0 oy
1,074 göst.
Diğer kategorisinde (654 puan) tarafından
Ben dünden sonra uygulamaya giremedim herkes çocuğa bisey oldu sanmış çok şükür bebeğim iyi bugün de keyfi yerindeydi sadece ben dün akşam mama almaya gittim geldiğimde bebeğim çok ağlıyordu normalde battaniyeyle sallayınca hemen susar ama orada sallamalarina rağmen ağlıyordu hemen kucağıma aldım titriyordu biseyden korkmustu belli ama neyden korktuğunu ne olduğunu anlamadığım için acilde anlarlar mı diye post açtım insanlar hep beni suçlamış ama benim tek suçum çocuğumu bırakıp mama almaya gitmekti...

24 Cevaplar

0 oy
(726 puan) tarafından
Zaman kötü arkadaşım bukadar olaylar oluyor normal değilmi insanların tepkisi gözümüz kapalı emanet etmemiz gerekenlerden neler duyuyoruz herkese herseye şüpheli bakmak zorundayız. Sende bidaha kimseye bırakma çocuğunu götür yanında üşütür diye korkma başka bişey olmasından iyidir üşütmesi
(654 puan) tarafından
Ya o uğursuz enişte gelmese ben bu kadar panik olmazdım da işte olacağı varmış acaba çocuğa bisey mı yaptı diye korktum normalde anneme bırakınca çocuk her geldiğimde sessiz sakin bi şekilde olurdu
-Reklam-
0 oy
(16,538 puan) tarafından
Aklımdaki soru : Peki neden yapılan yoruma ne sen sor ne ben söyleyeyim dedin ? 
(1,289 puan) tarafından
Haklı bir yorum.Annesi ve kız kardeşine bırakmak bu kadar vahim bir durum mu ki cevabı ne sen sor , ne ben söyleyeyim ?
tarafından
düzenlendi
Babası bir şey yapsa anlaşılır mı eniştesi bir şey yapsa anlaşılır mı yorumlar hep bu şekilde tutarsız
(1,289 puan) tarafından
Bu kadının tedavi görmesi lazım ,uçarı fikirleri de kendisine saklamalı.Çarşaf çarşaf konu açmış enişteye zaten göz olmuş , her hareketinden bir anlam çıkarıyor.Aşırı şüphe ve paronaya var yada başka birşeyler oluyor şimdi uyduruk bir toplu cevap tasarladı saldı gitti bakalım yine bombayı.
(16,538 puan) tarafından
Bir şey olmuş mu neden korktuğunu öğrenebilir miyiz değildi kesinlikle postun soru amacı. Ne olduğunu onlar anlar mıydı ? Kesinlikle saklanacak bir şeye işaretti. Çok şükür okuduğumuzu anlayacak kapasitesitemiz var
(654 puan) tarafından
Ne sen sor ne ben soyleyim dedim çünkü bebeğime zarar vermediklerini bisey yapmadıklarını söylüyorlar ama cocuk deli gibi ağlayıp titriyordu geldiğimde kaç saat sakinlestiremedim kime ve neye inanacağım şaşırdım o yüzden acile götürmek istedim
0 oy
(122,381 puan) tarafından
atma ziya       
0 oy
(54 puan) tarafından
Bana tamamen yalan gibi geldi dünkü postun hiç oyle değildi bu kadar sakin bir post değildi yani siz o çocuğa bişey yaptınzi ve millet ayaklanmasin diye söylemiyorsun yarım yamalak anlatıyorsun daha o da doğruysa zaten üstünü bu şekilde kapatmaya calisuyosun 
tarafından
+++++++++

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,036 göst.
13 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 761 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,543 soru

12,090,177 cevap

36,382 kullanıcı

...