Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Xiaomi Boykot mu
0
oy
144
göst.
11 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Kaavi
(
2,636
puan)
tarafından
soruldu
Konuyla alakalı olunsuz yorumu olan münakaşaya girmeden uzaklaşsın mümkünse.
Çini doğu Türkistan meselelerinden dolayi boykot etmeliyiz diye görüyorum sosyal medyada. Hak veriyorum elimden geleni de yapmaya çalışıyorum ancak dünyada herhangi bir şeyi üretip de parçasını çinden almayan bir marka yoktur sanırım. Hava temizleyici almak istiyorum xiaomi markası güvenilir geliyor aslında ama bu boykot muhabbetlerinden dolayı içime sinmiyor gibi hissediyorum.
Bu konuda net bir bilgisi ya da aydınlatıcı bir düşüncesi olan varsa yazabilir mi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
11 Kasım 2024
Gozdeh
(
10,947
puan)
tarafından
cevaplandı
çin malı. boykot kampanyalarından haberim yok çok fazla ama çin malı boykotsa xiaomi de boykot
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
11 Kasım 2024
Sweatmom
(
6,310
puan)
tarafından
cevaplandı
Kesin bir bilgiye malesef ulaşamadım çin şirketi evet ama Türkiye ortaklığı açıklamaları var ben bu işlere bu kadar dikkat etmeye başlamadan önce telefon aldım sonra epey araştırdım ama net bir cevap çıkmadı kimi sayfa evet diyor kimi sayfa Türkiyede ortak o şirkete diyor çözemedim yani ama bundan sonraki telefonum Samsung olacak kesinlikle
11 Kasım 2024
Kaavi
(
2,636
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğu Türkistanlilarin calistirildigi fabrikaların isimleri arasında samsung da var. Üstelik İsraile karşı duruşundan dolayı destekleyerek biz de samsung aldık ama kafam o kadar karıştı ki artık psikolojim bozuldu gerçekten çok bunaldim
11 Kasım 2024
Sweatmom
(
6,310
puan)
tarafından
yorumlandı
Elimizi nereye atsak altından çıkıyorlar ne diyeyim canım şaşırdık kaldık boykot listesinde yoktu bende ona güvendim ama oda gitti
11 Kasım 2024
Kaavi
(
2,636
puan)
tarafından
yorumlandı
Boykot listesinde cin ürünleri yok genel olarak zaten bu artık işin ileri boyutu ama çini boykot etmek çok mümkün olmadığı için ve bu markalar sonuçta bireysel markalar devlet markası vs olmadığı için boykota.dahil etmek doğru oluyor mu ondan emin.olamiyorum
11 Kasım 2024
Sweatmom
(
6,310
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok Samsung için dedim canım listede yok diye xiomi için boykot yazan listeler var vallahi elimden geldiğince araştırıp yapıyorum Rabbim sualini sorduğunda çabaladım diyebilirim en azindan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Kasım 2024
Minnak35
(
5,239
puan)
tarafından
cevaplandı
Maksadim munakasaya girmek degil. Boykot yapanada saygi duyarim. Ama elimizde ki telefon,hatlar,internet,modem bunlarin icinde de boykot urunleri var.
11 Kasım 2024
Kaavi
(
2,636
puan)
tarafından
yorumlandı
Farkındayım elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyorum özellikle yazdım bir bilgi istiyorum postu o yüzden açtım
11 Kasım 2024
Minnak35
(
5,239
puan)
tarafından
yorumlandı
Anliyorum canim. Dedigim gibi saygi duyarim.
Ama bu kadar ince dusunulecekse herseyden vazgecilmeli. Ya da cok incelenmemeli.
11 Kasım 2024
Kaavi
(
2,636
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte bu düşünce bana yanlış geliyor çünkü dini dört dörtlük yaşayamayan biri hiç yaşamasın ya da her şeyi tam yapsın düşüncesi gibi bir bakış açısı bu bence. Herkes elinden geleni yapsa bu sekilde vazgecmese kendi için bi hayır işlemiş küçük de olsa bir fark koymuş olur . Hoc yoktan.iyidir diye düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
153
göst.
Dyson Boykot mu?
3 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Safiye__
(
491
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
53
göst.
Boykot Olmayan Çamaşır Deterjanı ve Şampuan Önerileri Nelerdir?
1 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Pamuk prenses
(
992
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
49
göst.
Boykot olmayan kepeğe karşı etkili şampuan öneriniz var mı
5 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Onlygirl
(
312
puan)
tarafından
soruldu
+2
oy
25
cevap
440
göst.
Boykot Konusunda Kızların Dikkati Ne Kadar Önemli?
30 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
mehal
(
711
puan)
tarafından
soruldu
403,543
soru
12,090,171