmayın isterseniz de bakın bencillik etmişsiniz
+7 oy
(268 puan) tarafından

Kocan telekom bayı devraldı alkol satacak diye tedirginsin endişelisin, gözünün önünde bir çocuk taciz ediliyor bana dokunmayan yılan bin yaşasın. “Zulme yardımcı olan kimse, kuşkusuz Allah’ın gazabına uğrar.İnsanlar bir zalimi görürler de onun zulmüne engel olmazlarsa, Allah’ın onları genel bir azaba uğratması kaçınılmazdır. Allah bildiği gibi yapsın sizin tatlı su müslümanlığınızı. 

+6 oy
(5,243 puan) tarafından
Postunuzu ss alıp emniyet müdürlüğünün web sitesine şikayet edeceğim. En azından sizi bulurlar. 
(5,243 puan) tarafından
Adana’da yaşıyormuş adana il emniyet müdürlüğünü seç
tarafından
Keşke en azından çocukla konussaymis bak ben fark ettim sanki kötü bir öğretmen bu öğretmenin bak sende öyle düşünüyorsan gel müdüre anlatalim yada ailene bende ailene anlatabilirim sen annene babana söyle tamam mı diye tembih ederdim.
(1,507 puan) tarafından
Ben yapamadım bilgi verir misiniz ilçe seçme gerekiyor sanırım hangi ilçe
(115 puan) tarafından
Bendeyapamadim uğraşıp duruyorum nasıl şikayet edecegim
(5,243 puan) tarafından
Ben ilk ilçeyi seçtim açıklamaya bu platformda okuduğunuzu rahatsız olduğunuzu yazın, post sahibin profili linkini kopyalayıp yapıştırın, orada belge ekleme var aldığınız ss atın gönder yapın
+3 oy
(16,199 puan) tarafından
Video alsaydiniz hadi bişey demediniz o videoyu alıp direkt müdüre gotururdum baktım oda bişey yapmıyor MEB götürürüm illaki bişey yapardım. Zira dediğiniz iddialarda aşırı derecede rahatsız edici bişey varsa 
(266 puan) tarafından
Yani insan gözü ile gordumu emin olun anliyor bizim zamanimizda öğretmen asla dokunmazdi bize bana yanlış geldi tabiki
(3,477 puan) tarafından
Çok haklı yorummm..
(16,199 puan) tarafından
Aileyi bul durumu anlat ama işte video olsaydı daha iyi olurdu
(313 puan) tarafından
Tamam da canım okulun içinde her yerde kamera var zaten video almasına gerek yok ki hangi devirde yaşıyoruz
(313 puan) tarafından
Olayın okulun bahçesinde geçtiğini söylüyor
+3 oy
(565 puan) tarafından
Bari video cekseydin be kadın empati kursaydin düşün senin çocuğuna yapıyor birisi görüp son senem olay çıkmasın diye sussaydi ne hissederdin 
+3 oy
(6,312 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bunları gözünle gördün ay benim çocuğumun tadı kaçmasın diye ses etmesinde kusura bakma seninki tamamen bencillik 

(50,769 puan) tarafından
oda o ogretmen kadar suclu göz yumuyo
(6,312 puan) tarafından
Valla ben şikayet ettim ikboş inşallah cezasını bulur
(50,769 puan) tarafından
inşallah canim
+3 oy
(2,168 puan) tarafından
Allah aşkına millete saçma sapan cevaplar vermişsin üste çıkmaya çalışmayın lütfen bu yaptığınızın hiç bir savunur tarafı yok telefon denen bişey var videoya da mı çekemediniz eliniz de bir delil olurdu en azından. Empati yapın lütfen ya nasıl öylece izleyebildin... 
+3 oy
(50 puan) tarafından
Hangi okul şehir ilçe,biz şikayet edelim.******** en azından bir daha cesaret edemez.hic bir öğretmen öğrenciye tensel temasta bulunamaz.
(6,312 puan) tarafından
EGM sayfasından edebiliyor muşsunuz üstteki yorumda detaylar var
tarafından
En azından yarın tekrar gidip o öğretmenin adını soyadını öğrenip şikayet edebilirdi bir çok seçenek var
+2 oy
(3,477 puan) tarafından
Ben yinede derdim agzima geleni o ogretmene ..neden demediniz nedennn
(266 puan) tarafından
Vala cnm ne diyim kortum goruyorsun etrafta söyleyen konuşan suçlu oluyor neler görüyoruz hergun etrafta
(3,477 puan) tarafından
Ya çok kötü yaa..
+2 oy
(4,558 puan) tarafından
O okulun kamerası falan vardır canm keşke bagirsaydin keşke müdahale etsseydin bence o çocuğu bulup ailesini araştırın olanları anlatın derim
+2 oy
(16,546 puan) tarafından
Senin çocuğunun eğitimi başkasının çocuğunun sağlığından mahremiyetinden daha mı önemli ? O tacize uğrayan kendi çocuğun da olsa sessiz kalır mıydın ya da başkası senin çocuğunun benzer durumuna şahit olsa sessiz kalsın ister miydin ? 

Bencillik insan oğlunun en hastalıklı duygularından biridir. Hayatta başımıza gelen bir çok şeyin de temel sebebidir.
+2 oy
(3,204 puan) tarafından
Ayy bir de utanmadan kendini savunmuşsun. Hadi sustun video denen bir gerçek o öğretmeni rezil etmeniz lazımdı. Yazık ya o çocuk ne psikolojidedir siz dizi izler gibi oturup izlemissiniz birde burada marifet gibi anlatmışsınız 
+2 oy
(3,772 puan) tarafından
Bunları görüp nasıl sustunuz? Bence en azından öğretmenin adını öğrenip mebe şikayet edin 
+2 oy
(18,447 puan) tarafından
Sırf kendi çıkarın için böyle biseye nasıl susarsın. Hemen idareye gidip o öğretmeni şikayet etmelisin. 
+2 oy
(318 puan) tarafından

Oglunun son senesi diye korkup baska bir cocugun taciz edilmesine ses cikmarmadin mi?

Yuh sana!!! Yuh!!!

İnsanim diye, anneyim diye ortalarda gezme bundan sonra. Yemin ederim dayakliksin! 
+2 oy
(3,351 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bende şikayet ettim ve Ergen'in annesi profilinin linkini kopyalayıp gönderdim  kendisiyle her türlü iletişime geçerler. Böyle durumda sessiz kalan o suçu işlemiş kadar suçlu bence

(5,243 puan) tarafından
Ellerine sağlık.
(896 puan) tarafından
Kesinlikle.Utanmadan diyor ki birinden biri annesine söyler zaten.Ettiği lafa bak
+1 oy
(2,814 puan) tarafından
Allah askına o çocuğun ailesini bul durumu anlat sessız kalma bugün ona yapan yarın başka çocuklara yapacak
(266 puan) tarafından
Denk gelirsem dedim söylerim ama ya ailesi bana inanmasa o zmn
(2,814 puan) tarafından
Sen söyle akıllarına şüphe düşürürsün en azından temkinli olurlar emın ol gerisi ailesine kalmış
(266 puan) tarafından
Soylicm gorursem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 165 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
+1 oy
12 cevap 688 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy