0 oy
2,808 göst.
Diğer kategorisinde (663 puan) tarafından
Bebeğe sakinleştirici falan yapilir mı 

40 Cevaplar

+16 oy
(726 puan) tarafından
Aklımda ki tek soru bebek acillik olacak kadar neden korktu???
(663 puan) tarafından
Ben dün mama almaya gitmiştim geldiğimde korkmustu bende pimpirikli olduğum için acile götürmeyi düşündüm acaba bisey mi yaptılar diye düşündüm bende ama sonra banyo yaptrdm baya salladık ettik uyudu
tarafından
Kim korkutmustu ? Neden yarım yamalak yaziyorsun
tarafından
Yoruma ne sen sor ne soyliyim demişsin bellki olmuş birşey
(5,801 puan) tarafından
acaba birsey mi yaptilar derken kim ne yapsin ki
tarafından
Cebir kazi yanmasın bacllar kocası evde bile.yolda umursamaz kocana naisl intikam alınır diye niye post acsin
-Reklam-
+10 oy
tarafından
Şu an da sizi sosyal hizmetlere şikayet edeceğim polise de aynı zaman da bu nedir ya 
tarafından
Allah yavruyu korusun bunların şerrinden
(2,720 puan) tarafından
Bir gelişme olursa haber verin lütfen
tarafından
Bi yapınca kaaleye alınmıyormuş kızlar maalesef . Burada ki bir arkadaş elimden geleni yapacağım yazmış DP  kullanıcı inşallah bir şeyler yapılır ben bebeğe çok üzülüyorum
(3,244 puan) tarafından
Canım ne yaptın ettin mi şikayet polise
Sosyal hizmetler e merak ediyorum
İnşallah ettin gülüm ya
tarafından
Polis beni hiç ciddiye almadı
(3,244 puan) tarafından
Aa gerçek olamaz ya
Resmen bu bir ihmal
Her ne olursa olsun bence bir kontrol edilmelidir
Allah korusun yarın başına bişey gelse bebeklerin
Büyük bir suç ya
tarafından
183 araman gerek diye biliyorum polisi değil
tarafından
Yazdı yukarda
(663 puan) tarafından
Ay dünden beri girmedim insanlar saçmalamış durmuş maşallah yani ben çocuğum için canımı veririm ağzınızdan çıkanlara dikkat edin
tarafından
Siz cidden iyi misiniz ? Kendi yaptığınız yorumlardan yazdıklarınizdan haberiniz yok galiba insanlar senin bebeğin için endiselendi daha birde bizi mi suçluyorsun ?
(276 puan) tarafından
O zaman neden ne sen sor ne ben söyleyim yazdın
(663 puan) tarafından
Çünkü bende bisey mı yaptılar diye şüphelendim cocuk ben eve geldiğimde korkmuş ağlıyordu o yüzden acile götürmeyi düşündüm bisey olduysa anlarlar belki diye
(276 puan) tarafından
Kim yapcak peki güvenmediğin insanlaramı bıraktın
(663 puan) tarafından
Anneme güveniyorum ona bıraktım da ben yokken  kız kardeşimin eşi gelmişti ona güvenmiyorum
(2,720 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Neyden supheleniyorsunuz siz gercekten o kadar üstü kapalı konuşuyorsun ki anlamak mumkun degil ya her yana çekilebilir garip garip şeyler söylüyorsun . Milletin aklıyla oynamayı bırakın artık. Gerçekten aklı başında bir insan olsan bu kadar şüpheye buraya yazıp boş boş bekleyecegine isin peşine düşersin
Polise gidersin doktora gidersin. Allah evladına nasip eder de insaallah güzel bir ömrü olur.
(663 puan) tarafından
Bende peşine düşecektim zaten ama çocukta fiziksel bi şiddet göremedim doktor polis ne yapacak bu durumda baya inceledim ama bi yerinde bisey göremedim sadece ağlıyordu ve titriyordu ben geldiğimde neymiş kızkardesimin kocasının üstündeki tulumdan korkmuş çocuk öyle dediler
