+1 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

image

selamun aleyküm kızlar eşim getirdi bu çaycı yı sağlam çalışıyor benim sadece çaydanlığım var çaycım hiç olmadı bu da çok hoşuma gitti güzelce yıkadım tertemiz oldu içini içini içinin süzgeç gibi şeyi var o var ama kapağı yok kapağını nerden bulabilirim yada buna uygun kapak da olabilir birebir aynısı olmasına gerek yok çok sevindim ama kapağını bulabilir miyim ona üzülüyorum şu kulpundaki kahve tonunu çok sevdim cam olması aşırı güzel geldi gözüme 

14 Cevaplar

0 oy
(3,479 puan) tarafından
Çok güzel canim...eşin sana deger veriyor gerçekten maşallah rabbim daim etsin❤️

İnşallah bula bilirsin canim bilgim yok cok begendim güle güle kullan 
(169 puan) tarafından
Eşim eve getirmeden daha benj arar bende dört gözle eşimi beklerim eşimde benim gibi sevinir benim mutlu olacağımı bildi için getirir sağolsun teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
(3,479 puan) tarafından
Belli oluyor canim postlarindan hep mutlu olun ♥️☺️
(169 puan) tarafından
Amin inşallah hepimiz mutlu olalım inşallah ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Durumun yoksa bir eski çaydanlık kapağı kapat kuzum 
(169 puan) tarafından
Durumum yok eşim hurdadan getirdi çaydanlık kapağını kapatsam çayı bardağa dökerken üstünden düşer mi acaba
tarafından
Hafif tutarsin kuzum bisey olmaz
(169 puan) tarafından
Bitane fazladan çaydanlık kapağım var deniyim yine buna uygun bulursam alırım alana kadar böyle kullanırım en azından teşekkür ederim canım ❤️☺️
0 oy
(122,381 puan) tarafından
beyaz esya tamircilere sor vardir mutlaka
(169 puan) tarafından
Bugün pazarda böyle çaydanlık tamiri yapan amca vardı ona sordum yok dedi ama dedin yerde olabilir sevdoş eşimede söylim oda sorsun teşekkür ederim canım ❤️☺️
0 oy
(4,544 puan) tarafından

Senin adina sevindim canim ama bunlar cok elektrik cekiyor haberin olsun<3

(169 puan) tarafından
Ben çayı sevmiyorum eşim evde olursa yaparım sürekli kullanmiycam teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️☺️
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Markası yazıyor mu canım. Çaycı kapakları dolap uygulamasında satıyorlar. Bi bak istersen
(169 puan) tarafından
Kartım yok benim markasına hiç bakmadım bakım yazim canım
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Güle güle kullan

internet'e var ama genelde çok pahalı satılıyor paçalar.

Tamircilere sor onlarda bulunabilir 

Bir tanıdık tamirci varsa daha da yardımcı olur
(169 puan) tarafından
İnternetten alamam kartım yok olsa bile kargo parası falan baya tutar eşim tamirciye sorsun inşallah buluruz teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
0 oy
(351 puan) tarafından
Cam çaycı demlik kapağı yazınca çıkıyo trend yolda 
0 oy
(16,199 puan) tarafından

Şu hurda işi çok keyifli çok güzel seyler çıkıyor bazen içinden ya hayırlı olsun <3

(169 puan) tarafından
Evimdeki çoğu şeyi eşim getirdi diyebilirim yemek tabaklarımı tencereleri bazen kıyafet getiriyor çöpün yanına bırakıyorlar eşime veriyorlar lazım sa al çöpe gitmesin diye hepsine de ihtiyacım vardı yıkadım mis gibi oldular kullanıyoruz çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
0 oy
(450 puan) tarafından
Markası yazıyorsa eğer nete bak canm ıllakı çıkar kapagı falan. Bu arada Esın hurda ısı mı yapıyor benım esımde ek olarak yapıyor keyıflı bir iş valla☺☺
(169 puan) tarafından
Yazıyor da bakmadım markasına sağlam ama evet eşim hurda işi yapıyor bazen birlikte gidiyoruz yardım ediyorum bende keyifli oldu kadar da zor Rabb'im eşinede bol kısmetler versin inşallah ☺️☺️❤️
(450 puan) tarafından
Amın canım benim sıze de bol kısmetler versin inşallah ☺ben ve kızımda yardım ediyoruz akşamları çıkarız genelde toplamaya☺❤
(169 puan) tarafından
Maşallah sizin kızçeye de benim cocukalr da yardım ediyor şimdiden Rabb'im kolaylık versin inşallah
(450 puan) tarafından
⭐  ❤❤❤
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Ben senin tüm postane üşenmeden girdim tek tek okudum bir insanın kalbi bu kadar mı güzel olur ya ne mal da gözün var mulk de gözüm var Az olsun temiz olsun diyorsun Rabb'im inşallah daha güzellerini nasip etsin el nasip etsin derdin varsa dertlerinden kurtarsın maddi sıkıntın varsa maddi sıkıntılarından kurtarsın Ne kadar güzel bir insansın
(169 puan) tarafından
Ağlama benide ağlatacaksın ailem de keşke senin kadar üzülseydi  normal karşıladilar hala pskoljim normal değil ama Rabb'im güç sabır veriyor ne diyeyim o kadar güzel dua ediyorsun ki gözlerim dola dola okuyorum Allah razı olsun inşallah istedin zamn yazabilirsin ablam benim yaşım ne kadar küçük olsada insanı yaşadıkları büyütüyor ne kadar yaşadığı değil ☺️❤️
(1,368 puan) tarafından
Hep aklımda olucaksin sen benim ...annem gözümün önüne geldi kuzum bende böle büyüdüm okudum meslek edindi. Hiç unutmam 1 elma biri vermişti cebinden çıkardı 3 e böldü o yemedi ahh annem içim paramparça ettin kız nerde yaşıyorsun sen
(169 puan) tarafından
Benimde öğretmenim kendine getirirdi 2 tane birini bana verirdi biliyordu çünkü aç oldumu arkadaşlarıma derdi paylaşın arkadaşınızla utanır yemezdim onlar yedikçe tükmüğümü yutardım Adana'da yaşıyorum
(1,368 puan) tarafından
Oyyyy kurban olurum yaaaa çok güzel yerlerde olucaksin inan
(169 puan) tarafından
Bende sana kurban olurum güzel ablam inşallah Allah razı olsun ❤️☺️
0 oy
(3,456 puan) tarafından

