0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Instagram'dan indirim reklamı cikiyorya. Karşıma a101 in indirim reklamı çıktı. Fishher düdüklü tencere 4999 a düşmüş. Tıkladım bilgilerimi girdim kredi kartından öderken telefona giren şifreyi girdim. Şifre yanlış dedi tekrar SMS geldi onu girdim oldu. Banka hesabıma baktım iki kere 4999 çekmiş. Siteye baktım siparişlerm de birşey gözükmüyor. Anladım dolandırıldığımi.

Hemen bankayı aradım. Kredi kartımı güvenlik için kapattılar. Birde hesabı inceleyeceklermis. 

Sizce banka inceleyip parayı iade edermi. Eşime söyleyemedim çok kızar. 10 binim gitti yani

Siz dusmeyin ben düştüm 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yav öyle bir indirim var madem git en yakın A101 e gözünle gör al niye riske attın kız 
(941 puan) tarafından
Hani istegramdan tıklayınca sayfaya yönlendiriyor ya. Yönlendirdi sandım. Yaptım bir hata
tarafından
Hata yapmışsın tekrar yapmazsın ders olsun canım :))
(941 puan) tarafından
Evet birdaha bişey alırken 3 kere düşüneceğim:( ortalık dolandırıcı kaynıyor.
tarafından
Öyle gerçekten canım
(5,801 puan) tarafından
bide instgram ne alaka . gir a101 uygulamaya al.
-Reklam-
0 oy
(9,131 puan) tarafından
Kredi kartı ise hemen harcama itirazı yap yarın sabahtan gidip 
(941 puan) tarafından
Sağol cnm
(577 puan) tarafından
Hemen aradiysa /99 iptal olur diyo süreç 2 gün içinde sonuçlanır dedi canım eğer bir iki gün sonra bu tencere neden gelmedi diyip arasaydi hiçbir şey yapmazlar di diyo
(941 puan) tarafından
Evet 5 dk da aradım çok sağol cnm. Sonuclansin yazarım burdan
(577 puan) tarafından
Korka canım bişey olmaz Allah in izniyle
(941 puan) tarafından
İns ins
0 oy
(11,571 puan) tarafından
ahhhahhh hala nasıl inanabiliyorsunuz... o adreste linkte bakın, harf oyunu yapıyorlar. paranın üstüne soğuk su iç
(941 puan) tarafından
Ya itirazda bulundum bankaya ins iade olur. Yukarda bir arkadaş iade olur yazdı. İns oyledir
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Üzüldüm ya bu devirde 10 bin az para değil, haram olsun vicdansız k.öpekler
(941 puan) tarafından
Aynen öyle:(((
0 oy
(4,066 puan) tarafından
Kredi karti olduğu için olma  iade ihtimali yüksek canım gelir inşallah harcama itirazı yaptığın icin
(941 puan) tarafından
İns cnm ya. Bi iade olsun çocuk sevindircem
(4,066 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Çok üzücü bir durum iade olur canım valla olursa sadaka ver 
(941 puan) tarafından
Evet ins verecem haklisin
0 oy
(18,859 puan) tarafından
Aynı şeyi ben de gördüm iyice arastirdim. Trendyolda aynı ürün 12 binden aşağı yok. O zaman uyandım. Sonra bı tikladim ki sitenin adı başka bişey. İyice emin oldum. 
(941 puan) tarafından
Ben acele ettim manyak gibi. Ürün sayılidir diye. Aceleden oldu
(18,859 puan) tarafından
İnşallah iade ederler ne diyim
(941 puan) tarafından
İns. Eşim duysa tonla laf eder. Kredi kartimda iptal oldu yenisi gelecek
(18,859 puan) tarafından
Bol şans . Söyle bence sen yine de
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Instagramda A101 katoloğu vardı bir keresinde.A101 in kendi sitesinde yoktu.Demek ki onlar da dolandırıcıydı.
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Git gidip marketten alsana her linke tiklama öyle inşaallah alırsın 
0 oy
(183 puan) tarafından
Ya Allah aşkına bacım fissler düdüklü 5 bin TL'ye düser mi hiç? Burdan anlamaliydin zaten. Neyse geçmiş olsun diyelim 
0 oy
(122,853 puan) tarafından
gecmis olsun ben indirim oldugunda once alcam seyin normal fiyatina bakiyorum mesela duduklu 10 bin tl den 5 binemi indi olamaz tuzde 50 indirim der almam ama olsun herkes hata yapar bosluguma denk gekmistir
0 oy
(849 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun umuyorum ki banka size geri öder yani yazık giden en azından paranız olmuş direkt banka hesabınızı kopyalayıp daha büyük sorunlar yaşayabilirdiniz ucuz kurtulmuşsunuz
0 oy
(444 puan) tarafından
Hayır göreceklerini mi sanıyorlar zehir zıkkım olur vücutlarında hastalık olur Allah bırakmasın alırsın inşallah bı an önce çok üzüldüm ya
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Geçmiş olsun bizim akraba da ıphone 11 16 bine geliyormuş yazmışlar iki tane söylemiş iki kez 16 bin göndermiş dolandırmışlar 

Bizde çok üzüldük 
0 oy
(132 puan) tarafından
Yok bı tanidigimin başına geldi parayı geri vermediler geçmiş olsun böyle çok dolandırıcılar var dikkat edin direk a 101 orjinal siteye bakın sponsorlu siteler sizi dolandiran aynısını yapiyorlar ama üstteki linke dikkat etmemişsinizdir 
0 oy
(165 puan) tarafından
Benim bildiğim normal hesap kartiysa bişey yapılamıyor ama kredi kartiysa iadesi oluyor geçenlerde okudum 
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Ahh ahh o kadar yaygın ki bu ben a101 çalışanıydım kaç kişinin parasını kurtardım bilmiyorum gelip sipariş vercektikte mağazada varmı diye bakmaya geldik diye gelene sakın inanmayın diyip yolluyordum. Sitenin sabte olduğu belli aslında ama inandırıyolat işte çok üzüldüm. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 258 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Svq (184 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 203 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asabii (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 645 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,480 puan) tarafından soruldu