(1,086 puan) tarafından
Nereye gidersen git ne yaparsan yap çocuğunu kimseye bırakma yanında götür. Bak zaman kötü canım öz babalar bile kızına tecavüz ediyor. Geçen haber de gördüm öz babası 9 aylık kızına tecavüz etmiş. Güvenmediğin insanlarla yanyana bile gelme, kötülüğün nereden geleceğini bilemiyoruz.
(595 puan) tarafından
Sen pisliginden şüphelendi gin adamın yanına çocuğu nasıl koydun ya
(1,086 puan) tarafından
Çocuğu bıraktıktan sonra adam gelmiş
+4 oy
(9,491 puan) tarafından
Neden soranlara cvp vermiyorsun neyden korktu bebek 
(780 puan) tarafından
Kendimden biliyorum eşim sinirlendiğinde evde bebek var demez öküz gibi anırır oğlum çok korkar zor sakinleştiririm bi ara gene delirdi bağırıyor evdeki eşyaları kırdı oğlumu amcası alıp sakinleştirmeye çalışmıştı yarım saat kesintisiz ağlamıştı
tarafından
Y gerçekten o çocuk ağlamaya başladığında hiç mi durmak bilmiyor ? Hani benim evladım korkmuş diyip sesini kesmek aklına gelmiyor mu ne biçim babalar var benim eşimde bazen ses yukseltir ama kızım tepki verince hemen alır sarılır biz şaka yapıyoruz der onu ikna edip sakinleştirene kadar öper koklar benim evladimsa onunda  evladı aklım almıyor bir çocuk deli gibi ağlarken nasıl hala bağırmaya devam edebilir bir insan
(780 puan) tarafından
Ağlıyor diye onlarda bağırıyor o yüzden çocuklarım uyanıkken tartışmamaya çalışıyorum
(663 puan) tarafından
Benim eşim burda bile değil nasıl kavga edelim zaten o uzakta olduğu yüzünden çocuğu başkalarına bırakmak zorunda kalıyorum ben eve geldiğimde çocuk ağlıyordu biseyden korkmuş gibiydi bende sizler gibi şüphelendim acilde belki anlarlar diye götürmek istedim acaba canı falan mı yanıyor diye yani çocuk ağlıyor ama neden ağlıyor anlamyosun ki
(276 puan) tarafından
Anlaşılmasından korkmuş gibi bir halin vardı hiç öyle durmuyordu
+4 oy
(2,234 puan) tarafından
Ne olduğunu söylemediğine göre şikayet ederiz felan diye korkuyorsun galiba umarım o bebeğe bişey olmamıştır o yavrunun ahı yaksın sizi eğer bişey yapıp korktuysaa.. Veya babası bişey yapıp da hala o adam ile berabersen de Rabbim seni bildiği gibi yapsın. Benim de bebeğim var nasıl içim cız etti bu postu görünceeee. Bebeğimin burnu tıkanıyor da açmaya çalışırken ağlıyor hüngür hüngür nasıl içim paramparça oluyor onunla beraber bende ağlıyorum. Lütfen bu kadar acımasız olmayın siz cevap vermedikçe burda ki herkes sizi suçlayacak 
tarafından
Uyuyamadım bende kafama takıldı
(2,133 puan) tarafından
Bende bende
(663 puan) tarafından
Dünden beri giremedim ama insanların hiç tanımadığı bebeğe bu kadar sahip çıkması güzel bisey biraz sinir oldum yorumlara ama bi yandan da iyi bisey
(2,234 puan) tarafından
Sinir mi oldun canımmm sennn neden sinir oldun acaba??? Küçücük bebeğe ne oldu oldu da böyle bir soru sordun sen bence sinirlenme de onun cevabını ver
(1,427 puan) tarafından
Sinir olma bence senin postuna bakıldı kafamıza göre yorum yapmadık sana yazdıklarımdan yolla çıktık aklımız çıktı delimisin sen kendi uyuyorsun bizi sabah kadar bekletin He
+2 oy
(9,267 puan) tarafından

