+1 oy
804 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
Annem 7. Kocayı aldı kardeşim için endişe ediliyorum demiştim 

2 gün önce sosyal yardım sürem bittiği için görevli geldi yeni evi incelemeye ilk yardım aldığım da annemle kalıyordum annem ve kardeşimi sordu bende anlattım annem yine eş değiştirdi sürekli adam değişiyor kardeşim için güvende hissetmiyorum burada bakabilirim bir izin belgesi çıkarsa benim üzerime verilirse dedim kadın dedi pazartesi kardeşinle baş başa konuşacağız adresini ve numaramı verdim annemin ama o lanet adam bugün gelmiş tiktok'ta yayın açmışlar orda gördüm sürekli kardeşimi öpüyordu daha ilk günden boynundan vs öpüyordu annem tiktok'a öyle dalmıştı ki görmüyordu hemen ekran görüntüsü aldım teyzeme attım beni ara acil dedim dönmesini bekliyorum elim ayağım titriyor bu adamin bu tavırları masumane değil buraya koymuyorum fotoları ama görseniz sizde hak verirsiniz nasıl bir adım izlemeliyim teyzeme de diyecem onun desteği ile kardeşimi yanıma alabilirim veriler mi çocuk esirgeme kurumunda kardeşim üzülür tek kalacağı için yanımda hem ben hem yeğeni ile daha iyi hisseder çok kötü hissediyorum şuan ya :(((

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ben senin postlarının artık yalan olduğunu düşünüyorum. Sosyal hizmetlerde çalışıyorum işleyiş bu şekilde değil de neyse hikayelerine devam et canım ☺️
(388 puan) tarafından
Ben DP ile iletişime geçiyorum şuan da
(4,558 puan) tarafından
Ekran goruntulerini at lütfen dp ye lütfen
(3,218 puan) tarafından
Bekliyoruz inşallah geçersin iletişimde o çocuk kurtulir
(388 puan) tarafından
Yarın kardeşimi almaya gideceğim ara tatilmis zaten bende kalsın diyeceğim kardeşimi aldıktan sonra da şikayet edip geri vermeyeceğim
(4,558 puan) tarafından
Sen yarını bekle canım yaa rahat rahat uyu şimdi ohhh mis gibi yatağında sabah inşallah o kızın başına bişey gelmemiş olur
-Reklam-
+2 oy
(552 puan) tarafından
Buraya yazacagina polise gitsene. Herkese laf yetiştirme derdindesin madem elinde delil var. Ben olsam ortalığı yıkarım burda ne işin var ????
(388 puan) tarafından
Evim in cin olmayan bir yerde ne minibüs ne bir ev ne bir ulaşım aracı yakınım da küçük bebeğim var ve eşim Sabahlama kaldı tek başıma polisw gidecek durumda değilim şuan yarın sabah eşimle birlikte kapıya dayanacam polisler i adamı bugün alıp yarın salacaklar katiller bile adlı kontrol şartı ile bırakılıyor ben aile sosyal hizmetlerden bir sorumlu ile gidip kalıcı çözüm istiyorum annem de o lanet adamla gebersin
+1 oy
(2,981 puan) tarafından
Evet verirler canım sana Allah annenizi ıslah etsin kocamı önemli evladmi 
+1 oy
(4,554 puan) tarafından
Allah'ım okuduğum şaka olsun lutfennn ne oldu bize ne olduk biz milletçe bu nasıl annelik ki bu nasıl bir zihniyet kendisi 7 kocalı Hürmüz olmuş tamm kızını ne elalemin adamlarına opturuyon bu nasıl bir ahlak yoksunluğu 
(388 puan) tarafından
Delirceem artık yaa
+1 oy
(15,273 puan) tarafından
Velayet davası aç kardeşini kurtar. Canlı yayında taciz eden adam kimsenin görmediği yerde neler yapar. Birak üvey babayı öz babasi bile bir kız çocuğunun boynunu falan öpemez. Çok mide bulandırıcı. 
0 oy
(60 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım. Bir bilgim yok ama gönlünüzce olur inşallah vazgeçmeyin, her şey oluyor. Artık yabancıyı bırakın kendi anne babasından korkar oldu insanlar. Sakin kardesini bırakma, işlemlerini halledene kadar senin yanında kalamaz mi? Annen gönderse... Kaç yaşında kardeşin? 
(388 puan) tarafından
9 yaşında 5. Sınıfa gidiyor
(60 puan) tarafından
Yaa...inşallah bir an önce yanına alabilirsin. Ama keşke sonuclanaana kadar senin yanına gelip kalabilse.
(2,133 puan) tarafından
Ya çok küçükmüş kendisini de koruyamaz kiyamammm
0 oy
(366 puan) tarafından
Hatırlıyorum o postunu yaaa bak görüyomusun şimdi bende çok endişelendim artık 1 dk nın bile önemi var o adamla aynı evde yaşaması çok korkutucu off neler neler görüyoruz

