0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (2,812 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar sanırım oğlum el ayak hastalığı geçiriyor dün agzımda yara var dedı baktım kırmızı kabarcık kabarcık bugünde ellerinde ayaklarında bacaklarında çıkmaya başlamış ama en çok ellerinde kabarcık su dolu gecıren var mı nasıl atlattınız agrı kesici verilebilir dıyor nette bilgisi olan yazarsa sevinirim

15 Cevaplar

0 oy
(597 puan) tarafından
Ha şimdi Bi tane fenomeni dinlendim. Kızını götürmüş o da aynı belirtiler varmış. Doktoru evet el ayak hastalığı demiş kendiliğinden geçmesini beklicez demiş. Familyeser var bilmiyorum biliyor musun instagramda. Onu dinledim. Öyle demişti bence sen de Bi doktora danış 
(2,812 puan) tarafından
Instagram kullanmıyorum canım netten baktımda kaşıntı olursa krem falan kullanabilirsiniz vs dıyo kaşıntı yok şimdilik agrı var su dolu olan yerlerde bulaşıcı dıyo hatırladığım kadarıyla kızımda küçükken geçirmişti acaba yinede bulasır mı bilemedim
-Reklam-
0 oy
(2,812 puan) tarafından
Post yukarı çıksın
0 oy
(3,734 puan) tarafından
(2,812 puan) tarafından
Canım açtım da tam ızleyemedım instagram yok bende ondan
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Kızım atlattı canım Dr su çiçeği kızamık gibi kendiliğinden geçecek dedi ilaç vermedi sadece calpol önerdi 7 8 günde geçti ama o kadar günde canımıza okudu süt bile zorla içirdim ağzım acıyor diye ağladı durdu sonra eczacı ağız yarası için ilaç verdi o hafifletti ama 
(2,812 puan) tarafından
Yok canım kese dedıysem öyle maksat sabunu sürmekti hafifçe yaptım şu an kabarcık içi su dolu..
Allah razı olsun canım benim umarım çabuk atlatır ❤❤
(6,308 puan) tarafından
İnşallah kuzum atmışım ağız ilacını baktım ama yinede bir sorun eczaneye siz
(2,812 puan) tarafından
Tmm canım benım eşim yarın sorar olmazsa doktora götürürüz çocuk hastalıklarına randevu alsam yeterlı dimi cildıyeye mı alayım
(6,308 puan) tarafından
Yok çocuk Dr u yeterli canım biz çocuk acile gitmiştik
(2,812 puan) tarafından
Tmm balım saol❤
0 oy
(452 puan) tarafından
Kendiliğinden geçen bı hastalık ama doktora götür yinede krem ve şurup veriyor rahatlaması için ağız içini ayriyetten şöyle ilaç yazar bazen ağız için yazmaya biliyor 
(2,812 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun götürürüz doktora yazık bırsey yiyemiyor
(452 puan) tarafından
Kıyamam ya ağır atlatiyorsa çok zor oluyor oğlum 2 kere geçirdi neler çektik
(2,812 puan) tarafından
Geçiren bır daha mı geçiriyor yandık desene bulaşıcı hastalıkmış kızımada geçer öyleyse
0 oy
(42 puan) tarafından
Ay benim ikizler çok küçüktü oldu ama böyle bişey yok ates ates 3 gece boyunca ateşleri düşmedi ama 2 3 yaş ta çok bişey olmuyor ben hayatımda en çok o hastalığı zor yasadım iki defa rotovirüs oldular o kadar kötü değil di inşallah senin çocuk büyüktür
(2,812 puan) tarafından
5 yasında canım ama hatırladığım kadarıyla benım kızımda küçükken geçirmiştı aşırı ateşleniyodu vücudu hep dökmüştü saglık ocağı el ayak hastalığı demişti oğlum dün sâdece ateşlendi şurup verince düştü
(42 puan) tarafından
İyi canım büyükmüş sevindim inşallah kolay olur Rabbim şifa versin benimkiler 5 6 aylıktı en çok çektiğim hastalık hatırlamak bile istemiyorum
(2,812 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşaAllah ❤
0 oy
(5,242 puan) tarafından
Bol sıvı bol istirahat ve ağrı kesici verin. Çok geçmiş olsun 
(2,812 puan) tarafından
Tşk ederım canım saol❣️
0 oy
(50,769 puan) tarafından
doktora gotursene uygun ilaci verirler gecmis olsun
(2,812 puan) tarafından
Saol canım geçmiş olsun ❣️
0 oy
(50 puan) tarafından