Pazarda bulabilirsin cnm geçen benimde tenceremin kapağı kırıldı pazarda Tamir yapan abi var ordan aldım 

(169 puan) tarafından
Bugün buranın pazarı vardı gittim de normal çaydanlık kapağı var dedi amca tamirci görürsem soracam çok beğendim benim yok bundan kullanacam Allah'ı izniyle
0 oy
(540 puan) tarafından
Böyle mutlu ol herzaman nolur asla herşeye sahip ama mutsuz insanlardan olma bende 3 yıldır evliyim durumumuz çok  iyide değil kötüde değil ama herzaman elimdekiyle memnun olurum çünkü eşimi seviyorum yuvamı seviyorum hayatta değerli olan şeyin sağlık olduğunu insan olduğunu biliyorum elbette birgün elim bol olur birgün dar olur ama mutluluk sevgi baki kalır umarım gönlünce olur herşey herzaman mutlu ol ama ❤️ çaycın karaca yada emsan mı onlara benzettim eğer öyleyse şubeye gidip yedek parça siparişi verebilirsin eskiden faturasız sipariş veriliyordu şimdi sistem nasıl bilmiyorum 
(169 puan) tarafından
Yorumun beni çok mutlu etti sende en güzelini yapıyorsun çevremde tanıdım nice insan var durumları çok iyi birden fazla evleri olan ama huzur olmayınca evim olsa nolur arabam olsa nolur hicbisey gözümde yok nice insanlar var diyorlar keşke senin gibi olsak da huzurumuz olsa bende eşimi seviyorum yuvamı seviyorum evlatlarım paha biçilemez zaten şükür sağlımız yerinde şeker var sadece onada ilaç kullanıyorum Rabbime sonsuz şükürler olsun Rabbim sizede güzel kapılar açsın darda birkamasın canım karaca Emsan değil kartım Yok da tamirciden soracam bir bakalım pazardan sorudm bugün yok dedi amca ☺️❤️❤️❤️
(540 puan) tarafından
Kimseye takılmadan yaşamak en güzeli yani bir birimizle eşyamızı yaşam tarzımızı hatta çocuklarımızı kocalarımız karşılaştırmak sahip olduklarımızla mutlu olamamak ne bileyim bana çok acımazsızca geliyor Allah vereceği herşeyin hayırlısını versin yeri geliyor insan annesinden babasından kardeşinden fayda göremiyor ama düzgün bir adama düşünce böyle birbirimizi mutlu etmeye çalışınca derdimiz yuvamızı daha nasıl güzel yaparız olunca hayat herşeyi sunar farkedebilene rabbim kalbimizi kirletmesin kimseye muhtaç etmesin bir soğanımız dahi varsa onu helalinden bereketlisinden versin ❤️❤️inşallah bulursun canım kapağı:))
(169 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten amin inşallah Allah razı olsun eşim çok şükür ne desem tm der geç olsada kırmaz halleder Allah razı olsun Rabbim haram lokma geçirmesin inşallah tamirciden soracam bir ☺️☺️☺️
(540 puan) tarafından
Aminn inşallah bacım ❤️
(169 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(10,443 puan) tarafından
Kiz evdekini kapat ustune nolcak mis gibi caydanlik gule gule kullan ama elektrigi cok yakiyo diyolar haberin olsun 
(169 puan) tarafından
Ben çay tek sevemem yanımda biri olursa severim eşim oldunda yapıyorum çok güzel duruyor benimde yok diye kullanmak istedim çok sık kullanmiycam için sorun olmaz biride dediin gibi çaydanlık kapağını kapat demiş bir deniycem inşallah olur üstüne çok teşekkür ederim canım ❤️☺️☺️
(10,443 puan) tarafından
Kiz kettle gibi dusun o kadar yakar kettle kullaniyosan onu kaldir bunu kullan ayni hesap olacak yine dedigin gibi gunluk kullanayacaksan da ne kadar yakabilir ki baktin olmuyo misafire falan cikarirsin sadece guzel gunlerde kullan sekerim
(169 puan) tarafından
Ketılda böyle siyah onuda eşim getirdi sıfır gibi oda cok güzel buda ketil gibi doğru söylüyorsun canım günlük kullanmiycam eşim neskafe için ketil da su kaynatır sadece tm teşekkür ederim güzelim ❤️☺️
0 oy
(7,596 puan) tarafından
Tedi de satılıyor canım ablam geçen sene almıştı oturmuştu kapağı 
(169 puan) tarafından
Tedi dedin yerde kapıda ödeme var mı canım teşekkür ederim ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 273 göst.
4 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Emneerydmn (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Beyza.0943 (8 puan) tarafından soruldu