0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (2,619 puan) tarafından
Banyo yapar yapmaz uyutmazssak bir kaç saate uyutursak hastamı olur bir arkadaşım sürekli aynısını diyor bende hep banyo yaptırır uyuturum

21 Cevaplar

0 oy
(2,509 puan) tarafından
Uykusu varsa uyudu yoksa uyumadı hastada olmadı bu sebeple
-Reklam-
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Kaç aylık bilmiyorum da ortam yeterli ısıda kıyafeti de uygun olursa hasta olmaz. Bence eskiden ısınma problemi olduğu için sonrasında uyutup sararlardı o alışkanlık kalmış çoğumuzda. Ben de uyurken üstünü çok açtığı için gündüz odayı ısıtıp yaptırıyorum mesela
0 oy
(793 puan) tarafından
Yoo bazen gece yatarken yıkarım bazen sabahın körunde bazen öğlen uyumaz her defasında da sadece evın sıcaklığına göre kıyafetine dıkkat ederim ve kuruturum güzelce fön makınası ile sacınu vücudunu sıcacık yaparım hasta olmaz şükür
0 oy
(310 puan) tarafından
Yok canım benim ya çocuk uyumadığını varsay o zaman hasta olacak benim oğlum banyo yaptıktan sonra aksine uykusu açılıyor bunu kim söylediyse destekli sallamış
0 oy
(846 puan) tarafından
Hic bu olayi hastalikla bagdastirmadim ama bizimki banyo yapinca mayisiyor uyuyor bende ellemiyorum uyusun diyorum ama yani hastalik ne alaka anlamadim
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Yok canım ben bazen uyandıktan sonra banyo yaptırıyorum öyle kesin bir şey yok 
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Hurafelere yeni bir hurafe daha eklenmiş :D benim kızın tam tersi banyo sonrası uykusu açılıyor 

0 oy
(2,188 puan) tarafından
Banyo asla cocugu hasta etmez canm iister hemen uyusun ister uyumasin.arkadsn eski usul konusmus biraz.
0 oy
(16,529 puan) tarafından
Kışsa bebek çok küçükse uyutmak daha mantıklı ama uyumuyorsa da zorla uyutmam yani sıkı giydir ortam ısısına dikkat et bir şey olmaz 
0 oy
(219 puan) tarafından
Genelde akşam yıkar yatırırım rahat uyusunlar diye ama hava soğuksa oglen yıkarım 2 tane çocuğum var 3 yanındakini uyutmam kızım 1 yaşında öğlen yıkayınca uykusu geliyo zaten mamasını ıcirip uyutuyorum 
0 oy
(10,943 puan) tarafından
bazıları gerçekten saçmalıyor, uykusu yoksa nasıl uyusun 
0 oy
(2,752 puan) tarafından
Benim kaynanam bana derdi akşam yıka hemen sar sarmala uyut die 

Belki ceyranda felan kalır korkusuyla olabilir. Bende genelde öyle yaparım akşam 10 gibi yıkarım yarım saat içinde uyuturum 
0 oy
(227 puan) tarafından
Yoooo bence aksine hemen uyursa hatalanabılır vucutu şu görüyor üstüne yatıp terlese uyansa hasta oldu gıttı.. 

Ama duştan sonra fon ile sacını kuruştan oda ısısı güzel olsa hasta olmaz ardımdan uyusun mısler gibi
0 oy
(10,442 puan) tarafından
Ay su platformds her gecen gun yeni bisey ogreniyorum valla ben uyku saatine yakin yikarim genelde sonra doyurur oyle uyuturum ama gerekirse erkrn dd yikarim yani mesela gecen oglen uykusu yapmadi o saatlerde babasi berbere gitti cocugu ds goturdu ensesini toplatmis napiyim aksam uyku saatine kadar killi mi dolassin yikadim durdu oyle ha beni. Dusunce yapim da su ister istemez sudan cikinca evin ici soguk gelebilir usumesin yatsin uyusun diyorum da o kadarcik spguktan da hasta olacaksa isimiz var valla cok sukur oyle surekli hasta olan bi cocuk degil senede 1 2 
0 oy
(726 puan) tarafından
Ayy nende öerak eciyorum mutlaka uyuturum kızım 5 buçuk yasında bikaç aydır uyutmuyorum
0 oy
(18,444 puan) tarafından
İlk defa böyle bir şey duyuyorum. O sırada uykusu yoksa ne yapiyosun peki. Cocuk her an uyumaya hazır beklemiyo sonuçta 
0 oy
(588 puan) tarafından
Yani duş aldı hemen uyusun uyumazsa hasta olur diye bişeyi ilk defa duyuyorum çocuğun uykusu yoksa elini kolunu bağlayıp zorla mı uyutman gerekiyormuş o hangi fakültenin doktoru çok merak ettim 
0 oy
(3,974 puan) tarafından
Uykusu yoksa nasıl uyusun saçını iyi kurula üstünü kalın giydir tamam zorla uyutulur mu
0 oy
(4,416 puan) tarafından
Dün kızımı banyo yaptırdım şimdi ateşi var anlamadım gitti evde sıcaktı 
0 oy
(360 puan) tarafından
Banyo yaptırdıktan sonra saçlarını hiç bir şekilde kurutmama izin vermiyor. Bu sebeple asla yıkayıp uyutmam. Yıkarım cebbeleşirix ben iki havlu sürmeye çalışırım o kaçar iyice kurur öyle uyur. Çok şükür bu sebeple de hiç hasta olmadı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 88 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 322 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
4 cevap 62 göst.
4 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (363 puan) tarafından soruldu