Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eltimin Yüzsüzlüğü: Aylardır Küsen Aile Üyesiyle Nasıl Baş Etmeliyim?
0
oy
226
göst.
9 Kasım 2024
Aile
kategorisinde
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar şaka gibi bı durumun içerisindeyim. Aylardir küs bana. Beni kötülemedik akraba bırakmadı küstü engelledi. Kaynanam görümcem herkes ona küstü çünkü yaptıkları akla hayale sığmaz. Kaynanam kayinbabam ölmeden mal davasına girdi. Biz beraber oturuyoruz diye siz çok harcama yapıyorsunuz ben gecinemiyorum ile başladı konu (benim evimde beraber yaşıyoruz kaynanamlarla) neyse yaz boyu ne aradı ne geldi. Bu hafta rabbim nasip etti köyde çiftlik aldım. Hem şehire çok çok yakın ve cennet gibi cidden hep yeşillik bir köy denize 20 dk falan kaçırmak istemedim çok borca girerek kendimiz aldık eşimle altınlarımi arabamı sattım biseyim kalmadi birikim. Neyse 3 aydır küs olan eltim bı anda barışasi tuttu. Kimi görse biz bir aileyiz çiftlik hepimizin beraber yaşarız diyip duruyormuş. Çiftlik 2 katlı ve bahçe içerisinde yine küçük bir ev var. Aylardır bizi aramayan kaynım eşimi aradı ilk konuşmaları. Bahçedeki eve dokunmayın orası benim biz yerleşecez demiş. O an kalp kuramadım İlk araması gel nezaman istersen falan demiş ama misafir olarak gibisine ima etmiş yüzsüz anlmiyor bir araya geliriz yakında öyle hissediyorum ne yapayım nasıl tepki vereyim beynim durdu ama okkalı bı cevap vermek istiyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
+1
oy
9 Kasım 2024
Mimozacicegim
(
2,056
puan)
tarafından
cevaplandı
En bastan sert tepkink koy. Hayirdir simdi mi aile olduk. Burada bizim alinterimiz var, ve kimseyle yasamayi dusunmuyoruz. Herkes kendi calissin alsin bir zahmet, biz burayi kafa dinlemeye aldik kalabalik istemiyoruz de.
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynanam da ilk duyar duymaz bu cümleyi kurdu. Yeni mi aklına gelmiş aile olduğumuz birlik beraberlik niye yoktu yaz boyu bir kez bile aramadilar şimdi birlik olalım diye geziniyorlar etrafta. İnsanların zihniyeti beni hayrete düşürüyor ya. Günlerdir uyuyamıyoruz eşimle nasıl üstesinden gelecez bu borcun diye. hanımım tasasız direk gelip kurulacam diyor oldu canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Kasım 2024
1996 Anne
(
1,101
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam sizde keçe mi kullaniyorsunuz yüzünüze derdim ancak keçe gibi olması lazım bu yuzsuzlukle demisligimde vardır bu kaç kişiye sesleri kesildi
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahahah çok iyi anlicak beyin olsa derim ama kapasitesinden şüphem var :)
9 Kasım 2024
1996 Anne
(
1,101
puan)
tarafından
yorumlandı
De de öyle bi anlar ki valla denedim ben ise yaradı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
Ecrin-Busra
(
2,385
puan)
tarafından
cevaplandı
Yüzsüzlere bak . Sert bir tepki koy istemiyorum de direkt benim altınlarm var burda siz hayirdir de . Ben kafa dinlemeye aldım burayı kalabalığa gerek yok de
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla zaten yeterince kötü biliyorlar beni öyle de kalsın yüzlerine bile bakmicam ilk adam yerine koymicam ama konuyu açar açmaz lafımı söylicem. Kimse kusura bakmasın günlerdir uyuyamıyoruz borç dusunmekten bedavaya gel kurul
9 Kasım 2024
Ecrin-Busra
(
2,385
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy hiç sevmem öyle şeyi . Benimde kaynanam yapmıştı öyle araba aldık benim köyde bana kayınpeder mehir olarak dana vermişti onu sattık kaynana millet içinde işte araba aldık diye hava atıyor eşime de enişten isterse ver kıskanma diyor bı gün millet içinde sen hayırdır ne diyorsun dedim ee biz aldık ya diyor nereye sen aldın hatirlatiym o dana benim mehirimdi sattım da aldım üstüne altın da koydum araba benim dedim kımseye de veremem dedim sustu daha da ötmedi güzel cevap oturttur