Bnm bebegım gecırdı yakın bir zamanda Dr agrı kesici verdi bide kasıntı losyonu verdi cok kasınıyordu 1 haftaya kendiliğinden gecer 
(2,812 puan) tarafından
Kaşınması yok çok şükür agzının içinde dilinde bugün de dudağın da çıktı sanirim büyük olduğu için kolay gecırıyomuş
0 oy
(11,067 puan) tarafından
Biz geçirdik belli bir ilacı yok. Hastalık sonrası tırnaklarında kırılma oldu bitanesi çıktı çıkacak hatta doktor vitamin takviyesi önerdi 
(2,812 puan) tarafından
Saol canım şimdilik iyi şükür gözlemliyorum
0 oy
(2,450 puan) tarafından
Sadece oğlumda oldu ama ağzında çıkmadı elinde ve ayağında çıktı kendisi geçti dr sadece krem yazdı 
(2,812 puan) tarafından
Evet kaşınmaya karşı yazıyomuş doktor ama şimdilik kaşıntı yok
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Ah canım oğlum atlattı agzı yara içinde kaldı ilk gece ateşi 38i geçti sonra doktor dedi ilacı yok kendiliğinden geçecek yaralar 5 6 güne geçti
(2,812 puan) tarafından
Şükür ateşi bir gün oldu surup verince düştü yarası çok agzında diğer türlü keyfı yerinde
(1,896 puan) tarafından
Benimki yaradan sebeb yemek yiyemedim 4 5 gün sadece sütlaç meyve suyu zorla oda bizimde bir gün oldu ama işte
(2,812 puan) tarafından
Malesef bizimkide üç gün yıyemedı bugün bıraz yıyebıldi şükür
(1,896 puan) tarafından
İlacı yok bir agız spreyi vermişti birde calpol ağrısını alsın diye
(2,812 puan) tarafından
Anladım canım saol bende dolven vermiştim
0 oy
(257 puan) tarafından
Ateş oluyor ateslendigi zaman verebilirsiniz onu harici verneyin kasimasini engelleyin sadece. 1 hafta sonra zaten belirtiler azaliyor kendiliginden döküntüler ateşten sonra bitiyor çok yemek yemek istemez sıvı beslenmeye çalışın bol bol 
(2,812 puan) tarafından
Saol canım❤
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Benim oglum gecirdi agzi elleri ayaklari maf oldu cocugumun bir ilaci uok ates de yapiyor sadece agri kesici surup veriyordum bazen doktor kendisi gecicek dedi evde dinlensin 10 gune kadar iyilesiyor ve o kabarciklar leke borakmiyor korkma cok gecmis olsun Rabbim sifa versin insaAllah 
(2,812 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun❤❤
0 oy
(5,535 puan) tarafından
Geçtiğimiz hafta oğlum kızım düştü buna. Ben hayatımda böyle çaresiz hissetmedim kendimi kızım ayakta atlattı ama oğlum ağız yüz popo heryer iki gün boyunca sadece su. O ağladı bn ağladım. Canı ağrıyordu gece uyanır ayağını gösterirdi çok kotu ya. Hiç uyumadım 3 gün boyunca. Sadece ağrı kesici veriyordum doktor öle dedi .  3. Günü pik seviyesiydi resmen zor attık kendimizi dışarı krizlere girdi nasıl dışarıya çıktık t dk içinde uyudu sonraki gün iyi oldu Elhamdülillah 
(2,812 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benım Rabbim bir daha yaşatmasın
(920 puan) tarafından
Off mesajınıza kayitsiz kalamadim..bizim de öyleydi allahim çok zordu cok..bidaha olacak diye ödüm kopuyor..Rabbim çocuklarımızı korusun..:(
(2,812 puan) tarafından
Âmin canım amin ❣️❣️
(5,535 puan) tarafından
Amin amin inşallah vallahi evden dışarıya çıkmak normalde nasıl olduda geldi  bilmiyorum. Eşim dışardan mi getrdi bu hastalığı ben mi bilemiyorum  şuan kuruyor ellerini gösteriyor oğlum bak bak doye bemde öpüyorum öylece . Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah sağolun kızlar
(2,812 puan) tarafından
Bizim çevre dede olan yok belkide kurstan getirdi kuluçka süresi oluyomuş  çünkü

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
11 Aralık 2023 Aile kategorisinde Minnosunbabiskosu (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
5 cevap 131 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (225 puan) tarafından soruldu

403,540 soru