+1 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (7,421 puan) tarafından

Şuan beni durduran tek şey PARASIZLIK ama yazan da çok mantıklı geldi :D

image

22 Cevaplar

+3 oy
(29 puan) tarafından
Hiç de güzel Bi indirim yok yani göremedim ben
(7,421 puan) tarafından
Sana uymamistir belki ihtiyaçlara göre değişir
(1,129 puan) tarafından
yalan hepsi zaten indirimi bekledim alcagim bi leke kremi vardi zam geldi ona keske beklemeseydim
-Reklam-
+2 oy
(12,568 puan) tarafından
Parayı kolay kazanıyor olsam harcardım nucuuum ama no ihtiyaç yoksa alışveriş de yok
(7,421 puan) tarafından
Bende savurmak değil ihtiyaç:)
(12,568 puan) tarafından
Meselaa ne gibi bebeğim ihtiyaç. Mont bot kalın kazak vs ok mesela şu mevsim için. Ama üçüncüsü de olsun dersen değil bana kalırsa bir açık bir koyu renk işimi görüyor benim bunlarda. Kazak falan da joker seçim yapıp devrediyorum seneden seneye. Ben de severim Süs püs ama maalesef ki 20 yıl önceki alım gücü/şekli aynı değil balım. Yarınımız da belli değil. Bir de çoluk çocuk işin içinde olunca alacağım seyi bir süre düşünüp gerçekten ihtiyaç ise alıyorum. Ve kasım indirimleri de çoğu kez gerçek indirim olmuyor çiçeğim ona da dikkat etmek lazım
(7,421 puan) tarafından
Elektronik eşyalar için öyle şeyleri internetten almam genelde bakıp görmem lazım:) robot süpürge var ona indirim bekliyorum
+1 oy
(3,477 puan) tarafından
Puhahshs..bende burnumu ameliyat ettirmek ustiyom bu yaz ..esime para biriktiriyim diyorum ama harciyorum sjsjsj
(7,421 puan) tarafından
Bende asla biriktiriyorum:D
(3,477 puan) tarafından
Puhahaha
(5,668 puan) tarafından
trendyola bakmamaya calisiyorum:)
+1 oy
(2,133 puan) tarafından
Hahah evet bende alışveriş yapmıyorum gereksiz :) kendimi kandırma şeklim ektedir
(7,421 puan) tarafından
Hahah :D Trendyol sepet 17 bin :D
+1 oy
(5,301 puan) tarafından
Eşim dün telefonuna giden son banka bildiriminden sonra böbreğimi de satayım mı zaten 1 taneyle yaşıyor insan dedi :D benim alışveriş hastalığı kasıma özel değil ama baktığım her şey çok ucuz gibi geliyor bana :D  sadece robot süpürge için iyiki kasımı beklemedim dedim yani geçen ayla arasında 5 bin lira fark var daha ucuza aldım geçen ay :D 
(6,310 puan) tarafından
Robot süpürge için annem ve kocam bana bekle eve geçince alırsın dedi ben 9 bine aldım şuan 13 bin iyiki dinlememişim onları kullanmıyorum ama olsun ☺️
(7,421 puan) tarafından
Memnun musunuz robottan benim ev cadde kenarı aşırı toz oluyor o sebepten almak istiyorum hergun süpürüyorum ama yine tozlu yine tozlu
(5,301 puan) tarafından
Oo hemde nasıl. Ben ilk çıktığında almıştım onlarda haritalama özelliği yoktu o yüzden çok verimli değildi bir yeri 3-4 kere süpürürken bir yeri hiç süpürmüyordu. Şimdi Xiaomi S20+ kullanıyorum çok memnunum. Halıya çıkınca moplarını kaldırıyor halı ıslanmıyor, çekim gücü 6000 pascal diye bunu aldım. Annemde mop2 pro var o da güzel. Ablamda da Philips var o da güzel :)
(6,310 puan) tarafından
Benimkide mop2 pro kullanınca anlarım nasıl
+1 oy
(701 puan) tarafından
Bende bebek eşyaları almamak için kendimi zor tutuyorum favorilerim hep indirimde ama totemim var zaman geçmesini bekliyorum:((
(7,421 puan) tarafından
Hadi bakalım :)
+1 oy
(6,310 puan) tarafından
Geçen sene Kasım'da düştüm bu tuzağa bu sene düşmem var bir hayalim para biriktiriyorum şuan harcamiicciimmm 
(7,421 puan) tarafından
Hahah benim hayalim şuan alışveriş :D
+1 oy
(283 puan) tarafından
Esine almak istedigin seyi goster alasin gider zaten ne zaman gostersem bak nasil cok guzel demi diyorum göz devirip guzel deil bu ne gibi seyler yapiyo benimde alasim gidiyo
(7,421 puan) tarafından
Benim daha çok alasim geliyor o zaman:D
(240 puan) tarafından
Aynı benim kocam seninkide
+1 oy
(5,989 puan) tarafından