O kadar düşünüyorum ki bu konuyu umarım bebeğe bişey olmamıştır bu insanlara açıklama yapmak zorundasınız ortaya bişey atıp kacamazsiniz bebek iyimi neden korktu 

+1 oy
(635 puan) tarafından
Naptınız o bebeği o kadar korkutacak ne saçmalıyorsun sen cevap ver
+1 oy
(1,427 puan) tarafından
Sizin gibiler anne baba olmasinyaa valla olmasın sakinleştirici nedir ya siz için sakinlesin
(663 puan) tarafından
Ya ben mama almaya gittim geldim bebek korkmustu bende sizin gibi şüphelendim acile götürmeyi düşündüm
(1,427 puan) tarafından
Yersen..... doger paylarına bakti milet hatta şikayet edenler oldu seni bak
+1 oy
(1,293 puan) tarafından
Sizi Allah bildiği gibi yapsın inşallah el kadar bebeğe ne yaptınız da korktu ne biçim insanlarsınız 
+1 oy
(1,967 puan) tarafından
Bebeğe ne oldu söylesene be kadın?  Kafanız mi güzel ya saçma sa.lak hareketler yapıyorsunuz. 
+1 oy
(6,628 puan) tarafından
Nasıl insansınız siz ya ne oldu acaba el kadar yavruya kurban olduğum Rabbim hakedene anneliği tattırsın 
+1 oy
(12,739 puan) tarafından
Korktuğunu anlarlar mı sorusu bir Bir b.k yediğini gösteriyor beş yaşında evladımın yanında dün sesimiz yükseldi diye gece boyu ne ben uyu ne eşim uyudu. Allah sizi taş etsin ne denilir bilmiyorum elinizde ziyan ediyorsunuz size verilen emanetleri. Toplumsal sorunsunuz insanlıktan soğutuyorsunuz. Derdin çocuğa bir şey olması değil anlamaları değil mi? Yazıklar olsun
+1 oy
(401 puan) tarafından
O sakinleştiriciyi bence size yapmaları lazım . Allah bilir ne oldu da korktu bu kadar o bebek. 
+1 oy
(1,995 puan) tarafından
Bazıları çocuğa birşey yapıldığını falan düşünmüş inşAllah öyle birsey yoktur ama. Belkide anne şiddete uğradı. Nerden biliyorsunuz bu sikayet falan fazla değil mi bilmeden etmeden? Hani birşey biliyorsanız eminseniz o ayrı ama bizede söyleyin bari bizde bilelim? 
(780 puan) tarafından
Şiddet mi var başka birşey mi var bilmiyorum ama çocukların yanında bağırınca çocuklar çok korkuyor
(1,995 puan) tarafından
Evet kadın anladıgım kadarıyla kocasıyla anlaşamıyor kavga edip kadının üstüne yürüdüyse adam çocukta korkmuştur bağırışmalardan. Yani çocuğa annesi birsey yapsa alıp hastahaneye goturup sey ben biraz dövdümde cok korktu bir sakinleştirici mi yapın diyecek anlamadım.
(780 puan) tarafından
Yakında çıkar kokusu
+1 oy
(10,828 puan) tarafından
Bebegi annene birakip mama almata gittin tamam sorun yok da bebekte be gordun de sen bu kadaf endiselendin 
0 oy
(18,859 puan) tarafından
Hiç bilgim yok. Ama korkan bebeğe benim en iyi yaptığım şey emzirmek. Sarılıp öpmek. Aşıda mesela 
(2,133 puan) tarafından
Bu aşı gibi bir şey değil akşam vakti aşı olucagini çocugun sanmıyorum zaten hastane tarzı bir yerde de değiller çocuk evde korkmuş
(18,859 puan) tarafından
Yok ben kendimizden örnek verdim zaten . Bana da asi gibi gelmedi . Hatta ben de meraklandim neden korkmuş olabilir diye ama açıklama yok
0 oy
(1,520 puan) tarafından
Hiç bişey yapılmaz zaten bebeklere ilaç uygulamada secici davranılıyor, korkmaya ilaç uygulamazlar, böyle kasılma derecesine gelecek belki , ne yaşadı bu arada cocuk?
(663 puan) tarafından
Korktuğunu anlarlar mı peki onlar
(9,491 puan) tarafından
İnşaAllah anlarlar belli birşeyler saklıyorsun
(1,520 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anlamazlar sanmıyorum hayati fonksiyonlarına bakılır acil bişey varsa müdahale edilir diger şeylere bişey yapılmaz, cocuk uzmanına yollarlar
(4,728 puan) tarafından
Bu postda da biseyler var ya hayırlısı
(2,133 puan) tarafından
Evet evet hiç bir şey belli olmaz sen hemen götür hastaneye bakılsın evde tehlikeye atma çocugu
0 oy
(230 puan) tarafından
Nasıl yani neden sakinleştirici gerektirecek kadar korktu ve kaç yaşında
(663 puan) tarafından
Vallahi ne sen sor ne ben soyleyim
(230 puan) tarafından
Yardımcı olabilirim belki diye sordum söylemezseniz nerden bilebiliriz bebekse sakinleştirici vermezler sakinleştirmek için emzirmen sessiz bir ortamda onunla ilgilenmem gerekiyor neden korktuğunu da durumu anlamak için sordum
0 oy
(5,801 puan) tarafından
nekadaik bebek neyden korkuyor ki. ilk 5 ayda zaten bebek heraeyden korkup kriz gibi aglar. bebege baey yapmazlar bebek korksada sadece susturulur. 
0 oy
(498 puan) tarafından
Dışarı çıkarmak camdan bakıp konuşmak iyi gelir neden korktu bu kadar 
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Canım sakinleştirici yapılmasını isteyecek kadar neden korktu bu bebek allah aşkına 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 74 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1111 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (467 puan) tarafından soruldu

405,625 soru

12,153,327 cevap

36,576 kullanıcı

...