Inşallah bi an önce alırsın yanına teyzen alsa bu akşam yanına olmazmı 
(388 puan) tarafından
Teyzem şehir dışında yaşıyor İstanbul da buz yalovadayiz
(366 puan) tarafından
Anladım canım sen çekme elini üstünden mutlaka kardeşini kurtar annenden üzüldüm yaa
0 oy
(50,769 puan) tarafından
annen zaten koca meraklısı olmasa on kere evlenmez hani bir iki üç anlarımda yedi nedir olmuyor işte ne zorluyo
(794 puan) tarafından
Amaç evlilik degıl bence arada bır yangın söndürme ele güne karsı da nıkah kıyılıyor tamam ıste
(388 puan) tarafından
He imam nikahı yapıyor hep zaten
0 oy
(4,558 puan) tarafından
Sen önce o adamı bir şikayet et elinde görüntü varmış önce adamın icabına baktır canım benim sonra zaten otamatikman sana verirler kardeşini ama lütfen şikayet et
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Kusura bakma ama senin annen o yolun yolcusu olmuş yakında esra erola çıkar yazıklar olsun olr.anaya 

Sen bacını yanına al.yazik çocuk.esgiemede maf olur günah içim acıdı 

Yazdığımda yanlış anlama ama yakındır annen kadın cinayetine gitmesi Allah ıslah etsin
(388 puan) tarafından
Yok yanlış değil doğrusu bu abla
(1,372 puan) tarafından
Kuzum sen o kardeşini kurtar ne olursu. Daha 9 yaşında bak narin aklına gelsin. Sana veririler elinde fotolar var ilerde iyiki ablam beni kurtardı diyecek
0 oy
(794 puan) tarafından
Yanına almayı bırak gır kapısına dayandigi polis ile bırak sosyal hızmetler alsın ne demek elın adamı boynundan falan öpüyor kocam kızımızı severken imtina edıyor bu ne gevşeklik annen azmış mı nedir kölesi olmuş şeyinin kocasız duramıyor mu genç kızı var akılsız terbıyesız kadın
(388 puan) tarafından
Daha adam geleli 8 saat olmuştur ne bu yaa
(794 puan) tarafından
Kardesın bu gece o evde kalmamalı oturma kalk gıt
0 oy
(160 puan) tarafından
Polis i aramalısın
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Annen inşallah KEMALİM YAPMAZ DEMEZ YAZİKKK 
(388 puan) tarafından
Der mi der bu denli farkında olmayan
(2,133 puan) tarafından
Ya çocuk çok küçük bir şey olsa anlamaz bile bilmediği için oyun sanar
0 oy
(1,507 puan) tarafından
İlk anlattığında inanmamıştim gerçekten eve aldı yani adamı birşey diyemiyorum sen o resmi gösteren bile hemen alırlar elindne çocuğu lütfen acele et çok geç olmadan lütfen 
0 oy
(890 puan) tarafından
Belli bir yaştan sonra tiktokta gezen , ev ortamını sergileyen,  çoluk çocuğunu arkasına alıp canlı yayına dalan , elin sapık erkekleri ile çene çalan özellikle kadınlar o yolun yolcusudur. Bu çocukta anneden gördüğünü uygulamaz umarım. Görüntüyü alıp cimerde şikayet etsen bile çok şey yapılır. Lütfen üvey baba tarafından istismar edilen bir çocuk haberi daha duymayalım yoksa ben postunun ekran görüntüsünü alıp cimerde şikayet birimini kullanacağım. 
0 oy
(1,877 puan) tarafından
Polise gidip şikayet etsen şimdi görüntüleri gösterip hemen alamaz mısın? 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,163 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 952 göst.
21 Eylül 2022 Aile kategorisinde Kadriyetaycur (1,189 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
17 cevap 702 göst.

403,546 soru