Trendyola girmezsen durdurursun kendini :D

(7,421 puan) tarafından
Girmeden olmuyor:D
+1 oy
(3,770 puan) tarafından
Trendyola dün baktım benim de birsuru sey alasim geldi valla :d
(7,421 puan) tarafından
Dimi ama yaaaa
+1 oy
(3,342 puan) tarafından
Bez mama indirme girmemiş 
(7,421 puan) tarafından
Onun için marketmiz var ya bezin 100 lu 350 lira ama mama kullanmıyoruz
+1 oy
(27 puan) tarafından
Benimde alasim var ama maalesef ki bende doğum için harciyamiyorum
(7,421 puan) tarafından
Fakir kaldık :D
+1 oy
(416 puan) tarafından
İhtiyacim vardı ilk defakasim indiriminde biseyler aldım 1000 TL'ye 6b7 parça almışımdir içinde 10 29 TL'ye askılı badilerde var tabi güzel indirim vardı tuttum kendimi artık bidahaki ay başka bi ihtiyaca
(168 puan) tarafından
Ya nerde bu indirimler bir ben bulamıyorum
(7,421 puan) tarafından
Nerde kız bende bakayım oraya
(416 puan) tarafından
Yanlış yazmisim kızlar 100 129 isterseniz atayım 89 TL'ye de aldım askılı
+1 oy
(559 puan) tarafından

Sepeti doldurup doldurup geri boşaltıyorum hergun 
(7,421 puan) tarafından
Sepet 17 bin hesapta 17 TL bile yok
+1 oy
(329 puan) tarafından
Neden hiç göremedim indirimleri hep 3. Beş TL düşürmüş ler 
(7,421 puan) tarafından
Yok kız güzel indirimler var
+1 oy
(2,756 puan) tarafından

4 tane sipariş onayladım hepsi kargoda hâlâ aklım almadıklarımda acep alsammıki die :D

(7,421 puan) tarafından
Kız al al :Ddd
+1 oy
(675 puan) tarafından

İnternetten hiç alışveriş yapmayan ben :)

(7,421 puan) tarafından
Hiç bulaşma o zaman baci
+1 oy
(14,209 puan) tarafından

Param var temudan alacağım bakayım Kasım indirimini 15 inde maaş yatınca bakarım :)

(7,421 puan) tarafından
Robot süpürgeye ordan mi baksam daha uygun olur mu :)
(14,209 puan) tarafından
Satılıyor mu öyle bende hamur yoğurma makinası baktım ama yoktu
(7,421 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım varmı yokmu
+1 oy
(1,058 puan) tarafından

Peki Kasım ayı indirminde habersiz ben :Deşimin alış veriş yapması Gratis de benle bebişe birşeyler almştı dün ve en Önemlisi bulaşık makinem bozuldu yenisini aldı yarın evde izinli  birlikde bi gratise falan çıkalım dedim madem oyle:D

(7,421 puan) tarafından
Ne güzel kız ♥
(1,058 puan) tarafından
Adam bana ele alınacak seyelr alıyor evi yeniliyor benim gözüm incik cincikte ☺️eşim diyor Karı miletti duynylari al gozleri görmez bir gül al dünyaları almış gibisin yada yüzük vs.:):);)ahahahhjjjjj
+1 oy
(13,119 puan) tarafından

Valla aylık 300 500 araklayip bisiler alıyorum evi böyle böyle değiştirdim ben  :)

Bu ay da mutfağa hali almayı düşünüyorum inşallah  :)

(7,421 puan) tarafından
Hadi inşallah bacım ❤️

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 638 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Minikkus0 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
22 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mehlika (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
3 Kasım 2024 Aile kategorisinde Acemianne48 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (19 puan) tarafından soruldu

403,546 soru

12,090,261 cevap

36,382 kullanıcı

...