+1 oy
830 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Nasıl başarıyorsunuz ve çocuklarınızı nasıl idare ediyorsunuz?

58 Cevaplar

0 oy
(266 puan) tarafından
Valla 2 çocuğum var biri 10 aylik biri 2 yasinda 11 gün temizse 2 ci gün batmaya baslio Surekli sofra bezi süpürge elimde yoksa harabeye donuyor ev
-Reklam-
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Bugün sabahtan evi süpürdüm diye kendimi çok çalışkan hissediyorum tek bebeğim var irjsjsjr
0 oy
(3,769 puan) tarafından
Yardımcı olucak biri varsa pırıl pırıl olur hele yaramaz bir çocukla pırıl pırıl imkansız 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Valla iki çocuk artı anlayışsız bi koca 

Bi de üstüne hastayım gerisini sen düşün  :((
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Bir çocukla kendime bile yetişemeyen ben pekiii :woot:

0 oy
(2,294 puan) tarafından
1 tane çocuğum var ama asla o tertemiz evlerden olmuyor evim
0 oy
(2,730 puan) tarafından

Genel olarak rutinlerim var hergun yaparım. 3 ve 4 yaşında 2 çocuğum var . Ama onlara şöyle bir alan yaptım:)))

imageburası oyun odası. Kaydırak, şişme havuz vs vs de var ama onları kaldırıyorum arada indiriyorum

0 oy
(726 puan) tarafından
Bence öyle evlerde çocuklar mutlu yetişmiyor anne fazla sert oluyor oyuncaklar oynanmıyor bi meyve eline alıp yiyemiyor vs askeriye gibi 
0 oy
(3,974 puan) tarafından
2 çocuğum var ev almış başını gidiyo
0 oy
(1,755 puan) tarafından

İki çocuğum var biri 3.5 yaşında biri 9.5 aylık evim temiz düzenlidir buna katkı olarak eşim var tabiki. Uyumadan önce birimiz mutfağı topluyor birimiz salonu daha sonra robotu açıyorum uyandığımda evim mis gibi. Yataktan kalkar kalkmaz yatağımı düzeltiyorum. Tuvaleten çıkarken yıkayıp çıkıyorum hiç bir işi sonraya bırakmıyorum bu sayede evim temiz düzenli kalıyor:)

0 oy
(11,414 puan) tarafından
İki çocuklu olarak sesleniyorum . Gtmu yikayamiyorum bacım gtmu !
0 oy
(735 puan) tarafından
2 yaş 9 aylık oğlum ve 9 aylık bir kızım  var evim dublexs bide yukarısı ayrı temizlik aşşağısı ayrı istiyor ama yılmadan bıkmadan toz kondurmuyorum hergün siler süprürüm toz alırım özellikle yerleri çünkü kızım emekliyor bir tarafta tek döküntü bile olmaz çocuklarım oyuncak odasını seviyor oğlum alışık odaya oyuncak taşımaz oynar oynadıktan sonra toplar götürür kızım oturma odasında alıp gelirse elinden alıp haayıır diyip oyuncak odasına alır götürür hiç bir eşyasını atmaz sağa sola 
0 oy
(890 puan) tarafından
2 buçuk aylık bebeğim var evimi b.k götürmüyor ama pırıl pırıl da değil. Pek kasmiyorum. Laf eden bir daha gelmez oldu bitti. 
0 oy
(13,431 puan) tarafından
İki oğlum var 2,5 ve 5,5 yaşinda evim her zaman düzenli toplu ve temizdir bi rutin oluşturdum 
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Twk çocuğum.var evi hergun neredeyse süpürür.kocam çok.sikayetci ev b.k gibi diye aynı zamanda çalışıyorum 
0 oy
(16,814 puan) tarafından
1 tane var daha ikinci yolda ama ev Temiz kalmıyor ki hic
0 oy
(37 puan) tarafından
Bir tane oğlum var daha 9 aylık Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Çok hareketli yemek bile yapacak zamanı vermiyor genelde eşimde sürekli çalışıyor. Süpürgeden de korkuyor (zaten iş yaptırmıyor bana sağolsun) sürekli düşücek diye peşindeyim ondan öncede ya meme ya uyku sürekli ilgi isteyen hareketli bir bebekti. Velhasıl kelam benim ev aldı başını gitti :) ben düzen takıntısı olan biriydim ilk zamanlar çok kötü hissettim ama şuan oğlum iyi olsun oynasın büyüsünde elbet yapılır diyorum eşim evdeyken yapabildiğimi yapıyorum hatta bazen yapmıyorum eşimle zaman geçiriyorum. Ev her zaman düzenlenir temizlenir ama evlatla eşle zaman geçirmek daha önemli benim için.
0 oy
(219 puan) tarafından
2 çocuğum var evimde temiz haftada 1 gün belirliyorum misafir gelmeyeceği ve modumun olduğu o gün halıları topluyorum yerleri silip supuruuorum kapilari camları siliyorum toz alıyorum diğer günler sadece supuruyorum 

Ve aynı hafta bir günde gardolabin içini siliyorum 2 tane var 

Cocuklarimda büyüğü 3 yaşında ya yardım ediyo yada tlfin istiyo kızımda 1 yaşında ya uyku saatine denk getiriyorum yada mama sandalyesinde oturyo bana bakiyo elim hızlıdır evde kimse olmasın detaylı değil ama temizlik 2 saate bitiririm tabi sorsan misafir gelse temiz olur mu hayır ya yerde oyuncak olur ya koltuğa çikolata sürmüş olur yani temiz ama dağınık olur 3 gündür kaldırdım oyuncakları ikisinede 2 şer tane bıraktım yerde olsada oynamiyolar zaten

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 700 göst.
0 oy
9 cevap 286 göst.
14 Ocak 2024 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 636 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 965 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (992 puan) tarafından soruldu