0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kendinin ailesine gidince herkese el pençe dururum kim ne derse desin saygısızlık yapmam bi iş olsa herkesten önce yapmaya çalışırım teyzemgile gittik içerde uzanıyordu bizde dışarda et kavuruyorduk neyse sofra hazırlandı kaç defa sofra hazır dedim öyle yatıyor sofradan kaç defa kalktım tabi tayzemgilde fark etti ilk defa gitmiştik beni orda öyle mahcup etti dayımgile gittik çayın bardağını yere koymasıyla gidek demesi bir oldu yemeğe çağırdılar ama biz bir buçuk saatte hem yemek yedik hem çay içtik hiçbişe anlamadım annemgil yayladaydı gittik arabayı yıkıyordu çocuğu ıslattı sırılsıklam oldu üstü babam kızdı bana değiştir diye kaç defa babamgilin yanında uyardım yapma hasta olur diye sanki orda olay çıksında bi daha gidek demeye dili olmasına uğraştı her gittiğimiz yerde beni mahcup etti sonrada bir yere gidek demedim zaten kendini yüksekte görür kimseyle konuşmaya tenezzül etmez benim ailemden kendine kimse öte dur bile demez kendinin ailesi bana neler dedi ama ben yine seslenmedim neyse az önce annemle konuştuk dayımgile gidek diye eşime söyledim senle gitmem ben bir yere hep mahcup ettin beni dedim benle tartıştı ben napim civciv gibi mi durim dedi ben senin ailen yanında  duruyordum herşeye koşuyordum dedim en son birlikte temmuzda gittik annemgile onda da pişman etti insan içine girecek birisi değil aileme karşı çok mahcup oluyorum ama kendi ailesine gelince 4 4 lük oluyor ben naptım anlamıyorum Annemgilin durumu iyi değil diye hep böyle yapıyor senin anandan bacından görgülü onlar senden 5 kuruş bile beklemezler boşa sorun çıkarıyorsun diyorum sizce kim haklı yüzüne kapattım 4 defa aradı açmadım mesaj atmış sana yüzüne kapatmak nasılmış gösterecek diye 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,301 puan) tarafından
Sen ne yaptın biliyor musun GEREĞINDEN FAZLA DEĞER VERDİN. O senin ailene öyle mi davranıyor, sende onun ailesine öyle davranacaksın. Ben gelmiyorum mu diyor gelme ben giderim diyeceksin. Onun annesine 1 yapıyorsan kendi annene 10 yapacaksın. Kalkıp ailen hakkında bişey demeye korkacak yani. Saygısızlık et demiyorum ama tavrını belli et..
tarafından
Bir sene de 2 defa çok büyük tartıştım aileme boşanacam istemiyorum dedim ikinci evliliğin ne boşanması vs dediler beni kimse istemedi
(715 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum saygını bozmucaksin ailesine karşı ama kendi aileni ön planda tutacaksın herzaman işte o zaman anlar
tarafından
Bi akrabam gelsin burnumdan getirir annemgil bile pek gelmez herşeyi eleştirir ben oğlumla giderim gündüz bazen
(5,301 puan) tarafından
Gerçekten Allah yardımcın olsun. Ama böyleleri iyilikten anlamaz..
tarafından
Düştüm bi çıkmaza ne yapacan bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Görgü kurallarıni bu yasa kadar öğrenmemis bir dag ayisina artik ne yapsan fayda etmez
tarafından
43 yaşında ama görgüleri hiç yok hepsi böyle
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Hak etmişsin  iyi yapmışsın onu yanında taşıma gerek yok seni rezil eden birine değer verme aynısını onun ailesine yap 
tarafından
Ben kendini alsa kimseye mahcup etmedim kendi ben mahcup etti mutlu dönemedik geri temmuzdan berli de bir defa bir yere gidek demedim dememde zaten şehir dışında çalışıyor ayda 4 gün evde biner taksiye giderim istediğim yere dayımgil köyde olunca anneme dedim gidek diye
0 oy
(16,556 puan) tarafından
Sen haksızsın o senin aileni büyük diye saymıyorken el pençe duruyorum diyorsun ya tam olarak orda haksızsın değer vermeyen değer görmez g.tü kalkmış beyefendinin o kendi ailesinin etrafında pervane olurken sen de onun sizde davrandığı gibi davran 
tarafından
Öyle de yapsam üzülen ben olacam eşimin ailesinin bu olanların hiçbirinden haberi yok kimse yüzüme birşey demez benim olmadığım yerde haksız gelin eşine yanımızda böyle yaptı der ben kötü olurum
(16,556 puan) tarafından
Ama anlaması için mahcup olması lazım
tarafından
Benim değerim düşer ailesinin gözünden kimse kardeşimiz böyle yapmısta gelinde böyle yapıyor demez kimse bilmiyor çünkü ben kimseye demedim eşim asla hoşlanmaz evdeki sorunun dışarı çıkmasından
(16,556 puan) tarafından
Kendin bilirsin. Biz ne desek boş nasıl davranmak istiyorsan öyle davran benim hiç 'iyi gelin' olma çabam olmadı o yüzden bunun mantığını anlamıyorum
tarafından
Herkes zaten uzakta bayramlarda binde bir arada gelirler şimdi en azından gelin iyi diyorlar o zaman kardeşleri yine iyi olacak kötü olan sadece ben olacam

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 469 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 335 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 301 göst.

403,608 soru

12,092,431 cevap

36,385 kullanıcı

...