0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından
2 yaş kızım hastaydı birkaç gündür,  bugünde Aşırı balgami var burnunu temizleyip uyuttum ama balgamdan rahat uyuyamiyor tıkanıp kalıyor odaya şu kaynatıp koyucam var mı başka öneriniz ?

3 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından
Valla ventolinden başka çözüm yok malesef :(
(12,045 puan) tarafından
Ne kadara ne kadar gunde kac kere kullaniyosunuz canim. Bizimkindede balgam vqr suan 4 yasinda. Doktor hep veriyo ama hatirlayamadim. Basliyim bende bugun şu balgama
(268 puan) tarafından
Hiç birşeyle karıştırmasan direk bir flakanu boşaltıyorum nebulizatöre. İlk iki gün 4 saatte bir sonra 6 saatte bir veriyorum
(12,045 puan) tarafından
Serum karistirmiyomusun canim. Bizimki hep serumla.karistir diyo
(191 puan) tarafından
Ventolin nedir şu soğuk buhar makinesi mi yani ?
(12,045 puan) tarafından
Evet bukar makinasina konulan ilacın adi ventolin
(268 puan) tarafından
Yok ventolini karıştırmıyoruz. Cortair i karıştırıyorum sf ile
-Reklam-
0 oy
(760 puan) tarafından
Benm oğlumda 2 yaşına girecek 10 gün sonra.15 günde bir hasta az bir burnu aksa akşama öksürük sonra tıkanma oluyor.msurekli antibiyotik kullanıyor.bu sefer götürmek istemedik doktora sabahları sarımsaklı bal verdim.oglen dut kurusu kaynatıp verdim.aksam yatarken de günlük sakızı yakıp dumanini havluya çektim göğsüne koydum.cok şükür toparlandı.
(391 puan) tarafından
Bende Limonlu ballı sarımsak  yazmak için geldim ama sakızı nasıl yaptın anlayamadım

Bende artık hastaneye falan götürmek istemiyorum
(760 puan) tarafından
YouTube de videoları var.ama anlatayım.aktardan günlük sakızı aldım.bir tavaya yağlı kağıt serip üzerine biraz sakizdan koydum.dumanbcikmaya başlayınca pamuklu havlu ile kapattım tavayı dumanı havluya çektirdim.sonra havlunun sıcaklığını yüzüme değecek iliklikta olunca çocuğun göğüs kafesine koydum.(Orijinal havlu yerine hiç yıkanmamış koyun yünü diye görmüştüm nette ama normal pamuk koyanda var havlu koyanda var.)
(191 puan) tarafından
Bir arkadaş daha önermiş onu , deneyeceğim teşekkürler
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Akgunluz sakızı eritip pamuga dumanini hapsedip o pamugu sirtina sabaha kadar tutuyorum. Basucunada sogan kesip koyuyorum
(191 puan) tarafından
Onu ilk defa duydum detaylı araştırıp yapicam teşekkür ediyorum
(2,056 puan) tarafından
Evet kesinlikle oneririm hem dogal hem etkili, bizim oksurugu 1 gecede kesiyor elhamdülillah. Balgam sokmeye fayda olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
30 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.

403,563 soru