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy valla helal olsun. Aynı performansi kendimden de bekliyorum :))
9 Kasım 2024
Ecrin-Busra
(
2,385
puan)
tarafından
yorumlandı
Asla sakınmam lafımı bu yüzden kötü gelinim sevmez kaynanam beni :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
fatos18
(
1,507
puan)
tarafından
cevaplandı
Kayimvalidniz de para kattığını düşünmüş olabilir siz durumu açıklayın kendi paramızla aldık diye
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir eltim ve görümcem daha var herkes biliyor kim arasa sadece onların diyorlar. Ama ben cidden aileye düşkünüm hep birlik içerisindeyiz. Fakat bu sadece verin yiyim cinsinden o yüzden herkes mesafesini koydu. Kurban arıyordu beni buldu atmadığı iftira kalmadı bana. Düşünün kaynanamın yeğeni ama kaynanam bile küstü ona bu kadarda olmaz bı dur artık dedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
Elif9191
(
3,850
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne munasebet. Ima ile degil direk diyeceksiniz bu ev benim gelende misafirdir. Kimse kendi kendine hayal kurmasin diye. Ben olsam direk arardim. Sagda solda boyle konusup esime imalarda bulunuyo esin, bos hayal kurma diye. Yuzsuzluge yuzsuzlukte cevap vericeksin.
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Engellemiş heryerden beni hanım efendi. Kendide kimi arasa öyle diyor eşide. Allah'tan benim eşimde çok sevmiyor da net reddeder tekrar konu açılırsa. Hatta eşim dedi tekrar duyarsam Arıcam böyle diyorsunuz ama olmaz o iş arada gelirsnz misafir olarak ona lafım yok ama beraber imkansız
9 Kasım 2024
Elif9191
(
3,850
puan)
tarafından
yorumlandı
Arada bile kabul etmem ben olsam. Hem engellicek hemde evime ortak cikacak misafir olacak. Valla bencede esin desin ve onunu kessin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
Birbalannesi
(
16,538
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay ne münasebet neden parasını benim verdiğim bir şeyi ortak kullanalım ki. Bu arada anlattığın ev benimde hayalim güle güle oturun benim bile tanıdık çıkasım geldi :) Baştan sınırını çiz yazlığı olup sürekli başkarına hizmet etmekten kendi tatil yapamayanlara dönersin.
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy inan hep dualarım böyle bahçeli bı ev çok dua ettim ummadık anda nasip etti şükürler olsun. İnşallah daha güzeli senin olur. Sınırımı kesinlikle çizecem yazın 3 ay gelip tatil yapacakmş oldu canım ben borç öderken gel keyif yap
9 Kasım 2024
Birbalannesi
(
16,538
puan)
tarafından
yorumlandı
O engeli sakın kaldırma konuşmaya başlasanızda geri adım atma numaranın olmasına çokta gerek yok hiç eksikliğini hissetmedim de geç. Kesinlikle bu yüzsüzlüğe karşı koyun bir daha küssünler hiç önemli değil. Amin canım inşallah isteyen emek veren herkese nasip olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
GOZDE & MINA
(
11,067
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayırdır nerden senin oluyor beş kuruş para mı verdin benim haberim yok de direk söyle açık açık hayret ediyorum böylelerine
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Şokdaym ya bı eltim de aynı köyde evi var. Deprem zamanı ona kaçtık ama 10 gün duramadm sizin ev sizde rahat edin diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
yaprak dokumu
(
3,194
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben bu olayın sonunu merak ediyorum açıkçası
Eltin miras peşine düştü belli
Şimdi çiftliği sen alınca
Eltin sanıyor ki
Buda aileye ait ve buda mirasta bölünür
Sakın yüz verme tapusunu üstüne al hemen
Olayın devamı için post aç
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynanam ona sıfır daire aldı bir taksit bile ödemedi evde hakları yok her çocuğa bir ev. Ama fazlasını bekliyorlar. Açarım canim
9 Kasım 2024
yaprak dokumu
(
3,194
puan)
tarafından
yorumlandı
Senin bu kayınço yu dolduran da elti olabilir
Bak biz sadece daire aldık abin yada kardeşin çiftlik almış onlarınki büyük filan gibisinden
Tabi günahı boynuna
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle zaten hep diyoruz akıl verdiği için adamın huzurunu bırakmamış sürekli stres sıkıntı içinde depresyon moodundan dönüyor adam. Bide kayinbabam her oğluna bir ev almış yani sıfır para ile sıfır dairede oturuyor şuan. Bana ait olan evdede beraber oturalım dedi kabul ettim çünkü burda evler uçtu alamazlar beraber yaşıyoruz o yüzden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
Hayalseveranne77
(
388
puan)
tarafından
cevaplandı
Tam dayalik eltin alacaksın saç baş gireceksin
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
İnan ailede herkes bu cümleyi kuruyor ve bir araya gelsen diyeceğin ilk kelime ağzı var dili yok bu zavallının nasıl saf masum şok olursun. Ama olaylara şahit olan herkes yok artık diyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
Merve1112
(
10,450
puan)
tarafından
cevaplandı
Asla müsaade etmem asla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
Zeyneparslan
(
715
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız ben olsam birde elti güzel bir rest çekerdim ne ailesinden bahsediyor kotulemedigi kişi kalmamış seni öyle düşman olmaz aç gozlulukten baska bişey değil muhattap olma eşine söyle varimizi yogumuzu oraya verdik onlar mı gelip kurulucak
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle öyle aile meseleleri dışarı anlatılmaz herkese beni savurgan haval beni eziyor falan diye reklam etmiş. Kaynana kayınbaba parasıyla rahat hayat yaşıyor muşum. Kaynana ile birlik oturup huzur rahat içinde oturan varmı acaba zorluğu çok ama adamların evi yok nasıl kovayim on yıldır bir arada yaşıyoruz kolaysa gel yasa yada kendi evine al
9 Kasım 2024
Zeyneparslan
(
715
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç muhattap bile olma biz aynı apartmanda oturduğumuz halde ben muhattap olmuyorum bile yüzüme gülüp arkamdan konuşuyor çünkü hiç gerek yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
Behiye2020
(
1,376
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu nasıl bir yuzsuzluk ya. Nasıl siizn aldığınız şeye hepimizin diyebiliyorlar. Nasıl insanlar var yarabbim evlerden ırak. Ödemede ortakmiydin da şimdi yerleşmeye ortak olmaaya kalkıyorsun de.
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Bide dünya kadar borcun altına girdik alışkın değiliz uykularım kaciyor korkudan. Hanım edlfendimiz direk gelip yerleşcekmis. Aylardır ne iftiralar kavgalar rezil etti beni herkese şimdi birlik beraberlik olsun tüm aile çiftlikte bir arada olalım diyormus
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2024
Gazel 25
(
298
puan)
tarafından
cevaplandı
Onlar para koydumu koymadiysa resilikse rezilik çirkeflikse çirkeflik kesinlikle kabul etme sakın sakın
9 Kasım 2024
Ben geldm
(
1,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır ne onlar ne kaynanam kayın babam koymadı. 10 yıldır biriktirdiğim altinlarim ve arabam güzeldi onu da saattm iyi gitti. Gerisini borç ettim ben ve eşimin borcu
9 Kasım 2024
Gazel 25
(
298
puan)
tarafından
yorumlandı
Sakın izin verme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
221
göst.
Aile İlişkilerinde Zor Durumlarla Nasıl Baş Etmeliyim?
6 Ekim 2024
Aile
kategorisinde
S1606
(
1
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
tavsiye-fikir
0